eylülde bosna-hersek veya ukraynaya gitmeyi planlıyorum orada olan veya önceden gitmiş kişilere 3 sorum var.
-yerel araç kiralama yerlerinde dolandırılır mıyım ?
-motosiklet kiralama imkanım varmı?
-motosikletle gidersem ne gibi sorunlar olur ?
eylülde bosna-hersek veya ukraynaya gitmeyi planlıyorum orada olan veya önceden gitmiş kişilere 3 sorum var.
-yerel araç kiralama yerlerinde dolandırılır mıyım ?
-motosiklet kiralama imkanım varmı?
-motosikletle gidersem ne gibi sorunlar olur ?
Bosna'ya motorla gitmeni şiddetle tavsiye ederim.
Ukrayna'ya ise bir o kadar şiddetle tavsiye etmem...
Ukrayna'da taksi kirala, çok daha ucuz.
Ukrayna da araç hırsızlığı hat safhada. Hatta ne boyutta diye sorarsan, diyelim ukraynadasın ve bir motor çaldın, o motoru senden başkası çalaraa polise gidiyorsun biraz para yediriyorsun ve o motoru senin motorunmuş gibi arıyorlar. Ruhsat önemli değil
bosnada araç kiralarsın çok kolay ve güvenli. bilindik firmalar var. esnafıda iyidir. ben 6 sene orada yaşadım. motosiklet kiralık bulamazsın. yani kullananda nadirdir. bosnaya gitmeni şiddetle tavsiye ederim. araba kirala 5 günde bosnayı fethedebilirsin
Kredi kartının bir kısmını bloke ediyorlar bende kredi kartı yok esnafı o yüzden sordum. Ama iyiyse sorun değil. bosnaya seneye gitmeye karar verdim. Her yerde rüşvet falan yazıyorlar ukrayna için uçakla gitmeyi düşünüyorum. Yardımcı olan herkese teşekkürler.
2018 yılında Honda crf250L motosikletimle Ukrayna gezisi yaptım hiçbir sorunla karşılaşmadım ozaman Haydarpaşa limanından gemi ile geçilebiliyordu osekilde geçtim ama şuan savaş var ve sıkıntılı ama savaş öncesinde hiçbir sorun la karşılaşmadım sigorta olayı Ukrayna'nın sigortasını yaptırdım uygun bı fiyata en az 6 ay yapıyorlar .ilerde düzelir de tekrar bı plan yapabilirim.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)