Pulsar apaçiliği Tuğralı doblolar ile yarışır hale gelmiş
https://www.youtube.com/watch?v=Qv8ChnFENVI&t=409s
6:50' ye dikkat !!!
Pulsar apaçiliği Tuğralı doblolar ile yarışır hale gelmiş
https://www.youtube.com/watch?v=Qv8ChnFENVI&t=409s
6:50' ye dikkat !!!
kanalın...........
100 tlye 1300 km yol giden Volta vs5im
Sen bu gazla çok yaşamazsın bence , Milleti ezmeye yola çıkanın kafasına vururlar haberin olsun
100 tlye 1300 km yol giden Volta vs5im
Hocam kocatepe de mi oturuyorsun
Eyvallah Haçi
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:57 ----------
Dikkatli izleyici
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:58 ----------
140 atlı ve 1,2 Litre ile sen vurucan milletin kafasına tabi biz mi vurucaz Nasıl sürüyorsun mesela. Monster' ı sağ şeride alıp 70' e mi sabitliyorsun ? Yemeyelim birbirimizi hocam.
Kıl olduğum şey Pulsar değil. Pulsar' ın sürücü profili !!!
Ben genelde 180 altına inmeden gıtmeyı sevıyorum :D Ama kardeşim şöylede bişi var o hızlarda durduracak fren sistemi var motorda yani motorların limiti yuksekte zaten , senın motorda o sekılde gıtmen motorun lımıtlerının ustunde tehlıke arz edıyor ondan bahsetmek ıstedım sadece yoksa yavaş gidin demiyorum gazlayın kı yolda eglenelım :D
https://www.instagram.com/besafes1kr/
Ortalama ve üstü bir motosiklet sürücüsü 100 ile giderken 40 metrede durursa öpüp başına koysun. Kimse edebiyat yapmasın bence.
Trafiğin akış hızının %5-10 üstü hızlar ile gidilmesi daha güvenlidir. Ancak 150-160km hızlarda bu kadar yoğun araç var iken gitmenin hiç bir bahanesi yok. En iyi motoru getirin bir araba kadar kısa mesafede duramıyoruz. Teorik olarak ve testlerde genelde aynı çıksa bile durma mesafesi asfalt kalitesi, yol şartları durumu kötüleştiriyor.
Herkesin kendi tercihidir öyle uslu uslu giden birisi değilim. Ancak başkalarının hayatını dahi tehlikeye atacak şekilde gitmemek gerek.
Lastikler Angel ST - ABS ( çift kanallı ve Bosch marka ). Ön tarafta baş aşağı amortisörler var Frenler Radyal bağlı.
Monster 821' i olan bir arkadaşım var. Leoncino' nun yürür sistemini ve frenlerini çok başarılı buluyor. Bende Monster 821 i çok başaralı buluyorum o ayrı
Bence başlığı değiştir. Madem o pulsar lı arkadaşa apaçi diyorsun onun yaptığının aynısını sen de yapıyorsun bir farkın yok. Başlık örneği ; Apaçiyle apaçi olmak.
Gereksiz hareketler...
Tebrik ederim sol elindeki elciği çevirerek bir çavoyu geçerek büyük bir başarı elde etmişsin.
Senin bir model üstünde sana aynı muameleyi yapıyor.
Bu kafayla devam Tebrikler.
Emniyet şeridinden o kadar hızlı gidilmez her an önünüze biri kırabilir ve bişey demeye de hakkınız yoktur. Ayrıca yukarıda okuduğum motorum güçlü en hızlı ben giderim olayı da ayrı bir mallık... Hız sınırı neyse odur, bunun üstüne çıkmak suçtur dünyanın da heryerinde böyledir bu...
"ONE DAY YOU WILL WALK ALONE"
Ben böyle aşağılık kompleksi görmededim usta
Dostum :D yani ne diyim nasıl yorum yapayım bilemedim herkes içimden geçenleri söylemiş zaten. Adam iki kişi ve başta seni görmüyor kendi halinde basmış iki kişi gidiyor şansını denemiyorda acelesi olabilir mi ? yolda dengesiz sürüş yapan bir gazlayan bir yavaşlayan ve birşeyleri deneyen sensin Gerçekte kullandığın motosikleti bilmiyorum ama allah korusun büyük hacimli bir motorla büyük hacimli bir motosiklete denk gelmemeni temenni ediyorum :D
adam sana gel yarışalım demiş gibi bi havaya girmişsin bi apaçilikte yaptığıda yok yolunda gidiyor tebrikler sen kazandın
Bunun tanımı aşağılık kompleksidir. Kendi kendine gelin güvey olmuşsun.
ben videoda senden başka apaçi göremedim.
boyle devam et,prim boyle kasiliyor bu ülkede haklisin.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)