milanodriver adlı üyeden alıntı
Selamlar herkese,
43 yasindan sonra; motorsiklet bana uzak, tehlikeli, ne gerek var diyen bende motor meraki hasil oldu. 2 haftadir saatlerimi youtube'da incelemeler, nasil viraj alinirlar, ne nedir, nasil surulur, ekipman nasil yapilir, neler lazim vs derken Ciddi ciddi kendimi kaptirmis bulunmaktayim.
2018 V Strom 650 XT almayi dusunuyorum. Amac bahar ve yaz aylarinda haftasonlari ve mumkun oldukca daha da uzun surebilecek sehir/ulke disi geziler yapabilmek. Motoru kisin ve sehir icinde kullanmayi dusunmuyorum.
Once egitim, sonrasinda ehliyet ve akabinde motorsiklet alacagim haliyle. :-)
Bu yaz mevsimini yakalayamayacagim icin motor almakta pek bir acelem yok. Camiayi da bilmiyorum. Sormak istediklerim, bugun ile 2019 mart arasinda ne zaman motorsiklet almak mantiklidir? Motor almanin ozel bir sezonu, mevsimi zamani var midir? Araba markalari gibi motorsiklet markalari da (ki benim durumumda Suzuki) kampanyalar vs duzenliyorlar mi yoksa isler motorsiklet piyasasinda farkli mi yuruyor.
Her ne kadar motor ayni motor olsa da, alirken insan iliskileri alisveris yapilan yer tercihini cok etkiliyor. Istanbul basta olmak uzere ki Istanbul disi da olabilir, onerebileceginiz bayi(ler) ve onemlisi kisi(ler) var midir?
Cevap yazan arkadaslara simdiden tesekkur ederim.