Anlık gelişen gezi planım, tavsiye lütfen 😊
Reklamlar
-
Az önce Şefim aradı, 67 gün yıllık iznim var bu hafta işler sakin sen izin kullan eritelim izinleri diyor.
Şans bu, elimde boğazdan tiger egzoz vardı 600tl ye sattım az önce.
Kan bitlendi tabi, Ankara'dan yola çıkıp Akçakoca daha sonrasında Akçakoca - Samsun arası kıyı boyunca gezeyim diyorum. Sıksam 2 günde bitiririm o rotayı ama 3-4 güne yayıp tadını çıkarmak istiyorum.
Konaklama olarak çadırmı önerirsiniz yoksa küçük ilçelerde pansiyon tarzı yerlerde mi kalmalıyım?
Bu rotada ücretli geçişler mevcut mu? Hgs vs almam gerekir mi?
Rota üzerinde veya ilerisinde uğramazsan olmaz dediğiniz yerler var mı?
Günü birlik 940km yapmışlığım var, motosikletim naked ama beni pek etkilemiyor dezavantajları.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:50 ----------
Bu arada gezi için oluşturabildiğim bütçe 1200 tl bu rotada 500-600tl den fazla yakmam. 14lt 300-350km yapıyorum.
Reklamlar
-
Güneye in güneye, kuzeyde ne yapacaksın?
-
Angrypower adlı üyeden alıntı
Güneye in güneye, kuzeyde ne yapacaksın?
güneyi arabacı olarak çok gezdim, kuzey aklımızda kalmasın 😃
-
Pansiyon tarzı yerlerde kalmanı öneririm, çok daha güvende olur ve rahat hissedersin. Çadırda rahat geçiremediğin bir gece ertesi gün motor üstünde büyük sıkıntı olabilir. Tekerine taş değmesin.
-
Boldpilot adlı üyeden alıntı
güneyi arabacı olarak çok gezdim, kuzey aklımızda kalmasın
Birde motorcu olarak in.Güneyde virajlar var, sahil var, güzel tabiat var. Kuzey güzel olsaydı insanlar Kuzeye bakan ev alırlardı
NOT: Ne sıktım bea
-
Aksiyon ve macera arıyorsan çadırda kalmanı tavsiye ederim geceleri çadırdan içeri habersiz giren böcek çeşitleri ile bir nevi national geographic bir ortamda yaşamış olursun..
Kazasız Belasız Yolcukluklar Dilerim
-
Valla öyle bodoslam bi gezi olacakki, pansiyona karar verdim yarın öğle sonu saat 17.00a kadar gezip pansiyon bakarım bulamazsam yapıştırır dönerim 😃
-
Pansiyon en iyisi tabikide. Ben doğada kampa karşıyım arkadaş. Yıllarca insanoğlu çalıştı didindi medeniyeti buldu. Elektrik, su, korunaklı ortam hepsinin en iyisine alıştı. Yahu ne işin var doğada? Beni doğaya sal, sen evine gelmeden ben eve varırım. O derece doğa sevgim var. Geçen yolun ortasında kirpi gördüm Beylikdüzü'nde. Araba ezmesin die kenara koyayım dedim. Tutacak yer bulamadım. Yanlışlık çadıra girse ne olacak?
-
Angrypower adlı üyeden alıntı
Pansiyon en iyisi tabikide. Ben doğada kampa karşıyım arkadaş. Yıllarca insanoğlu çalıştı didindi medeniyeti buldu. Elektrik, su, korunaklı ortam hepsinin en iyisine alıştı. Yahu ne işin var doğada? Beni doğaya sal, sen evine gelmeden ben eve varırım. O derece doğa sevgim var. Geçen yolun ortasında kirpi gördüm Beylikdüzü'nde. Araba ezmesin die kenara koyayım dedim. Tutacak yer bulamadım. Yanlışlık çadıra girse ne olacak?
Mevsimden dolayı tutup 100lira çekerlerse gecelik parkta bahçede yatarız napalım 😃
-
01 Temmuz 2018, 21:56
sahibinden.comda günlük kiralık daire fiyatları var 70 civarı fiyatlardan bulursun birde ankara dışında ufak yerlerde uygun olur
-
01 Temmuz 2018, 21:59
Kalktığında motorun yanı başında olmazsa burada çadır kurdum, motorumu alıp götürmüşler die konu açma o zaman Latife ediyorumda cidden benlik değil bu olaylar. İstanbul'da doğup büyüdüm. Doğa ile ilişkim TV'den national geographic kadar. Ben olsam gitmem. Yeminle gitmem. Gitmiyorum da zaten
-
01 Temmuz 2018, 22:01
Akçakoca da yazlık var yarın duruma göre bende akcakocaya geçip misafir edebilirim. Biraz kendimi nadasa bırakmam lazım benimde.
