motor gezisinde bir tam kuzuyu gömdüm arkadaşlar
Reklamlar
-
Reklamlar
-
-
Yemek Konusunda Her Zaman Para Vardir
-
Mertcan39 adlı üyeden alıntı
Afiyet olsun
teşekkürler panpa.
-
-
Slayer5810 adlı üyeden alıntı
Yemek Konusunda Her Zaman Para Vardir
öyle, doğrudur.
-
Kurban yaklaşıyor ama bende yöksek kolesterol var kurbandada tavuk yiyecem. Size afiyet olsun 😃
-
snappy x adlı üyeden alıntı
para mı verdin bir de
verdik tabi 250 gram 30 lira.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:19 ----------
Boldpilot adlı üyeden alıntı
Kurban yaklaşıyor ama bende yöksek kolesterol var kurbandada tavuk yiyecem. Size afiyet olsun 😃
hacı, et kolesterol yapmaz diye biliyordum. saf etin ne zararı olabilir ki?
-
afiyet olsun
-
15 Temmuz 2018, 23:23
ozan1991 adlı üyeden alıntı
afiyet olsun
teşekkür ederim. kendimi bir zamanlar samanyolu tv'de sürekli kuzu çevirme yiyen deli oğlan gibi hissettim. 'maceracı' mıydı neydi? ülkenin kaynaklarını tüketti terbiyesiz.
-
15 Temmuz 2018, 23:29
CBF ,YBR ile uzun yol yer mi 700+km ,çok kamyon vs skıştırır mi ?Kaç yıldır hiç tatil yapmadım gezmezsem kafayı yiyeceğim,ama motor kafayı karıştırıyor
-
15 Temmuz 2018, 23:37
kygsz adlı üyeden alıntı
CBF ,YBR ile uzun yol yer mi 700+km ,çok kamyon vs skıştırır mi ?Kaç yıldır hiç tatil yapmadım gezmezsem kafayı yiyeceğim,ama motor kafayı karıştırıyor
kardeş, zor oluyor ama imkânlar dahilinde hareket etmek zorunda kalıyoruz.
motor en son 100'de kalıyor. arabalar ile yanyana gidiyoruz. çoğu zaman yol veriyorum. hiç inatlaşma yapmıyorum.
ideal hız 70-80. bir saat sonra bel ağrısı oluyor. 10 dakika mola vererek bertaraf ediyoruz.
yol tutuş, frenleme çok zayıf. ona göre hareket ediyoruz.
yani, beklentimizi düşük tutuyoruz.
müspet tarafı ise yakıt. az yakıyor.
-
15 Temmuz 2018, 23:56
hokahey adlı üyeden alıntı
verdik tabi 250 gram 30 lira.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:19 ----------
hacı, et kolesterol yapmaz diye biliyordum. saf etin ne zararı olabilir ki?
Doktor abıcalar yasakladı, gerçi ayıptır söylemesi bu gün sanayiide mis gibi ekmek arası köfteyi gömdüm ama şöyle yükli bi tabak kavurma yedikten sonra epey etkiliyo beni, bi halsizlik baş dönmesi alıyo. Spor yapıyorum kilomda yerinde ama abıcalar genetik olduğunu söylüyor annemde anneannemde felan var haklılar elleam.
-
15 Temmuz 2018, 23:58
Doktor abıcalar yasakladı, gerçi ayıptır söylemesi bu gün sanayiide mis gibi ekmek arası köfteyi gömdüm ama şöyle yükli bi tabak kavurma yedikten sonra epey etkiliyo beni, bi halsizlik baş dönmesi alıyo. Spor yapıyorum kilomda yerinde ama abıcalar genetik olduğunu söylüyor annemde anneannemde felan var haklılar elleam.
Hacı beyaz et dokunmuyor mu hiç?
-
16 Temmuz 2018, 00:01
Yarasııın, tüm kuzuyu gömeceğimiz günleri de görmek dileklerimle
hokahey adlı üyeden alıntı
arabalar ile yanyana gidiyoruz. çoğu zaman yol veriyorum. hiç inatlaşma yapmıyorum.
Bakınız adama, efendi düşük hacim kullanıcısı. Motor üstünde erkeklik olmaz. Erkeklik yapacaksanız, bacaklarınızın arasında bu erkekliği destekleyecek ya bir motor olacak, ya da başka bir takım taklavat. Takım taklavatın can kurtardığı nadirdir yalnız; efendilik daha çok işinize yarar. Nice 150 km'lere hocam
-
16 Temmuz 2018, 00:13
YasinC adlı üyeden alıntı
Hacı beyaz et dokunmuyor mu hiç?
Yok hocam tüm tavuk yediğim zamanlarda oldu beyaz etten yana problem olmuyor.
-
16 Temmuz 2018, 00:44
freelancer adlı üyeden alıntı
Yarasııın, tüm kuzuyu gömeceğimiz günleri de görmek dileklerimle
Bakınız adama, efendi düşük hacim kullanıcısı. Motor üstünde erkeklik olmaz. Erkeklik yapacaksanız, bacaklarınızın arasında bu erkekliği destekleyecek ya bir motor olacak, ya da başka bir takım taklavat. Takım taklavatın can kurtardığı nadirdir yalnız; efendilik daha çok işinize yarar. Nice 150 km'lere hocam
teşekkürler abi herkes haddini bilecek. neticede düşük cc sürüp araçlar ile inatlaşmanın bedelini yine kendimiz ödeyeceğiz. bu sebepten yol ver gitsin. 'haklı ama ölü' olmanın hiçbir faydası yok.
ayriyetten, araçlara yol verince dikkat ettim, onlarda bir miktar saygı göstermeye özen gösteriyorlar.
kafamda hep şu var: ben bu motor ile düşsem, bir kaza geçirsem yardıma yine araç sürücüleri koşacaklar.
yolda kalp krizi geçirip yığılsan, yine gelip geçenler sana yardım edecek.
kimseyi kırmadan yaşamaya çalışmak zor ama doğru olan bu. büyük sabır isteyen bir şey.
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:38 ----------
ilk defa duyduğum bir şey. dediğiniz gibi aileden gelen, kalıtsal bir şey olmalı.
-
16 Temmuz 2018, 01:38
Hoka , tamam afiyyet şeker bal olsun amma ve lakin , insan bir haberdar eylemez mi? Yardımcı olmaz isem namert olayım. Of'li Hoca (( ula densiz,
niçin bensiz )) diye boş yere söylemedi ya. Bir daha ki sefere bilgilendirilmek ümidiyle. Sevgilerle.
-
16 Temmuz 2018, 01:43
bursalıali adlı üyeden alıntı
Hoka , tamam afiyyet şeker bal olsun amma ve lakin , insan bir haberdar eylemez mi? Yardımcı olmaz isem namert olayım. Of'li Hoca (( ula densiz,
niçin bensiz )) diye boş yere söylemedi ya. Bir daha ki sefere bilgilendirilmek ümidiyle. Sevgilerle.
ali abim kusura bakma gari, bu seferlik böyle olsun. bir dahaki sefere affettiririz kendimizi. saygılar.
-
16 Temmuz 2018, 01:59
Bi kuzuyu gömsen motoru bırakırdın herhalde
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)