Vay bee, şu başlığı açan bir erkek olsaydı 3-5 mesaj anca alırdı. "1.55 boyunda bayanım" demiş ya hep bir aduket, hep bir shoryuken..
Vay bee, şu başlığı açan bir erkek olsaydı 3-5 mesaj anca alırdı. "1.55 boyunda bayanım" demiş ya hep bir aduket, hep bir shoryuken..
"Tengri bunu beğendi." Düşününce korkunç lan. Başka tanrılar konuyla ilgili ne düşünüyor, sordunuz mu?
Ben parayı bastırır alırsın diyip, tüm iğrençliğim ile the originals’ı izlemeye devam edeceğim.
Yok arkadaşım yanlış anlaşılma olmuş ya da ben anlatamamisim.O cümlede 'önermiyorum size' derken başlık sahibini kastetmiştim geneli değil, bir de motosiklet ķucuk diye epey mesaj görünce.Motor profilde yazılı zaten z250sl, Cbr den 4 parmak kısa olsun boyu geçen yanyana parkettik, sele meselesine gelince alçak değil boyu için, mesela duke 80 cm dır fakat süspansiyonları yumuşaktır ayaklar daha rahat değer yere,halbuki kağıt üstünde z250 1cm falan daha alçak görünüyor, selesi depo ve gidondan oldukça geride konumlanmistir, 1,60 altı boyda biri nerdeyse depoya yatmalidir tahminime göre, frende belki yığılınca el gaza gidecek v.s., gaz tepkisi ccye göre çok iyi ve hassas, yeni başlayacak biri gaz tepkisini ve stabil gidişi zor tutturur bilek olarak commuter irisi motosiklet gibi değil pek yani..genel olarak sert bir motosiklet, çakıl taşını hissedersin (asfaltta hissiyat çok guzel), kullanmayı öğrenmek için alıp genel olarak motosikletten bile sogutabilir bu açilardan, ayaklarda yere değmedi mi hesap et işte 150kg, üç güne bilemedin beş güne yatırdığında bu mesajı hatırlar sonra. Ben motosiklet önermedim başlık sahibi ortada yok diye kendimizce esprisini de yaptiķ, arkadaşlar da güzel motorlar yazmış zaten, ama başlangıç için ona uymayacağini düşünüyorum.
Yani; almayı düşünüyorsan parça ve servis fiyatı dışında herhangi bir memnuniyetsizliğim yok , ama sifir tecrube ve başlangıç için düşünüyorsan yazdıklarımı değerlendirmen ve başka motorda biraz pismen daha iyi olur bence.
Teşekkürler arkadaşlar .aslında hayalim modifiyeli bir pegoute idi ama hız ve tehlikeyi sevdiğim için ve bu ara bol bol motorla gezme şansım olduğu için hayallerimde üst sıraya yükseldi .Ama dediğiniz gibi sanırım bir yıl hem araba hem ufak bi scooterla başlayıp hem trafiği hemde motoru öğrenmeliyim.ayrıca motor kullanan insanların samimi ve yardım sever olması daha da motoru sevmemi sağladı
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:34 ----------
yaapacak bir şey yok benimde işime geliyor bu durum yalan yok :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:39 ----------
daha bütce yok araştırıyorum bilgi sahibi olmadan bütçe konusunu düşünmem
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:44 ----------
nakedler hiç hoşuma gitmiyor nedense
Dede motoru olarak tanımlama yaptığın için yardımcı olmayacağım bende o bahsettiğin tarzda bir motorla başladım öğrenciydim imkanlar kısıtlıydı şimdiki motorum r6, o şekil bi tanımlama yapman çok yanlış.
aynen onu bende düşündüm .düşersem yerden bile kadıramam o yüzden göze de hoş gelen o tarz başlangıç motosikleti akınıyorum varsa tabi bilgim sıfır
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:47 ----------
öncelikle motosiklet kullanmayı değil sürüş kurallarına dikkat etmek koşulu ile tüm motosiklet kullanıcılarına saygı duymayı ve başkalarının kullandığı motosiklet modellerini küçümsememeyi öğrenin derim.
boyunuz da söylediğiniz modeller için yeterli. Yetersiz olan tecrübeniz demek daha doğru olabilir.
İlk scooterle başladım ve ikinci motosikletim cbr 125 idi.Herhangi bir zorluk yaşamadım boy açısından.
Minyon bir kadın olarak..[/QUOTE]
benzetmelerime takılmışsınız :D motor isimleriyle alakam olmadığı için aklınıza gelebilecek şekilde söyledim.bir şeyi küçümsediğim falan yok n.p
bu video zaten vazgeçmeme sebebim :D yorumun içinde çok teşekkürler
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:03 ----------
ya hepiniz çok çekmişsiniz anladım bu konudan.ama çok forumda takılan biri değilim ve işlerim vardı kusura bakmayın ilgilenemedim
Başlık er gazinosu gibi olmuş. Açın şu camı, havalansın beyler.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)