Konuyu açıyorsun, bilgi, yardım, öneri vs istiyorsun sonra tüyüyorsun. Sana emek harcayıp yazan yardımcı olmaya çalışan insanın emeğine yazık. Amaç ne ?
Konuyu açıyorsun, bilgi, yardım, öneri vs istiyorsun sonra tüyüyorsun. Sana emek harcayıp yazan yardımcı olmaya çalışan insanın emeğine yazık. Amaç ne ?
Motosikletsiz biri
100 tlye 1300 km yol giden Volta vs5im
Ben bu oyunu bozarım.
Haklısın dostum.
Adam açar. Yazarsın okur okur gider.
Bir de o gün üye olduysa hiç yazmayın
birilerine yardım ediyorsan bi beklenti icinde olmamanı tavsiye ederim. Herhangi bir amac sorgulamadan yardım etmek seni daha fazla mutlu edecektir. Yardımın amacı olmaz, konuyla ilgili bi bilgiye sahipsen yardımını edersin ve bi teşekkür veya sana minnet duyulmasını beklemezsin o karşı tarafın yapması gereken bir şey ama yapmıyorsa da hani benim teşekkürüm diye aranmak biraz yersiz.
birilerine yardım ediyorsan bi beklenti icinde olmamanı tavsiye ederim. Herhangi bir amac sorgulamadan yardım etmek seni daha fazla mutlu edecektir. Yardımın amacı olmaz, konuyla ilgili bi bilgiye sahipsen yardımını edersin ve bi teşekkür veya sana minnet duyulmasını beklemezsin o karşı tarafın yapması gereken bir şey ama yapmıyorsa da hani benim teşekkürüm diye aranmak biraz yersiz.
Bu ne şimdi bir kişi birçok hesap açıp aynı şeyleri o farklı hesaplardan mı yazıyor yoksa herkes papağan mı oldu anlamadım
şifreyi unutuyorlar
Hayır kurumları bile karşılık beklemeden hizmet verir... Sen, kim, hadsiz...
Ben bu foruma ilk geldigimde konuma cevap veren herkese tesekkurde olsa karsilik verirdim. Yazmis sonucta diye.:D Bunu yaptigim icin linc yedim. Fake hesapmisim kadinlar herkese cevap yazmamiş ben yaziyormuşum buyuzden harun abiymisim. Bunu da ogrendik burda :D :D Cok kizmistim ozaman :D
Aklima geldi konuyu gorunce.
Aslında sosyal medyadaki gibi konu ile ilgili bildirim alma olsa. Hem cevap yazılsa takibi kolay olur hemde 1 sene sonra cevap yazan olsa dahi cevabı vermekte kolay olur. Bildirimler kutusuna cevap yazıldıkça bildirim gelmesi lazım.
ketçap olmadıysa sorun yok
Daha kötüsü, yorumu beğenmeyip bilgiçlik taslayan var..
Daha kötüsü, yorumu beğenmeyip bilgiçlik taslayan var..
Teşekkür bekliyorum veya bekliyoruz gibi bir açıklama yazmadım, anlatmak istediğim örnek veriyorum; cbr 250 10 bin bakımında neler yapılıyor diye konu açtın. İnsanlar sana şunlar bunlar veya adam emek harcayıp gitti netten bakım kitapcıgını bulup resmini attı. Şimdi sen kazma gibi konuyu açıp terkedip birdaha okumuyorsan, emek verip yazanların suçu ne ?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)