Başınız sağolsun. Allah yakınlarına sabır versin... NE desek boş artık.
Başınız sağolsun. Allah yakınlarına sabır versin... NE desek boş artık.
Allah rahmet eylesin. Allah ailesine sabırlar versin.
Senin içinde zor bir durum. Beraber yola çıktığını arkadaşını kaybetmek. Kendini de suclu hissetme kardeşim. Vadesi dolmuş eceli gelmiş rahmetlinin.
Çok sağolun arkadaşlar. Biraz kendimi suçluyorum doğrudur. Motosikleti al birlikte gidelim dedi. Keşke ona HAYIR yarın gideriz deseydim. Ben yavaş gidiyordum, ama belki ben olduğum için hızlı kullandı motosikleti 😢
Daha 33 yasındaydı ve iki çocuk babasıydı arkadaşım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 07:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:20 ----------
Öldügü için çok üzgünüm, çocuklar babasız kaldı çok üzgünüm, Anne ve baba gencecik oğlunu kaybetti çok üzgünüm. Hala inanamıyorum Aynı gün birlikte yemek yedik ve telefonda aradım Namaz kılacagını söyledi bende yolda onu bekledim. Abdestli olarak Rahmetli oldu. Sadece bu güzel
Allah rahmet eylesin
Allah rahmet eylesin, başınız sağolsun
Mekanı cennet olsun...
Ben sanırım artık motora binmeyeceğim, çok soğudum şu kazalar yüzünden...
Allah rahmet eylesin inşallah. Kalanlara da sabır versin.
Anlattığınız durum çok kötü bir hadise. Sizin kendinizi suçlamanıza gerek yok bence.
Azrail (as.) ne zaman nasıl olayları oluşturacağını neleri vesile edeceğini her ince ayrıntısına kadar işler.
O sebeple ona verilmiş bu görevin tamamlanması için her detay bizim kendimizi suçlamamızı sağlıyor.
Bence bunu düşünerek biraz rahatlamanız gerekiyor.
Allah vefat eden kardeşimiz için Cennet kapılarını açık tutsun.
Başınız sağ olsun.
Ailesi ve yakınlarına sabırlar dilerim.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)