İnternetten ehliyet harcı yatırma
Reklamlar
-
Selam arkadaşlar artık internetten üzerinden ehliyet harcı yatırılıyor muş yatıran var mı? Nasıl bir işlem istiyor?
Reklamlar
-
Yatırılır, dekont yazıcıdan çıkartılır, sonra dekont banka şubesine götürülüp kaşelettirilir. En son böyleydi galiba. Türkiye mantığı.
-
Vaktim yok çünkü mecbur internet üzerinden yatırmam lazım...
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:15 ----------
Yok mu bilen...
-
Sorunuzun bir google'lık cevabı varmış, biraz araştırsaydınız keşke.
https://www.google.com.tr/amp/s/www....k.html%3famp=1
-
watercolours adlı üyeden alıntı
Teşekkürler hocam yok ben araştırdım zaten sorum şu tamam parayı yatırdım makbuz mu alacağım bankaya mı götüreceğim o konuda kafam karışmıştı
-
Yeni düzenlemeden anladığım bankaya götürmenize gerek yok (Eğer gerekiyorsa ne anladım ben bu işten). Ama yine de elinizde bir çıktı olsun, birşey kaybetmezsiniz.
-
Teşekkürler hocam zaten yarın halledicem inşallah sıkıntı çıkmaz
-
selam. ben vergi dairesi çalışanıyım.
durum şu: ehliyet harcı ve değerli kağıt bedeli interaktif vergi dairesi üzerinden kredi kartı ile ödenebilmektedir. ödediğiniz ücret sistem üzerinden görünmektedir. çıktı almanıza gerek yok. yalnız, nüfus memuru kıllık yapar da ille de çıktı isterse ona karışmam. mesuliyet kabul etmiyorum. sonuçta burası turkiye. ister mi ister. ama dediğim gibi o para sistem üzerinde ödenebiliyor ve nüfus memuru o parayı sistem içinde görüyor.
-
Her ne kadar vakıfbanktan yatırmış olsamda benden makbuzları alıp, zımbalayıp dosyaya koydular. Fakat ehliyet almamı sağlayan sertifikayı ise bana verdiler. Anlayacağın kişiden kişiye değişiyor Hokahey'in dediği gibi...
-
08 Temmuz 2018, 00:45
hokahey adlı üyeden alıntı
selam. ben vergi dairesi çalışanıyım.
durum şu: ehliyet harcı ve değerli kağıt bedeli interaktif vergi dairesi üzerinden kredi kartı ile ödenebilmektedir. ödediğiniz ücret sistem üzerinden görünmektedir. çıktı almanıza gerek yok. yalnız, nüfus memuru kıllık yapar da ille de çıktı isterse ona karışmam. mesuliyet kabul etmiyorum. sonuçta burası turkiye. ister mi ister. ama dediğim gibi o para sistem üzerinde ödenebiliyor ve nüfus memuru o parayı sistem içinde görüyor.
Hocam çok teşekkür ederim bi bilseniz nasıl rahatladım. Bide paranın aktarılacağı vergi dairesi falan yazıyor o ne oluyor acaba?
Birde makbuz alıcam nolur nolmaz
-
08 Temmuz 2018, 00:48
frankestayn1 adlı üyeden alıntı
Hocam çok teşekkür ederim bi bilseniz nasıl rahatladım. Bide paranın aktarılacağı vergi dairesi falan yazıyor o ne oluyor acaba?
Birde makbuz alıcam nolur nolmaz
nerede yaşıyorsunuz? ikamet neresi? herhalde oranın vergi dairesini girmenizi istiyor. misal ben muğla dalaman'da yaşıyorum. muğla ili dalaman ilçesini sececeğim. onun gibi.
-
08 Temmuz 2018, 01:15
hokahey adlı üyeden alıntı
nerede yaşıyorsunuz? ikamet neresi? herhalde oranın vergi dairesini girmenizi istiyor. misal ben muğla dalaman'da yaşıyorum. muğla ili dalaman ilçesini sececeğim. onun gibi.
İstanbul Zeytinburnun da yaşıyorum ama Zeytinburnu vergi dairesi vs bir şey yazmıyor çok fark eder mi ki? Ben zaten başakşehir den alacağım ehliyetimi oraya randevu buldu
-
08 Temmuz 2018, 01:21
İstanbul Zeytinburnun da yaşıyorum ama Zeytinburnu vergi dairesi vs bir şey yazmıyor çok fark eder mi ki? Ben zaten başakşehir den alacağım ehliyetimi oraya randevu buldu
dur bir bakayım
baktım, altı yedi tane vergi dairesi var. bence, sana en yakın olan daireyi işaretle. tahminim budur. ikametine en yakın vergi dairesi.
-
08 Temmuz 2018, 13:51
Allah razı olsun çok teşekkür ederim. Bakalım salı günü inşallah alıyorum ehliyetimi pazartesi de sigortamı hallediyorum :D Artık rahat rahat yol yapmak istiyorum
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:31 ----------
Ödemeyi yaptım arkadaşlar pdf olarak indirdim 2 makbuzu da
-
08 Temmuz 2018, 14:26
Allah razı olsun çok teşekkür ederim. Bakalım salı günü inşallah alıyorum ehliyetimi pazartesi de sigortamı hallediyorum :D Artık rahat rahat yol yapmak istiyorum
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:31 ----------
Ödemeyi yaptım arkadaşlar pdf olarak indirdim 2 makbuzu da
hayırlı olsun
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)