Evet sizin konunuzu okumuştum beni motive etti. Motorunuzun camlı fotoğrafını atar mısınız bir de camın linki var mı nereden aldınız?
Evet sizin konunuzu okumuştum beni motive etti. Motorunuzun camlı fotoğrafını atar mısınız bir de camın linki var mı nereden aldınız?
![]()
Çoğu motor aksesuarı satan yerlerde var bundan.
TVR Shark sanırım markası değil mi, titreme veya ses yapıyor mu ve motorda bir yavaşlatma yaptı mı? Bu arada gerçekten çok güzel olmuş, başka bir seyahat planı var mı yakın zamanda?
Sattığım motorda 112 km/h görüyordum yokuş aşağı. Bence etkilemiyor. Etkilese bile konforu için yine tercih ederim. Markası TVR evet. Ama shark falan yazmıyor bi yerinde. Wiwi veya tvr güzel. Ses ve titreşim Alpha da yapmıyor ama activa s te yaptı. Bi de benim bağlantı sistemim farklı. Yarın detaylı fotoğraf atabilirim.
Yakın zamanda derken pazar günü delmece yaylasına gideceğiz arkadaşlarla. Arkadaşlar dediğim de birinde NC, birinde R25, diğerinde cb125 f var. Valla gül gibi gidip geliyoruz. Dur bakalım Kurban Bayramı'ndan sonra Soğanlı geçidinden geçeceğiz daha.
Örnek foto
Bu da activa s camlı hali
![]()
Güzel seyahatler dilerim hocam bunun dışında bu spacy ve activa serisini bir bende bir sizde bir de başka biri var tanıdığım onda gördüm diğerleri hep kurye motoru bildiğim, sizin tanıdıklarınız var mı neden tercih edilmiyor pek bireysel kullanım için kurye motoru yorumuna siz ne diyorsunuz?
Tipten kaybediyor. Bende tip olarak pek beğenmiyorum. Ama mantıklı davranmaya çalışıyorum. Benim çevremde de pek yok. Tipine aldanıp yanıldığım motorlarım da oldu. Artık o hâtâya düşmemeye çalışıyorum.
Rodajdan sonra ilerleyen kilometrelerde otobana çıkınca kısa bir süre içinde 100 km/h ve üzeri hızlara çıkabilen başka 110 cc scooter yok. Ve o hızlarda bana güven veriyor. Öyle abuk sabuk hareketler yapmıyor. Sattığım motorla birlikte 27000 km spacy alpha tecrübem var buna dayanarak konuşuyorum.
Şöyle SYM fiddle tarzında en az 150 cc sıvı soğutmalı bı scooter getirse Honda başka hiç motor aramam. Ufak tekere ayrı bi sempatim var.
Ben de ufak tekerciyim bir de Honda'nın yeni çıkarttığı CB serisi çok güzel peki scooterda Vespa sevmiyor musunuz?
Vespa kendisine laf söylenecek bir marka değil. Beğeniyorum tabi ki. Fiyatları uygun olsa neden olmasın? Tecrübe etmek isterdim.
scooterda para olduktan sonra elbetteki vespa hele eski vespalara hayranım :D
Michelin lastiklerine o kadar da para vermenin mantıklı olmadığının düşüncesiyim. Bence anlaş alın, kalitesi neredeyse aynı fakat fiyatlarda çok fark var. Anlaş tournee öneriyorum, lakin size gerek olan ebatları o modeli var mı yok mu bilmiyorum. Hem milletimiz hemde devletimiz kazansın.
Hemen hemen ayni zamanda almişız motoru benim 33.500 oldu şuana kadar bakım yağ vs hariç arıza vermedi maşallah var şuan ben son hız 95 100 arası
Bende gecen sene haziranda ilk motorum olarak seninkiyle ayni renk activa s almistim. Hala kullanıyorum 8000km oldu. Bakimlarini duzenli yaptiriyorum simdiye kadar bir sorun yasatmadi bana.
Yaz boyunca orjinal lastiklerini kullanmistim malesef kaymaya musayit lastikler. Kis basinda ise anlas winter grip 2 ile degistirdim. Motoru kis boyuncada kullandim. Bu yaz basinda da yine anlas markasindan tournee yaz lastigi aldim. Ondan da memnunum.
Sehir icinde seri bir motor ama yol yapicam dediginizde yeterli olmuyor. Ortalama 40 dakika sonra sirt ve bel agrisi baslar.
Su an nmax 155 almak istiyorum ama fiyatlar uçtu gitti. Uzaktan bakiyorum sadece. Devir öyle bir hale geldiki yeni birsey almak zor elindekine sahip cikmak gerekiyor.
Sahip çıkmak yetmiyor önemli olan korumakta. Hırsızlık öyle uçtu gitti ki her gün çalınan motor haberi geliyor. Motorum dükkanın içinde görünmeyen bir yerde olmasına rağmen rahat uyuyamıyorum. Takip edilsem planlı bir şekilde dükkan camları kırılıp çalınabilir motorum ki bu dediğim yaşanmamış birşey değil.
Garajiniza sıkı sıkı kilitleyin motorunuzu sarılın arada bakın okşayin
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)