Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Gerizekalı Tayfasına Mensup Motosiklet Kullanmaya Çalışanlar

REKLAM ALANI
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    benzinim çok
    versiyonundan tırstım

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    ayetlervaray - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Superlight 200
    olur öyle. bide şey var cruiser gören supersport çunun hızlı olduğunu kanıtlama çabası. böyle birşey var gerçek bu. beni farkettiyse illaki dibime gelip hızlıca geçicek kaçarı yok. ama kızamıyorum doğal bişey bu herkesin içinde var. hem kızsam nolur adamı nasıl yakalıcam :D
    freelancer bunu beğendi.

Motosikleti
    Yoqhtır...
    Benzinim çok değil aksine benzinim yoktu. Yol boş olunca bende yapıştırırım fakat bu demek değildir ki insanların hayatını riske edip, saçma sapan işler yapayım. Bir arkadaşta hep seni mi buluyor demiş? Bazen kamyonda sürüyorum arada sırada emin ol genede milletin üstüne sürmüyorum aracı ki ben yolu kestiğimde feriştahı gelse daha umursamam. Çarpsalar onlar suçlu olurlar.

Bu arkadaşı buraya yazma amacımda belki onun gibi sığırlar vardır die. Gidin ötede beride ölün, kimsenin günahına girmeyin die uyarmayı kendime bir borç bildim.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    WR 250 R
    Önceki gün İstanbul'dan motosiklet almaya gittim, paketçi arkadaşlar 9 canı varmışcasına sürüyor. 2 tane cbr250ci gördüm biri bi hanım ablamızdı gayet güzel kullanıyordu bi süre beraber gittik hatta. Diğer hrc artçılı egzozlu kasksız apaçi. Sayısız xmax gördüm, kasksız bir sürü motosiklet sürücüsü gördüm.. Mt07 ile olmasam o trafikte benide sıkıştırırlardı eminim ama yetişemediler. Ankara'da motorcu görünce seviniyoruz biz burada çok azız , ama şunu anladım nerde çokluk orda fokluk oluyor 😃

Motosikleti
    Yoqhtır...
    Şimdi birazdan o fokların arasına gireceğim gene. Sabahları nispeten erken çıkıp, akşamlarıda otoban üstünden döndüğüm için pek muhattap olmuyorum. Lakin diğer zamanlarda hep bir ara gaz sesi duyuyorum arkamdan

Motosikleti
    Mondial mash -Hero dash- Hero Thriller- Cbr 250
    Böyle bir konu neden açılır ki

Motosikleti
    Yamaha MT-25
    İnsanın kendisi aptal-akıllı, mal-zeki veya bilinçli-barzo oluyor. Bir insan malsa, arabadayken mal arabacı, ustaysa mal usta, satışçıysa mal satışçı, öğretmense mal öğretmen oluyor.

Valla ben şahsen kış sezonunu daha çok seviyorum. Oran bence aynıdır, insanımızın mallığı değişmez ama trafikte dolanan motor sayısı az olduğundan, aptal motorcularla karşılaşma sayım daha az oluyor. Valla birkaç zamandır motorcuları bile sıkıştırıyorum-yol vermiyorum veya korna el kol yapıyorum. Yılların motorcu dostu ben bu hale geldiysem, hafifçe bip-bip kornaya basınca arabacılar halen daha bana nasıl yol veriyor anlamıyorum. Yine çok insaflı-motorcu dostu trafiğimiz var ben size söyleyeyim. Az daha zaman geçse motosikletimle, yolda motorcu sıkıştıran bir tip olacağım. Ne salak insanlar var ya.

Havalar soğusa yağışlar başlasa da bunlar trafikten bi çekilse yahu. Hiç olmazsa 10 salak ile karşılaşacağıma 2 salakla karşılaşırım.
    “Bir delil ile 40 alimi yendim; ama 40 delil ile bir cahili yenemedim.” Mevlana

rollcycle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R1250GS ADV
    Alıntı Angrypower adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sabah Beylikdüzü’nden çıktım yola. Benzinim az. Tın tın tın gidiyorum. Tın tından kastım 80-90-100 oynuyor ibre. Tam avcılardan Küçükçekmece’ye geldim. Malum orada trafik artıyor. Sahile giren araçlar falan yavaşlıyor. Tam bu esnada aynamda bir gerizekalı gördüm. Dibime gelmiş. Bende araçlara tatlı tatlı düdüt yapıyorumki arkamdan gelen gerizekalıları görmeyip sıkıştırmasınlar.

Neyse bu it, sol tarafımdan sıfırdan bir geçti kamyon ile aramdan. Kendimden çok o parçalanacak die korktum. Altında siyah bir Kawasaki ninja 250r sanırsam. Kafada bir dandik çeneden açılır kask. Birde full suratını açmış. Bir ara sinirlendim Florya’ya kadar dibine girdim benim saydığım 4kez geberiyordu. Öldü demiyorum direk geberiyordu.

Kendi kendine uzakta gebersin yanaşmasın bana die saldım bunu, yavşak gitmiş ileride beni bekliyor. Neyse bu araçların arasından bodoslama geliyor ki gene şansı yaver gidiyor, benimle kapışmaya çalışıyor. Bir ara yanına geçip kaskına bir tane patlatasın geldi, sonra deli misin? Ölüp gidecek die durdurdum kendimi. En son benzin gittiği yere kadar deyip Merter’de açtım gazı. Lale gelemedi daha, trafitekten çıkamadı.

Arkadaş belki forumdadır. Buradan uyarayım. Yarın sabahta aynı eylemi yaparsan kardeşim, hoş olmayan acılara gebe kalabilirsin. Git tek başına geber, başkalarının hayatlarına zararlı parazit olarak yanaşma.
    Hocam sen bu adama böyle kafayı takarsan senin söyleminle ikiniz beraber geberirsiniz, ne gerek var ?? Bize veya arkadaşa ispatlaman gereken şeyler yoksa bu sevdadan vazgeç. Önce adamı şikayet etmişsin sonra onun yaptığını sen yapmışsın. Gazı bi açtım gelemedi lale demişsin gelse ne olacaktı ikinizden biri ölene kadar devam mı edecektiniz. Yapmayın hatası varsa bi dütt düt yapın yanına yaklaşın böyle gitme tehlikeli oluyorsun canına yazık diyip devam edin.

Motosikleti
    Yoqhtır...
    Peki gazı açmasam da adamın sürekli önümde beni bekleyip sağımdan solumdan sıkıştırmasını mı umursamamaya çalışmam gerekiyordu? Ben doğal olarak kendimi en güvenli gördüğüm şekilde korumaya aldım. Yöntemler insandan insana değişir ama bende kuş mevsimini seviyorum. Islanıyorum ama milletin saçmalamalarını görmek zorunda kalmıyorum.

Yaptığım şikayet değil aslında. Böyle tipler var ise aramızda yapmayın, çanınız yanar die kamu spotu yapıyorum

Motosikleti
    Kuba SL200
    Yok hocam en iyisini yapmışsın bunlardan ne kadar uzak o kadar iyi. Yukarıda arkadaşın dediği gibi alet cruiser olunca bunlardan kaçamıyorsun da hızlı gidiyorlar namıssızlar

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)