-
01 Temmuz 2018, 22:12
YasinC adlı üyeden alıntı
Akçakoca da yazlık var yarın duruma göre bende akcakocaya geçip misafir edebilirim. Biraz kendimi nadasa bırakmam lazım benimde.
Valla süper olur motosikletle geçiceksen beraber sürebiliriz.
-
01 Temmuz 2018, 22:14
Çamlıdere ye geldin mi festival ilk olmasına rağmen güzel geçti.
Bartın da Amasra,Güzelcehisar,Mugada güzel
Bolu da Yedigöller Abant ve Aladağlarda kamp kurabilirsin
-
01 Temmuz 2018, 22:42
papazkemal adlı üyeden alıntı
Çamlıdere ye geldin mi festival ilk olmasına rağmen güzel geçti.
Bartın da Amasra,Güzelcehisar,Mugada güzel
Bolu da Yedigöller Abant ve Aladağlarda kamp kurabilirsin
Evet festivaldeydim ama kamplı değil, Cuma ve Cumartesi gelip akşam tekrar döndüm.Aslına bakarsanız o kalabalık beni boğuyor, O bölgede çok defa kamp attık Kızılcahamam vaz geçemediğimiz mekanımız. Canım sıkıldıkça Kargasekmez in virajlarına girip Akyarma dan dönüp tekrar Kargasekmez tarafından Ankara'ya dönerim 😊
Bolu tarafına belki 10-15 defa gittim çok güzel yerler ama bu sefer görmediğim yerlere ayak basmak istiyorum.
-
01 Temmuz 2018, 22:44
Bir gün çadır bir gün pansiyon şeklinde tavsiye ederim.
Terlemeden dolayı duş ihtiyacı olacaktır.
Pansiyonlar 60 TL civarında her yerde bulunur mutlaka fiyat sorunuz ve pazarlık yapın. Sahildeki konaklama her zaman pahalı olur.
Bu arada iyi izin biriktirmissin.😂😂
-
01 Temmuz 2018, 22:54
Ahmet Turan Peker adlı üyeden alıntı
Bir gün çadır bir gün pansiyon şeklinde tavsiye ederim.
Terlemeden dolayı duş ihtiyacı olacaktır.
Pansiyonlar 60 TL civarında her yerde bulunur mutlaka fiyat sorunuz ve pazarlık yapın. Sahildeki konaklama her zaman pahalı olur.
Bu arada iyi izin biriktirmissin.😂😂
Yılda 1 hafta ancak kullanabiliyorduk bu seneye kadar, çalıştığım şirkette benimle beraber 3 kişi kaldık 5 yıl üzeri çalışan. Para teklif ettiler kabul etmedim bu sene izin senesi olacak bana 😊
50-60tl kabulüm , zaten akşam 9-10 gibi girip sabah 7 gibi çıkarım büyük ihtimal. Eğer bi enduro motorum olsaydı çantaları yükler pansiyon düşünmezdim hiç ama Naked motosiklet. Sırt çantasına kıyafet doldurup çıkıcam. Ağır bakımlarım yeni, yağ bakımına 7500km var, yollar beni bekler 😃
-
01 Temmuz 2018, 22:57
Ankaradan,bolu uzerinden yedigollere in,sonra akcakoca yap,dönüşte adapazari uzerinden iznik,eskisehir istikameti,ankara yap.
Akcakocadan adapazarina donuste hgs giseleri var,ikinci çatragi kacirirsan solugu istanbulda alirsin..hee baktin R yok yapiştir edirne oradan keşan eceabat feribot lapseki,balikesir bursa,eskisehir,ankara yap..teker nereye dönerse..
-
01 Temmuz 2018, 22:58
Havalar ısındı yağışlar bitti. Kamp yaparak gezinin tadını alabilirsiniz diye düşünüyorum. Kampsız tur gezisi mi olurmuş
-
01 Temmuz 2018, 23:15
levend84 adlı üyeden alıntı
Ankaradan,bolu uzerinden yedigollere in,sonra akcakoca yap,dönüşte adapazari uzerinden iznik,eskisehir istikameti,ankara yap.
Akcakocadan adapazarina donuste hgs giseleri var,ikinci çatragi kacirirsan solugu istanbulda alirsin..
hee baktin R yok yapiştir edirne oradan keşan eceabat feribot lapseki,balikesir bursa,eskisehir,ankara yap..teker nereye dönerse..
Hah bende bunu soracaktım, hgs işi nasıl olacak bende hgs yok hep beleş yolları kullandım. Gezi sonunda hgs mi edineyim ne yapayım?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)