Arkadaşlar a2 ehliyet için randevu alıcam bi türlü bulamıyorum en erken eylüle var nasıl daha erken alırım bi yolu yok mudur? Çıldıracağım artık.
Arkadaşlar a2 ehliyet için randevu alıcam bi türlü bulamıyorum en erken eylüle var nasıl daha erken alırım bi yolu yok mudur? Çıldıracağım artık.
Aynı sorunu yaşadım.
1. secenek: Her gece istanbul içi tüm nufus mudurluklerini kontrol et, illaki randevusunu iptal eden oluyor. Ben 3 gun denemeden sonra bulabilmistim
2.seçenek : bazı nufus mudurluklerinde sıra olmadan da işlem yapılıyormuş. Hatta benim randevu aldigim atasehir nuf.mud. sira olmadan islem yapiliyordu. Icerisini yol geçen haniydi. Randevum olmasina ragmen 2 saat sira beklettiler.
Kocaeli/gebzeden alabilirsin bende istanbulda bulamadım oradan aldım hatta randevuya 1.5 saat geç gittim aldım hemen sıra almadanda alanlar vardı
Kolay yolu var. Yaşadığın şehrin ilçelerinde, randevu sitesinde bulunmayan bir çok nüfus müdürlüğü var, onlardan birine saat 12:30 gibi git, öğle tatili biter bitmez hiç sıra beklemeden işlemini hallederler. Ben bu şekilde aldım.
Ben 10 gün önce Kadıköy Nüfus Müdürlüğünde değiştirttim (2 ay önceden randevu almıştım). Her gün randevusuz 35 kişinin başvurusunu alıyorlarmış ama sabahın körü erken gelip sıraya girmek gerekiyor.
Randevu almadan da işlemini gerçekleştirebilirsin. Ama önce randevusu olanlara işlem yaparlar. Sabah erkenden git ben geldim de nasılsınız de tatlı dille çöz işini giderken de çok teşekkür ederim. Arkadaşlar kolay gelsin de.
ARKADAŞLAR CİDDEN ÇILDIRACAĞIM YA YOK GEBZE DE BİLE EN YAKIN EYLÜLE VAR ACABA SİSTEM DE Mİ SIKINTI VAR NEREYE BAKARSAM BAKAYIM HEP EYLÜL GÖSTERİYOR.
Nufus müdürlüğü bu işin altından kalkamadı. Eskiden emniyette 1 haftada işimizi hallederdik. Sırf polis memuru azaldı diye, altyapı olmadan sistem kurulmadan khk ile bu işi nufus mud. verdiler. Zaten kalabalıktı, şimdi içeri bile zor giriliyor.
Demek ki kimliğin kaybolsa 3 ay kimliksiz gezdirecekler, randevu yok diye.
baba bilgisiyle adam olunmaz bekar hayatı yaşa.
12 Temmuz'da Beşiktaş İlçe Nüfus Müdürlüğünde randevum var. Lakin değiştirdim ben ehliyetimi. Online görürsen bana pm at, benim sildiğim sırada sen kap mis gibi sırayı
Düşünceniz için çok teşekkür ederim hocam ama çalıştığım için ağustosa kadar başımı kaldıramam eğer alacak varsa bu mesajı görüp sizinle iletişime geçer inşallah. Ben işten çıkınca okul açılmadan halledicem inşallah artık bilmiyorum belki sabah erkenden giderim veya il dışından alırım hem gezmiş olurum :D
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)