Oncelikle iyi geceler herkese cok klise bi konu fakat konusmadanda edemeyecegim. Bir hevesle 2016 da motor ehliyeti aldim A2 yasim A ehliyete yetmiyordu. O zamanlar R25 cikali bir sene olmustu fiyatlar 15 bin TL bandinda seyrediyordu. Klasik aile baskisi nedeniyle motor almadim o zamanlar. Keske alsaymisim aman Allahim bu fiyatlar ne! Lansman fiyati 13.500 tl olan motor 26 binlerde bu %100 zam demek hem binerdim hem de 2.el satip kâr ederdim. Dun bir makalede denk geldim Fransiz ekonomist yil sonu dolar/tl bandinin 5 e cikacagini soyluyor ama bu fiyatlara da motor alamam ki. Universite sinavlari bitti 1 ay ise girmeyi dusunuyorum yarin pizzacida kuryelige basvurucam motor hevesimi biraz alayim diye. Ehliyetiminde suresi doluyordu bu sene iyi denk geldi cikartmam. Her neyse demem o ki YAMAHA Turkiye bu gidisle kapanir mi? R25 sadece bir ornekti sahsen XMAX 250 almayi planliyordum ama ABS li fiyati 27.590 tl. Bu ne abilerim bu nedir ya artik kredi destekli motor satiyor magazalar. Degerli goruslerinizi bekliyorum.
An itibariyle dolar 4.91 tl (12/07/2018 saat 02.03)