Ne kadar nakit biriktire bilirseniz o kadar iyi diyebilirim, ancak sadece alma ile bitmiyor.
Aldıktan sonra mtvsi var 0 alınmış 250 ccler için yıllık 2 kez 70tl+70tl=140tl ben 9. ayda 0 olarak almıştım plakayı bastırdıktan sonra 1 kez mtv ödedim o yıl içinde, zorunlu trafik sigortası var, kmsi geldikçe bakımları var akaryakıt fiyatları malum bunlar standart masraflar kimse istemez ancak kaza durumu var bu da ekstra masraf çıkarabilir, size tavsiyem almak istediğiniz motorda koruma takozu/koruma demiri yok ise taktırma yönünde hareket etmeniz olacaktır.
Motorunuza aksesuar almak istersiniz(hangimiz hoşumuza giden bir şey görünce istemiyor ki
) motora kredi çektikten sonra bunlar da ekstra masraf olur onun haricinde kişisel gideri de unutmayın yemeniz içmeniz gezmeniz tozmanız olacaktır hepimiz insanız ve ihtiyaçlarımız var sonuçta.
Gözünüzü korkutmak için yazmadım anlatmak istediğim sadece taksit ile bitmiyor her şeyi ince ince hesaplayın sonra zor durumda kalmayın umarım hayallerinize ulaşırsınız.