Vfr800 e giden kutsal yol 😃
Reklamlar
-
Günaydın arkadaşlar İstanbul Kartal'dan alıcam motosikleti şu an yola çıktım yolumun üzerinde olup çay ısmarlamak isteyen olurasa kırmam
İlk molamı 120km de üşüdüğüm için verdim
Reklamlar
-
Günaydın, maalesef hiç yakım değilim yoksa bir çay içerdik belki. Nereden yola çıktınız?
-
-
peugeotcu103 adlı üyeden alıntı
Günaydın, maalesef hiç yakım değilim yoksa bir çay içerdik belki. Nereden yola çıktınız?
Ankara hocam
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:33 ----------
hokahey adlı üyeden alıntı
iyi yolculuklar.
Eyvallah reis
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:34 ----------
2. mola 200.km Bolu yu geçince.
Mt ilk defa bu kadar çok yaktı soğuktan kurtulmak için 1 depoyu 200km de bitirmiş olduk
-
Hayırlısı olsun güle güle kullanın
Artık tatlısını Ankara'da biz yeriz
-
Bu sıcakta , o soğuktan kaçılır mı hiç? Orada kal gitme bence
-
Sapanca'da ara verirsen, Kırkpınar sahilde birşeyler içeriz
-
alargada adlı üyeden alıntı
Sapanca'da ara verirsen, Kırkpınar sahilde birşeyler içeriz
numaram profilde yazıyor hocam tanışmış oluruz müsaitseniz, sapanca ya 40km kaldı yarım saate orada olurum
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:35 ----------
karaca3 adlı üyeden alıntı
Hayırlısı olsun güle güle kullanın
Artık tatlısını Ankara'da biz yeriz
sağolun hocam inşaallah sağ salim dönelim tatlı kolay 😃
-
Messengerdan yazdım ve çağrı attım Serkan. Aradığında, olduğun yerden alırım seni, gişeleri geçer geçmez, sağında cep var
-
16 Temmuz 2018, 09:54
Bozüyükte olmasam izmitte de bi çay simit ısmarlardım en sıcağından hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız git gel inş.
Ben de gebzeden bir mt 09 bakacağım bu hafta içi bakalım hakkımızda hayırlısı.
-
16 Temmuz 2018, 09:59
İyi yolculuklar hocam, dün sabah 7'de yola çıkarak Ankara'dan İstanbul'a döndüm ben de, gerçekten ilk 100 km dondum ben de.
-
16 Temmuz 2018, 14:15
satışı aldık hayırlı olur inşaallah
-
16 Temmuz 2018, 14:16
motoru takas mı ettin ayriyetten mi aldın.
-
16 Temmuz 2018, 14:20
alargada adlı üyeden alıntı
Messengerdan yazdım ve çağrı attım Serkan. Aradığında, olduğun yerden alırım seni, gişeleri geçer geçmez, sağında cep var
Münir abi menemen için ve çaylar için çok teşekkür ederim. Artık Sapanca'dada bi dostumuz var, aynı şekilde sizinde Ankara'da 😊
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:17 ----------
mavzer-i adlı üyeden alıntı
motoru takas mı ettin ayriyetten mi aldın.
takas ettik hocam
-
16 Temmuz 2018, 14:21
Boldpilot adlı üyeden alıntı
Münir abi menemen için ve çaylar için çok teşekkür ederim. Artık Sapanca'dada bi dostumuz var, aynı şekilde sizinde Ankara'da
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:17 ----------
takas ettik hocam
hayırlı uğurlu olsun güzel seçim yapmışsın
-
16 Temmuz 2018, 14:30
Hayırlı olsun. Kazasız belasız
-
16 Temmuz 2018, 14:33
Boldpilot adlı üyeden alıntı
Münir abi menemen için ve çaylar için çok teşekkür ederim. Artık Sapanca'dada bi dostumuz var, aynı şekilde sizinde Ankara'da
takas ettik hocam
Rica ederim, ne demek Serkan, afiyet olsun, daha sık görüşeceğiz inşallah. Hayırlı uğurlu olsun, güzel günlerde bin
-
16 Temmuz 2018, 14:43
akşama izlenimlerini yaz panpa. artıları eksileri detayları falan. bir şey yapacağımızdan değil de en azindan çekirdek çitleriken okuruz. bir paket çekirdeğimi aldım bekliyorum.
-
16 Temmuz 2018, 14:45
Bu rengi bir başka, çok güzel duruyor, kazasız belasız tekrardan
-
16 Temmuz 2018, 14:46
Hayırlı olsun. Allah kazasız belasız ve keyifle kullanmayı nasip etsin.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)