90km/h ile dobloya arkadan çarpan r25
Reklamlar
-
17 Temmuz 2018, 23:29
Emreerol adlı üyeden alıntı
Onu biliyorum. Bu forumda Türkçe yazıldığını da bildiğim gibi.
hadi ya, o zaman 'forum' kelimesinin de türkçesini yazsaydın bir zahmet!!!
Reklamlar
-
17 Temmuz 2018, 23:32
hokahey adlı üyeden alıntı
hadi ya, o zaman 'forum' kelimesinin de türkçesini yazsaydın bir zahmet!!!
Yahu tamam, doğrusu km/h. Doğru söylüyorsunuz. Pardon. İlla uzatılacak bir şey. İnsan gibi bir uyarıydı. Ama anlamak isteyene.
Forum da Türkçe bir kelimedir bu arada. Üç ünlem de konulamaz bir cümle sonuna.
Yarın olmayacak gibi kullanırsan yarın olmaz.
-
17 Temmuz 2018, 23:33
En sevdiğim motor sürücüsü aynalar kapalı , trişka bir egzoz , ne yaptığını kendi bile bilmiyor . Bir de kendisine yol haritası belirlemiş hele hele .
-
18 Temmuz 2018, 00:12
Yahu tamam, doğrusu km/h. Doğru söylüyorsunuz. Pardon. İlla uzatılacak bir şey. İnsan gibi bir uyarıydı. Ama anlamak isteyene.
Forum da Türkçe bir kelimedir bu arada. Üç ünlem de konulamaz bir cümle sonuna.
'forum' latince bir kelimedir.
-
18 Temmuz 2018, 00:18
-
18 Temmuz 2018, 00:25
Geçen gün R25 li eleman yanlama çabasindayken hizini alamadi ve 3 tekerli simitçi dayinin arabaya çarpti,elemanin arkadaşlari araya girmese dayi sopayla genconun tozunu alacakti..
velhasıl bu olay ,5dk lık kisa metraj film gibi oldu bitti..o
-
18 Temmuz 2018, 01:24
doblonun camını kafa atarak mı kırıyor onu çözmeye çalışıyorum, ama camı iyi indirmiş var ya tuz gibi yapmış arabanın camını helal olsun.
kaska canlı canlı sharp testi yapmış işte, adam yaşıyor, 5 yıldız
edit: kazayı yapan forumdan birisi mi?
-
18 Temmuz 2018, 03:40
Bu kaza için eğitimsizlik/tecrübesizlik diyorum . Trafiği okuması sıfır, trafiğin akışına göre hızı fazla. Güya harita yapmışta,plan çizmişte sanki pistte motor sürüyor arkadaşımız. Acilen bir eğitim alıp motora öyle binmesi gerekiyor.
-
18 Temmuz 2018, 04:08
Şu adamı bir kere olsun açıp dinleselerde belki ders alırlar hep böyle angutluklar yapılmasın diye bu videoları yaptı.
-
18 Temmuz 2018, 09:09
Adam harita değil patlamanın formülünü vermiş
-
18 Temmuz 2018, 09:37
Onu biliyorum. Bu forumda Türkçe yazıldığını da bildiğim gibi.
Madem mesele Türkçe'miz, "saat"in kısaltması "sa", saniyenin kısaltması "sn"dir.
-
18 Temmuz 2018, 11:34
levend84 adlı üyeden alıntı
Geçen gün R25 li eleman yanlama çabasindayken hizini alamadi ve 3 tekerli simitçi dayinin arabaya çarpti,elemanin arkadaşlari araya girmese dayi sopayla genconun tozunu alacakti..
velhasıl bu olay ,5dk lık kisa metraj film gibi oldu bitti..o
Şey evladı ödemiş midir arabanın parasını?
-
18 Temmuz 2018, 11:54
Moderatör
Motosikletin ön kafa karenajı zaten yok, muhtemeldirki daha önce de kaza yapmış. 13. saniyede debriyajı çekip vites yükseltiyor, 15. saniyede Doblonun fen lambaları yanıyor, 16. saniyede yol haritasını belirlediğinde doblo neredeyse durmuş vaziyette.
Bilgi toplama ve bilgiyi yanlış işleme hatası. Tek sevindirici tarafı doblonun camlı versiyonuna denk gelmiş olması, cam olmasa boynunun kırılma riski çok yüksekti.
-
18 Temmuz 2018, 12:01
-
18 Temmuz 2018, 15:57
RoofRoof adlı üyeden alıntı
Önce g.... don alsın ondan sonra. Dikkat edilirse kaza yapmadan önce R25in kafa karenajı zaten yok.
-
18 Temmuz 2018, 16:18
hokahey adlı üyeden alıntı
'forum' latince bir kelimedir.
Foruma en yakın türkçe kelime galiba TOY olur, varsa dogrusu bende merak ettim gerçekten
İtlik mesai ili bir iştir , sabah erken kalkmak gerek.
If you try and fail, congratulations. Most people don't even try.
-
18 Temmuz 2018, 16:51
serif abi adlı üyeden alıntı
Foruma en yakın türkçe kelime galiba TOY olur, varsa dogrusu bende merak ettim gerçekten
1) Eski Romalılar çağında, Roma’da ve öteki kentlerde, yurttaşların, kamu işlerini konuşmak için toplandıkları alan.
2) Bir konuda düzenlenmiş olan, konuşmacıların yanı sıra dinleyici durumundaki kimselerin de söz alabildiği toplantı.
3) İlgili çok kişinin katıldığı ve kimi sorunların görüşülüp tartışılarak karara bağlandığı toplantı.
bizde böyle bir gelenek olmadığı içindir tam karşılığı yok. belki "toplantı"
-
18 Temmuz 2018, 17:22
RoofRoof adlı üyeden alıntı
3tekerli bisikletli simit arabasi,eleman yere dokulen simit parasini dayiya odedi,5 dk nin 4 dksi abi kusura bakma diyerek geçti,daha sonra kuru kalabalik dağildi.
Olay bittikten sonra bazi sahte kabadayilar ´´Abim işaret verseydin dalsaydik lavuklara´´gibi kurusıkı naralar atildi.
Belgesel tadinda bir olaydi..
-
18 Temmuz 2018, 17:34
Yorumlara bakan da hiçbirimizin motosiklet kullanırken hata yapmadığını sanır.
Burada yapılan bir hatadır ve önemli olan da buradan bir ders çıkarmaktır.
Kardeşimize geçmiş olsun, hepimize de ders olsun.
-
18 Temmuz 2018, 19:20
Thracian adlı üyeden alıntı
Şu R25 leri satarken ciddi bir psikolojik testten geçirmek lazım milleti.90 km hızla duran trafiğin arasından geçilir mi?
Bir de "Olacağı varmış" ne demek?Bu kazadan ders çıkarmak yerine ehh işte olacağı varmış ne yapalım dersen daha büyük kazalar yakındır.Bu arkadaş burada ise ; canım kardeşim sen motosiklet kullanma,bırak motosikleti,ailen boş yere üzülmesin.
Şimdi gözüme çarptı bu elemanın aynaları katlı mı yoksa R25 aynaların standart duruşu mu böyle?
+25 hp yazılımdan sonra böyle oluyor
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)