Pulsar’ın aklını almış. Dağılın!
Pulsar’ın aklını almış. Dağılın!
valla helal 2 kişiyle pulsarı ne kadar kolay geçtin valla bravo
dua et snapiyle bana denk gelmedin,gerçi snapiyi satalı 1 ay oldu
Herkes gerekli cevabı vermiş zaten. Videoda izlediğim tek apaçi sensin
Vurmayın adam öldü.
Arkadaş biri de farklı bir şey desin, herkes aynı şeyi yazıyor. En doğrucu benim yarışmasına döndü başlık.
Pulsarcı motorun canını alıyor, alışkınız.
oialdemir de yeni motorun gazıyla biraz eğlenmiş, biraz da apaçilik yapmış.
Sürü psikolojisi ile "tü kaka, pis apaçi, geber" tribine girmeye gerek yok.
Bende bazen kendi halinde giden araçlarla yarışa girip eğleniyorum ama tutup da bunu kameraya çekip youtube'a yüklemek çok değişik bir kafa.
Süper sürücsün kardeşim helal olsun öyle basmak süper ötesi kesinlikle devam etmelisin böyle sürmeye , motorun amacı budur basmak işte be healal yeaaaaa
bu sürüşle nereye kadar..yakında asfalta bagırsagını bırakırsın....
apaci motora laf ediyorsunda senin oturdugun semt sanki etiler.. membaaanın kaynagındasın aynı kendin gibi.....
Bende de pulsar var, benim ve motorun sınırları yettiğince basıp gidiyorum. Dikkat ettiğim tek şey de önüme kim kırarsa kaza yapmadan durabilirim. Böyle davranarak apaçi olduğum için çok özür dilerim :D
kimse kimsenin malını küçümseyemez,mesele bu. yoksa ışıklara yaklaşırken stoppie yapsın,bize ne.
ifadelerine dikkat edin;
gelmeye çalışıyodu garibim
yapıyo bişiler
pulsar bu ne yapacağı belli
benim tnt25 bunu yiyodu
birazcık canlarını yakalım mı arkadaşlar..
sen kimsin ya
Nasıl kullanır , ölür mü kalır mı bilmem ama bu arkadaş 4 silindirli çok CC birşey alsa vallaha babasına bile selam vermez . Milletin motorunu ne ezikledi la kendi çapında .
Tnt 250 diyor övüyor bide motorunu, şuna birisi söylesin r25 gördüğü zaman selam dursun
O zaman bütün doğrucu, kuralcı yasalara ve insanlara saygılı kardeşlerime sorayım.
NEDEN MOTOSİKLETE BİNİYORSUNUZ ???
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:27 ----------
Olsun koşarsın
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:29 ----------
TNT 250 demedim TNT 25 dedim biri tek bir diğeri çift silindir. R25 hayatımda sürdüğüm en keyifsiz motor sürekli yüksek vites tapa gaz gitmek istiyor. Alt devirlerde kimse yok şehir içi çok sıkıcı :(
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:30 ----------
Seni sanki youtube dan hatırlar gibiyim
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:31 ----------
Hocam iyi motor vardır kötü motor vardır. Mesela Renault Türkiye' de çok satar. Ama Fransız arabaları neden boktan diye bölüm çeker ecnebiler Ben iki ay kadar Hindistan' da kaldım. 2-3 Bajaj gördüm koca memlekette. İnsanlar 100-150 cc motorlara biniyorlar genelde ve bizim gibi trafikte 3-5 kişi değiller milyonlarca motor var trafikte. Hindistan da alabildiğine Hero var küçük cc de . Büyük motoru olan da KTM veya Honda alıyor. Adamlar kendileri binmiyor Bajaj a nasıl satıyor bizde onu anlamıyorum :( Çok iyi reklam yapması servis ağını geniş tutması güzel ama netice de güzel motorlar değiller.
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:37 ----------
Her gün hayatını küçümseyen siyasetçiler, iş verenler, arabacılar, çevrende ki insanlar ile birlikte yaşıyorsun. Aynı havayı soluyorsun. Benim söylediklerime mi takıldın Alınma ama bu hepimiz için böyle pek medeniyet olan bir memlekette yaşamıyoruz.
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:41 ----------
Ovvv Bayrampaşalılar toplanmış Bir insanı oturduğu semt mi daha entelektüel yapar ? Onun hakkında nasıl hükümlerde bulunabiliriz ? Bir video ile hainnnnn. Bah 155 i ararınnnn pardon kaptırmışım Demem o ki sana ön yargı ile ilgili bir film öneriyorum.
https://www.imdb.com/title/tt0050083/
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:47 ----------
Daha yaratıcı İroni yapabilirsin Mentos
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:57 ----------
Kill him
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:02 ----------
Olsa ne olacaktı ? CC mi yükseltecekti bir anda beygir ve tork mu ekleyecekti motora Açık egzoz ile pata pata koşturuyor arkadan nasıl haberi yok
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:05 ----------
Kendimi Hz. Adem e elma uzatan Şeytan gibi hissettim yanıyorum şuan yarabbim yardım et
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:09 ----------
Senden beklenmeyen yorumlar sat Dominar' ı al MT 07 yi ailecek bekliyoruz o günü
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:10 ----------
Gaz kolu sağ elcik de değil mi yav Hocam sol el filan sen ne sürüyorsun :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:14 ----------
Bir video daha çekelim. Sen Pulsar la kalk ben koşayım
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:16 ----------
Yav allah aşkına şimdi bir daha izle ( clickbait )
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:17 ----------
Haydaaa bize kız verilecek dendi :(
Ağlarsın sonra vay efendim araçlar bizi tınlamıyo die. Tabi ağlamaya vaktin olursa. Tuğralı doblodan hiçbi farkı olmayan tugralı benelli
Niye 250 den 650 ye çıktık. Aradaki 400cc keyif, hız ve sınıf atlamak için değil miydi. Bayiye gidip çıkarken aaaaa ulan ben bunu ne zaman aldım mı dediniz Senin motoru da ayrı severim.
Woah oh oh oh
Do you feel like it?
Woah oh oh oh
Are you drawn to it?
Woah oh oh oh
Give it all for it?
Woah oh oh oh
Do you feel alive?
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:24 ----------
Tuğra olmaz yeni akım Türkçülük, Osmanlıcılık rafa kalktı günaydın.
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:26 ----------
Sizinle şimdiye kadar bir çok konu da aynı fikirde oldum. Hocasınız bir defa ve hep mantık olarak uyuştum söylediklerinizle, yazdıklarınızla. Size karşı boynum kıldın ince Mahmut Hocam. Ama tekerde giden bir Avatarınız var Yani herkes yapıyor böyle şeyler siz benim yaşımdayken nasıldınız mesela Evlenince mi bıraktınız SS i ya da hanım mı çok baskı yaptı. Çocuklardan sonra da olabilir tabi. Ama touring den önce ne sürüyordunuz nasıl sürüyordunuz ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:31 ----------
Sen biliyorsun bu işi vallahi.
Herkese bir cevabın var.Bence otur çektiğin videoyu kendin izle öz eleştiri yap.Eğitim şart.
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)