Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
3. sayfa BirinciBirinci 123

Ben insanın aklını alırım!

Motovento
    REKLAM ALANI
    Moderatör Lucas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Sizin endişeniz İstanbul trafiğinde sahip olduğunuz motoru kullanamamak değil, motosiklet kullanamamak. Dolayısıyla scooter da alsanız sonuç aynı olacak sanki.
    Bahsettiğiniz iş ve arasındaki trafik olan ve gözünüzü korkutan rota değil de farklı rotalarda yavaş yavaş kendinizi alıştırabilirsiniz.
    badircik bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    okanbagiscan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bir parça korku iyidir.Tecrübeli bir tanıdığımın sözü.Motordan korkmadığın an motoru bırakma vakti gelmiştir der.
    badircik bunu beğendi.

Motosikleti
    Dominar 400 (satıldı)
    Merhaba.

Aşağıdaki yorumlarına cevaben;

Alıntı toreador adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Çıplak bir cadde motoru için "tam bir uzun yol motoru" önermesi, mantık, tasarım ve fizik anlamında pek doğru değil.
    Öncelikle ben "tam bir uzun yol motoru" demedim, "bana göre benim dominar tam bir uzun yol motoru." dedim çünkü; motorumda uzun tur camı ve gidon yükseltme var. Yani benim hızımda (ortalama 90km/s ile giderim) ne rüzgarın ne de eğilmenin bana bir sıkıntısı oluyor. Ara ara hızlanmam gerektiğinde o da en fazla 130 km/s, evet o zaman rüzgar sıkıntı yaratıyor. Ayrıca 38 senelik hayatımda sadece mobilet, scooter, eğitimde ise ybr125 ve mt25 kullandım ki onlarda sınırlı bir süre. Haliyle skalayı sadece benim bindiklerimle değilde senin bindiklerinle de karşılaştırırsak evet uzun yol motoru demem saçma oluyor. Ancak belirttiğim gibi bu sadece benim sürdüğüm motorlar içerisinde
    Ayrıca kışın (Bodrum) şehir içinde 6.244 LT / 100km'yi gören motosikletim uzun yolsa 2,875LT / 100km'yi gördü.

Alıntı toreador adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Daha önce kullandığınız motosikletler ile mukayese ettiğinizde, uzun yolda daha rahat etmiş olabilirsiniz; fakat uzun yol kat etmeye yönelik tasarlanmış motosikletler kullandığınızda ne kadar yersiz ve referanssız bir fikir ortaya attığınızı anlarsınız.
    Yerli ve referanslı bir fikir ortaya attım aslında.
    Yukarıda da yazdığım gibi benim sürdüğüm motorlar içerisinde uzun yola en müsait motor benim domi. Sen aşağıda sayacağım motosikletlerden hangisini uzun yol için kullanırsın?

Standart donanımlı mobilet, scooter, ybr125, ve mt25 mi yoksa tur camlı, gidon yükseltmeli Dominar mı?
    BE

REKLAM ALANI
3. sayfa BirinciBirinci 123

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)