Arkadaşlar , abilerim selamlar öncelikle hepinize . Motorumu ocak ayında aldım . Hero Hunk modeli motorumdan memnunum aslında fakat gerek hız konusu gerekse sıcaklık söz konusu olsun arayış içine girdim . 2000 km dir motorumu kullanıyorum , bir kere düştüm kerata ile o saatten sonra anladım neler yapmam gerektiğini Yaşım 23 öyle deli dolu bi tip değilim 600 lük bir motor istemiyorum çünkü ,çok yakmaları :/ öğrenciyim geziyorum .ve henüz kendimde 600 lük sürecek bilgiyi ve beceriyi barındırmamam Şimdi sizlerden tavsiye istiyorum Fethiye'de yaşıyorum dün Ölüdeniz'den gelirken artçı ile beraber motor baya bildiğiniz çekmedi bizi kilolu insanlarda değiliz ve bacaklarımda aşırı bir sıcaklık hissettim . Zaten değiştirme fikri aklıma geliyordu bende iyice taktım anlayacağınız bu duruma . Bana böyle gidişi tatmin ettirecek bir motor istiyorum tabiki şekilde önemli deli dolu olmasamda bir apaçi kanı akıyor kanlarımızda :D . Tarz olarak SS düşünüyorum R25 ABS üzerinde duruyorum şuan . SS,Naked ve cruiser motorları sürdüm arkadaşlarımın hepsinide beğendim açıkçası bu kötü desem yalan olur . Kafa fena karışık bana bir çıkar yol gösterecek birilerini arıyorum..