Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Motor tavsiyesi

REKLAM ALANI
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Merhabalar

4500 tl nakit param var A1 ehliyet sahibiyim
    125 cc yi geçmeyecek motor arıyorum 1 aydır sizden de tavsiye almak istedim hangi motorları tavsiye edersiniz ilanda atabilirsiniz
    Yer: İstanbul

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Yoqhtır...
    YBR 125 ESD

DesAres - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Tricity
    Ucuzdan pahalıya ;

1_) KUBA Rainbow, KUBA Ege, KUBA Reiz, Mondial SFC Snappy X (bunlar CUP motordur az yakar 100 cc'lerdir ve yarı otomatiktir yani debriyaj yoktur).
    2_) Mondial Superboy 100 (bu CG'lerin gösterge konusunda en dolusudur yani vites, devir, benzin ve diğerlerine oranla biraz daha kalıplı görünüme sahiptir).
    3_) RKS RK 125
    4_) KUBA RUHA 125 (ikinci eli fazla yok ve parçası pahalı diyorlar ! O yüzden ekleyip eklememekle karasız kaldım.)
    5_) Mondial MH Minör (ikinci eli çok yok hatta hiç yok (yeni diye herhalde) bulabilirsen al Drift ile her şeyi aynı bir 10 cc daha az ama Drift sağlam makine 105.000 KM'de birisi var bu forumda)
    6_) YBR 125 (ikinci el temiz bulabilirsen).

SCOOTER İstersen :
    Mondial 100 Loyal, Mondial 100/125 NT Turkuaz, Mondial 125 ZNU

Bu fiyatlarda KUBA'nın da scooterleri var ama fazla tutulmamış herhalde ikinci elleri yok. O yüzden en iyisi tutulan model alacaksın ki hızlı satılacak ve bilinen bir model alacaksın ki sorun çıkarmayacak yada en azından çıkarsa bile kullanıcıları çözümünü söyler.

Eğer Benzin yada Vites Göstergesi Olmaması Sıkıntı Değil Dersen :
    KUBA Razore 100, KUBA Çita 100-R/GOLD, KUBA CG 100/KM 125
    Mondial 100 UAG, Mondial 100 Masti/Masti X,

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Bu ybr yi beğendim https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-sezon-geldi.....nasibini-bekliyor-578903977/detay

Ybr ler in km çok yüksek ilandakiler sizce kaç bine kadar alınabilir

Motosikleti
    Peugeot 103
    YBR 125 ler uzun ömürlüdür, bundan dolayı km konusuna çok takılmayın. Dikkat edeceğiniz konu hor kullanılıp kullanılmaması olmalı. Birde bazı yıllarda kronik hatalar olabiliyor. 2006 model öneriyorum bildiğim kadarıyla hiç kronik arızaları yok o modelin. Bir şey ekleyeyim, 2006 model esd yok.

Motosikleti
    ffffff
    yamaha ybr esd az yakar üzmez seni 45 km yol gittim yarım depo 20 tl benzinle toplam 90 km yol + şehir içi gezme falan üstüne düğün davetiyesi dağıttık bitmedi

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)