25.000- 35.000 TL Arası Motosiklet Tavsiyesi
Reklamlar
-
Herkese merhaba,
Dün itibari ile hayatıma eski hayatımı geride bırakmak için yep yeni bir sayfa açmaya karar verdim. Buna da hayatımdaki insanları seyrelterek başladım. Bir sonraki aşamam ise motorumu yenilemek. Daha doğrusu kendisini de bir ay önce satmıştım. Ondan gelen parayı da hayırlı bir işte kullanacaktım fakat nasip olmadı. Bu sebeple kendime yeni bir motor almaya karar verdim. Şimdi soruma gelelim;
25.000-35.000 tl arasında yüksek model az kmli, azıcık hızlı gidebilen, bakımı yakıtı pişman etmeyen, hem viraja hemde gazlmaya müsait olan bir motor tavsiye edebilir misiniz? Aklımda Cb650f ile eski kasa Street Triple var. Birde bu makas içerisinde Monster 796larda göze çarpıyor. Siz olsanız hangisini tercih ederdiniz? Ankara'da ikamet ediyorum bu arada.
Reklamlar
-
ducati monster al. bakımı seni korkutmasın desmo adı altında insanları korkutan birşey var ama korkuttuğu kadar korkutucu değil.
bakımlarını sen bile yaparsın. 20 bin de değişmesi gereken triger kayışını sadece gevşekliğini alıp sıkman yeterli.
-
Taklitler Aslını Yüceltir!
-
Ducati bayağı mutlu edebilir gibi. Mt07 de öyle... Ama 796 şık ve çok performanslı bir motosiklet. Bayağı iyi gittiği gibi, sürüş pozisyonundan ötürü, iyi bir rüzgar direnci var. Rüzgara yelken gibi olmuyorsun. Düşünülebilir bence...
-
hypermotard var bende monsterde aşağı yukarı aynıdır sadece beygiri biraz fazla ve torku biraz düşük sadece
6. devirden sonra motor çıldırıyor. cinnet geçiriyor sanki.
1. vitesten itibaren 6 bin devir üzerinde kullanınca motorun nasıl hızlandığını kestiremiyorsun.
mt7 kullanmadığım için onunla ilgili bişey söyleyemicem.
-
Versys, Transalp, V-Storm
-
-
Tracer 700'ü bu fiyata bulamadım malesef. Yoksa aklımda olan bir seçenekti. Monster 796'ya daha yakın gibiyim. Fakat onda da yedek parça vs sıkıntısı yaşarım diye endişe ediyorum.
-
Xyma adlı üyeden alıntı
Herkese merhaba,
Dün itibari ile hayatıma eski hayatımı geride bırakmak için yep yeni bir sayfa açmaya karar verdim. Buna da hayatımdaki insanları seyrelterek başladım. Bir sonraki aşamam ise motorumu yenilemek. Daha doğrusu kendisini de bir ay önce satmıştım. Ondan gelen parayı da hayırlı bir işte kullanacaktım fakat nasip olmadı. Bu sebeple kendime yeni bir motor almaya karar verdim. Şimdi soruma gelelim;
25.000-35.000 tl arasında yüksek model az kmli, azıcık hızlı gidebilen, bakımı yakıtı pişman etmeyen, hem viraja hemde gazlmaya müsait olan bir motor tavsiye edebilir misiniz? Aklımda Cb650f ile eski kasa Street Triple var. Birde bu makas içerisinde Monster 796larda göze çarpıyor. Siz olsanız hangisini tercih ederdiniz? Ankara'da ikamet ediyorum bu arada.
2011-13 arası cb600fa Hornet, sürüden ayrıl...
-
16 Temmuz 2018, 17:32
zevkler renkler işi biraz. cbf1000fa bakardım muhtemelen.
-
16 Temmuz 2018, 17:52
Bu aralıkta bir tüm markaların, yılı değişmekle birlikte oldukça fazla modeline sahip olabilirsin. Önceliklerini ve amaçlarını daha iyi belirleyerek seçim yapman gerekiyor. Sorduğun ikiliden, yazdığın şartlarla tercihim cb650f olurdu.
-
17 Temmuz 2018, 00:07
4 silindir sesi istiyorsan cb650f güzel seçim.
-
17 Temmuz 2018, 01:25
Mt07 al gec ..konu bu kadar net
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)