Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Antalya kask sorunu ?

REKLAM ALANI
    Norton772 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Dio
    Alıntı Metehan07-70 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hep yalnız gezin zaten, hiç gel beraber gezelim demeyin.
    İnanırmısın daha 1 gün gezmedim motorla. Hep işe gidip geliyorum. Mesela yarın sabah 06:45 gibi yola çıkıcam ve Side'ye gidicem.akşam da tekrar geri dönücem. İstersen gel benimle sabah

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:27 ----------

Ama.cumartesi işim erken biterse benim kızı da alıp tekirova'da kamp yapmak istiyorum 1 gün.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

valla ekipman giydikten sonra durmicaksın, bakkal falan senin kararın, trafik ışığında ful ekipman falan beklemek eziyet

Metehan07-70 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı Norton772 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İnanırmısın daha 1 gün gezmedim motorla. Hep işe gidip geliyorum. Mesela yarın sabah 06:45 gibi yola çıkıcam ve Side'ye gidicem.akşam da tekrar geri dönücem. İstersen gel benimle sabah

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:27 ----------

Ama.cumartesi işim erken biterse benim kızı da alıp tekirova'da kamp yapmak istiyorum 1 gün.
    Maden mi, Teketaş... da mı, gidersen yolun son durumu hakkında bilgi verir misin? En son gidişimde (araba ile), Kleopatra Koyun'dan ileri gidemedim.

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)