Anket: Hangi cruiserı tavsiye edersiniz ?
- Katılımcı sayısı
- 11. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
-
Daelim Daystar 250
-
Falcon Freedom 250
-
Kuba sl200
Bir cruiser motosiklet alıp onunla oynamak istiyorum ama hangisi ?
Reklamlar
-
Öncelikle herkese merhabalar. Bu yaz para biriktirip motosikletimi değiştirmek istiyorum amma velakin hangi cruiseri alacağıma karar veremedim. Benim için öncelikli olan motor bloğunun sağlam olması (yani kolay kolay mekanik bir arıza vermemesi) ve servis ağının nispeten geniş , yedek parçalarının da öğrenciye uygun olması. (Yedek parçada grenaj konusunda pek sıkıntı yaşayacağımı zannetmiyorum :D ).
Reklamlar
-
-
Cruiser
Sağlam
Servisi bol
Parçası ucuz
Rahmetli Barkın Bayoğlu demişti dün gibi hatırlarım. Güzel, zeki, dengeli. Onu hatırlattı bana.
-
Sıfır km almayı planlıyorsan secenekler mevcut fakat yaklaşık 50 binlardan başlar 250 cc üzeri japonlar. Ikinci el olsun diyorsan da, bir ustteki arkadaşın da belirttigi gibi parçası ucuz, sağlam, oynanmamış, servisi bol cruiser yok.
-
Zato adlı üyeden alıntı
Sıfır km almayı planlıyorsan secenekler mevcut fakat yaklaşık 50 binlardan başlar 250 cc üzeri japonlar. Ikinci el olsun diyorsan da, bir ustteki arkadaşın da belirttigi gibi parçası ucuz, sağlam, oynanmamış, servisi bol cruiser yok.
Zatoichi reyiz yerli malı yurdun malı dedin japon önerdin :D
-
Remzidemir41 adlı üyeden alıntı
Öncelikle herkese merhabalar. Bu yaz para biriktirip motosikletimi değiştirmek istiyorum amma velakin hangi cruiseri alacağıma karar veremedim. Benim için öncelikli olan motor bloğunun sağlam olması (yani kolay kolay mekanik bir arıza vermemesi) ve servis ağının nispeten geniş , yedek parçalarının da öğrenciye uygun olması. (Yedek parçada grenaj konusunda pek sıkıntı yaşayacağımı zannetmiyorum :D ).
Üzerinde oynama yapmak için alacaksan sağlamlığı için bir şey diyemem ama diğer kriterlerin için Kuba düşünebilirsin. Eğer üzerinde oynamalar yapmayacaksan tabii ki seçeneklerinin içinden Daystar almalısın. Yaygın servis dışındaki konularda kullanıcıyı tatmin eder. Bu iki motor için de kullanıcılarının toplandığı başlıkları inceleyebilirsin.
Road never ends but life does. Ride to live, live to ride.
-
Valla ben çok araştırdım başkan genelde tecrübei arkadaşlar Rks Cruiser 250 dediler, 9 k civarı dönüyor piyasada.
Daha bilgili olan birileri sağlıklı yorum yapabilir.
-
adamlar 125 cc den bobber yapıyor
hep aklımda ama yapamadım sen yap
kes cbf 150 yi güzel bir bobber yap
-
-
02 Temmuz 2018, 13:33
250cc v motora sahip çin mali motorlar bu işler için en uygunu sanırım.
-
03 Temmuz 2018, 12:23
oldcockroach adlı üyeden alıntı
Zatoichi reyiz yerli malı yurdun malı dedin japon önerdin :D
nerde demişim
-
04 Temmuz 2018, 01:11
Bana kalsa okey . Ama ileride cc büyütmek istesem hayatta satamam bobber haliyle...
-
04 Temmuz 2018, 02:50
custom hiçbir makineyi satmak kolay değil, eğer ileride fazla değer kaybettirmeden satmak derdindeysen çok fazla para harcama zaten ufak bir iki değişiklikle bi superlight tan çok güzel bobber olur
-
04 Temmuz 2018, 09:08
bütçen nekadar olacak bilmiyorum ama 250 cc cruiserlarda sağlamlık olarak hyosung gv 250 ve daelim daystar derim (eski japonlara lafım yok ama en yenisi 10-12 yaşında). ama oynamaya müsait olsun dersen regal raptorlara bakabilirsin.
-
04 Temmuz 2018, 09:30
Zato adlı üyeden alıntı
nerde demişim
zatoichi reyizin memleketinin yerli malı yurdun malını kast ettim ben :D
-
04 Temmuz 2018, 12:44
KAWASAKI EN 500 TAVSİYE EDERİM.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler