Küçük falan diyenler olsa da ben yine tavsiyede bulunayım, Honda Msx 125 2017-18 model, ABS'li de, 100 km'de 1.8-2 lt arası yakıyor, benzinden tasarruf cebine inanılmaz faydası oluyor, 25 TL'ye 200km yi rahat geçiyorsun, servisi uygun ve sonuçta Honda'nın düzgünlüğü kalitesi var. Benim boy 1.82cm kiloda 80'ler civarı, ilk başta oturması bana acayip gelmişti ancak 1 yılı geçti şimdi çok rahatım, trafikte iğne deliğinden geçiyor, kontrolü hem eğlenceli hem de kolay, kendini büyük bir motordaymışsın gibi hissettiriyor, 100 km'ye rahat çıkıyor, eğimli yerlerde 120 km'yi geçiyor, 130'u bile gördüm, ABS olması da dururken güven veriyor.
görünümüne herkes hasta, hergün birilerinin hoş bir laf attığını dükkanımın önündeyken duyuyorum, uzun yol için de geçen sene 1200 km kamplı bir marmara gezisi yaptım, istanbul geyikli,asos, kazdağlarını gezdim, en ufak derecede üzmedi, fotoğrafta gördüğün üzere eşek gibi de yükledim bana mısın demedi, ağustos başı da amasra'ya git gel 900-1000 km civarı yapacağım, selesi serttir, 100-150 km de bir dinlenirsin olur biter, onun dışında hiç sıkıntı çıkartmıyor.
Netice olarak büyük motorlar ve scooterlar kullanmış biri olarak hayatımdaki en eğlenceli motor bu oldu, 16 senelik tecrübem bunu söylüyor gerisini sen düşün
https://prnt.sc/k70486