Arkadaşlar cümleten Selamın Aleyküm.
Senelik izinde Yaz tatiline bu sene araba yerine motosikletle gitmeyi düşünüyorum.
Rota şu anda hemen hemen belli aslında çok ahım şahım bir rotada değil hepi topu iki şehir.
İstanbuldan - izmire -471 Km gideceğim ilçeyle birlikte 564-570 km orada 1 gün durduktan sonra direkt Muğla Bodrum Kumlubahçe. izmirle badrum arasıda yaklaşık 260-270 km yani totalde sadece gidişim 840km tutuyor.10 günlük bir tatil sonrasıda 840-850 km dönüş yolu var dönüşte hiç bir yere uğramadan döneceğim tek seferde yaklaşık bir sıkıntı çıkmazsa duraklamalarla birlikte 10 saat sürer diye tahmin ediyorum.
Motosiklet 2017 pulsar200ns bakımları aksamadan yapılı kronik hiç bir sorunu yok fakat daha önce hiç gitmedim uzun yola giden varmıdır ?
İstanbul içi 130-150 km arası rahatlıkla hız yapabiliyorum sıkıntı olmuyor fakat uzun yolda 100km'de bir 10 duraklamak kaydıyla bu hızlarla gidilirmi ?
Motosiklet su soğutmalı fakat genede daha önce hiç denemediğim için bir sormak istedim.
Arkadaşım istanbul ankara arası gitti geldi bir sorun yaşmadı fakat benim gideceğim tarihtede havanın sıcaklığı bir hayli yüksek olacak.
Tecrubeli arkadaşlar yardımcı olup fikir verirlerse sevinirim