Düşük hızlarda gidiliyor
Düşük hızlarda gidiliyor
Benim 2 tane fullface 2 tane de açık kaskım var. Şehiriçi yazın açık kask kullanıyorum hatta yeni aldım AGV. Şehirdışı ve kışın fullface. Tek bir kask ile tüm yılı geçirmem size de tavsiye ederim. Sürüş alışkanlıklarınıza uygun en az 2 kaskınız olmalı. Çene açılırlar preatiktir ancak ağırlar ve gürültülüler bu nedenle tercih etmedim.
Çene açılır kask alacaksanız bu işin mucidi Nolan dan almanızı tavsiye ederim
Tabiki diğer büyük markalarda iyidir.
Nolan'ın çene açılır kask reklamlarına bakarsanız sürücüler hareket halinde kaskı kapalı kullanır. Kırmızı ışıkta durunca, benzinliğe girince vs önünü açıp etrafa gülücükler saçar. Reklamda bile belli çene açıkken sürülemeyeceği. Zaten çene açık sürerken reklam çekseler büyük ihtimalle okkalı bir ceza yerler.
Yüzey alanını genişletmek için. Ve o mantığa göre Arai bir kask için boy boy 5 çeşit kabuk üretmez, en büyük kabuğu kullanırdı geniş geniş, içini de darbe emici süngerle doldururdu.
söylediklerinizi şaşkınla okuyorum yüzey alanı en geniş olan kask en iyi kasktır demedim. Arai vs ne alaka şimdi Konu içinde konu çıkarıyoruz. Yorumu tekrar okurmusunuz söylediğim şey full face bir kaskın yüzey alanı çene açılır ve açık kasktan daha geniştir dolayısıyla darbeyi daha iyi sönümleyecektir. Siz böyle bir mantık olamaz diyorsunuz. Acaba yanlış anlamış olabilirmisiniz ? En büyük kask en iyisidir demedim. Balon kask, boy boy kask üretimiyle söylediğimin ne alakası var yani konuyla. Yani söylediklerinizden sonra hayatında hiç eline kask almamış biriyle muhabbet ettiğimi düşünüyorum.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)