Motorumu rodaj bakımına soktum lakin yağ tapası ve pulunu servis fişinde goremedim. Sizin ilk bakimlarda bunlar degisti mi degistiyse servis formuna islendi mi
Motorumu rodaj bakımına soktum lakin yağ tapası ve pulunu servis fişinde goremedim. Sizin ilk bakimlarda bunlar degisti mi degistiyse servis formuna islendi mi
yağ tapası değişmez, pul kullanılabilir durumdaysa onada gerek yok.
Honda yamaha gibi birçok markanın önerdiği yağ tapa pulunun o tapa her açılıp kapandığında değişmesi ama bizim ustalar Honda mühendislerinden daha bilgili olduğu için 5 liralık pulu değiştirmeye gerek duymuyorlar.
Arada parmağınızla kontrol edin. yağ damlatmiyorsa gelecek bakıma kadar sıkıntı çıkmayabilir. Eğer tapaya dokunduğunuzda parmaginiz yağ oluyorsa sizdiriyor demektir.
ilk bakım ücretsiz olmuyor muydu?
benim ufacık motorda her yağda değiştiriyorlar, sende değiştirmemeleri çok ilginç! acaba değiştirip parasını istemediler mi anlamış değilim.
bu arada cidden sürekli aklımı kurcalayan bir motor cb650f, işler iyi gitmezse asla düşünmüyorum ama iyi kötü idare ederse 2019 sonbaharında düşünüyorum, nasıl rodajda ilk deneyimler merak ediyorum?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)