Bu motor fiyatlarında ki artış yaz dönemi motor dönemi diye mi yoksa 0 larının vergilerden dolayı yükselişi ile ilgilimi sadece?
Sizce?
Bu motor fiyatlarında ki artış yaz dönemi motor dönemi diye mi yoksa 0 larının vergilerden dolayı yükselişi ile ilgilimi sadece?
Sizce?
baba bilgisiyle adam olunmaz bekar hayatı yaşa.
Kışın 30bin lira olan motor yazın 40 45lira olur bu gelenektir
valla yaz ayına rağmen gayet uygun bence 0 km motorlar.ktm yamaha honda bazı modelleri kampanyalı.yamaha serviste bile yüzde 20 kampanya yaptı onada sokucam 5000km bakımına.geçen senelerde hiç görmemiştim bu kadar kampanya.zaten pahalılar indirim var tabi ama adı var gerçek fiyatını herkes biliyor.
2. elde fiyatların bu denli artması şişirme tipik insanımızın hali
" 0 " motosiklet lere katır yükü para bir de " nikah " istenmesi ...
Döviz + Hayat Pahalılığı + İnsanların Kurnazlığı + Adaletsiz Vergiler = Şiki Şiki Baba
Ben de fena kaşıntılardayım ama tutmaya çalışıyorum kendimi kışa doğru düşer mi acaba bir nebze?
Kışı beklesen kışın nasıl binecen. Binen vardır illaki de ben binemem herhalde...
Özellikle kışın binilecek motora :D Böyle sağanak yağmurun altında kaskın içi hariç her yeriniz ıslanacak ve o vaziyetde 60 km yapacaksınız üstünüzde kuruyacak elbiseler ve en güzeli yolda titremekten "bu motoru satanında alanında bineninde icad edeninde" ile başlayan cümleler kurmadıkça olmaz :D
ben hep 6000 liralık aldığımdan...
Yahu Millet , bugün yaş 63 , artı vücudumda biri bypass diğeri bel fıtığı toplamda altı adet büyük ameliyat var. Şükürler olsun ki senenin
365 gününün tamamında demir atımı kullanmaya devam ediyorum . Sanıyorum 2008 şubatıydı . Motorumla İstanbul fuara gitmiştim . Dönüşte Yalova'da yağmur bir bastırdı . 85 kilometrede 3 defa kıyafetlerimi kurutup yola devam ettim . lakin bir km sonra hepsi tepeden tırnağa denize
düşmüş gibi oluyordu. 30 - 50 - 80 km lik turları yağışta çok tamamladım . Hiç birinde de erimedim . Hayatımın en tatlı sürüşleriydi. Hepinize
de tavsiye ederim , tadından yenmeyo. sevgilerle.
Ben hayatımın en eğlenceli sürüşünü evvelsi sene yağan karda yapmıştım.
Canım deli gibi sıkılıyor, aksam saat 21:00. Baktım dışarıda pala pala kar yağıyor. Tabi can sıkılınca ne yapılır? Motosiklete binilir.
Beşiktaş' dan çıktım, Bursa' ya o saatte o havada gittim. Yaklaşık ortalama hızım 137km/h idi. Vizörü elimle iki dakikada bir dışarıdan silip kar temizliyorum, hafifi gaz kessem arka teker kayıyor, arabaların hızı 70-90km/h arası ve ben nasıl bir ruh halindeysem aralarından o havada o süratle geçiyorum (o an intihara meyilliymişim demek ). Bir ara kucağıma PAT diye birşey düştü, baktım göğsümde biriken kar kucağıma düşmüş.
Her havada motosiklet kullanmanın keyfi başkadır, kimi zevk alır kimi nefret eder. Tıpkı motosiklet ve renkler gibi bu da zevk meselesidir
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)