konusu açıldı mı göremedim,açıldıysa silinebilir.
konusu açıldı mı göremedim,açıldıysa silinebilir.
Hızlı gençlik, R25 daha önceden Mt-25'e dönüştüren olağan üstü yetenekli yerli Rossi.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:03 ----------
Yol haritasını belirlemiş..Dobloya arkadan girmek...Bence/tahminim önde artçılı giden nc750x'e ''şekil'' yapmak istedi, bu R25 ve cbr250 kullanıcılarında sıkça gözlemlediğim yüksek hacimli motosikletleri kendilerine ''hedef'' seçmesi ve booom...
The Power of The Dreams.
iki kelime
Doğal Seleksiyon
geçen tartışılmıştı bu video aradım ama bulamadım şimdi. paylaşıldı yani.
Şu R25 leri satarken ciddi bir psikolojik testten geçirmek lazım milleti.90 km hızla duran trafiğin arasından geçilir mi?
Bir de "Olacağı varmış" ne demek?Bu kazadan ders çıkarmak yerine ehh işte olacağı varmış ne yapalım dersen daha büyük kazalar yakındır.Bu arkadaş burada ise ; canım kardeşim sen motosiklet kullanma,bırak motosikleti,ailen boş yere üzülmesin.
Şimdi gözüme çarptı bu elemanın aynaları katlı mı yoksa R25 aynaların standart duruşu mu böyle?
motosikletine lastik alması gerekirken önce egzoz takan tiplerden ne beklersin
cesedi yakışıklı olsun diye uğraşıyor
https://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/191493-youtube-da-denk-geldigim-motovlogger-kazasi.html
buldum, bu konuda tartışılmıştı.
r25 kullanıcı profilininde ciddi bir sıkıntı var. tez yazılır bu konuda.
Tam dayaklık bir sürücü.
Umarım ders olur.
Doblo sürücüsüne geçmiş olsun , ne diyeyim....
Şimdi Pulsar’larada gömüldü aynı sebepten. R25’ler zengin, Pulsarlar züğürt apaçilerin midir?
0km. alınan R25ler tamamına yakını banka kredisi yada baba desteği, yoksa 25-26 bin lira 18-20 yaşında bir gencin biriktirme/kazanma ihtimal dahilinde bile değil.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:58 ----------
Katlanmış aynalı R25 görürsen trafikte ordan hemen uzaklaş abicim..;bu tipte fabrika çıkışlı otomatik kapanan aynalı modelde extra 5hp olan hızlı versiyonudur. Ben bunlaı sıkışık İst.trafiğinde görünce sinyal verip yol veriyorum, yol açılınca da domalmış kalçaya bal parmak çalıyorum....
The Power of The Dreams.
Adam resmen Doblo'nun arka camına Osmanlı Tuğrası stickerı gibi yapışmış. Tövbe estağfurullah o ne b.ktan yol haritası belirlemek öyle?
The Power of The Dreams.
Snapy ping yüksek heralde senin
KM/H değil KM/s
Arkadaşa da geçmiş olsun. Kaşınmış, sonra da kendini kaşımış. Bundan sonra akıllı olur umarım biraz daha.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)