Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
4. sayfa BirinciBirinci ... 23456 ... SonuncuSonuncu

Pulsar' ın Ağzına yüzüne vurmak // Yersiz cesaret // Yahu sana ne oluyor :)

REKLAM ALANI
    oialdemir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XMAX 250
    Alıntı mustafa_325 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Öhü öhü lensim düştü dohtur Bey :(

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Anfibi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MT-07 ABS
    Çekelim kardeşim nerde istersen ancak karşımdayken koşma konusunda haklı olursun

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:19 ----------

Alıntı mustafa_325 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu iyiymis

Motosikleti
    XMAX 250
    Alıntı Anfibi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Çekelim kardeşim nerde istersen ancak karşımdayken koşma konusunda haklı olursun

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:19 ----------

Bu iyiymis
    Kocaman adamsın ya nolacağdı. Motorunun aşağılandığını düşünen herkes birbirini tehdit etsin. Forumun adını değiştirelim. AtaraAtarGidereGider.net
    Yalnız merak ettim. Sen iri bir arkadaşa benziyorsun Pulsar kadar tirto bir makine seni nasıl çekiyor yahu

Motosikleti
    MT-07 ABS
    Alıntı oialdemir adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kocaman adamsın ya nolacağdı. Motorunun aşağılandığını düşünen herkes birbirini tehdit etsin. Forumun adını değiştirelim. AtaraAtarGidereGider.net
    Yalnız merak ettim. Sen iri bir arkadaşa benziyorsun Pulsar kadar tirto bir makine seni nasıl çekiyor yahu
    Estefurullah tehdit mehdit yok senin görüşüne gore hareket ediyorum büyük balik kücük baligi yer walla alirken benimde süphem vardi 92 kilo bi sporcuyum 200 cc makine beni tasirmi diye dusunmedim degil ancak aldigimdan beri yaklasik 2 senedir gayet guzel tasiyor beni bakimdan bakima gidiyorum

Motosikleti
    XMAX 250
    Estefurullah tehdit mehdit yok senin görüşüne gore hareket ediyorum büyük balik kücük baligi yer walla alirken benimde süphem vardi 92 kilo bi sporcuyum 200 cc makine beni tasirmi diye dusunmedim degil ancak aldigimdan beri yaklasik 2 senedir gayet guzel tasiyor beni bakimdan bakima gidiyorum
    Büyük balık küçük balığı her zaman yer dünya düzeni böyle kurulmuş maalesef. Bu biraz da mevcut durum ile alakalı. Kimsenin var diyemediği bir kriz var. Şimdi tarza göre sen neden tracer 700 yada Iron süremiyorsün. Memleketin ürettiği X harcadığı Y. Almak istediklerimiz kazandıklarımizdan çok uzak. Belki memleketin hali böyle olmasa Ne Bajaj ne Hero ne de Benelli girer bu ülkeye
    dyavol-77 bunu beğendi.

Motosikleti
    MT-07 ABS
    Büyük balık küçük balığı her zaman yer dünya düzeni böyle kurulmuş maalesef. Bu biraz da mevcut durum ile alakalı. Kimsenin var diyemediği bir kriz var. Şimdi tarza göre sen neden tracer 700 yada Iron süremiyorsün. Memleketin ürettiği X harcadığı Y. Almak istediklerimiz kazandıklarımizdan çok uzak. Belki memleketin hali böyle olmasa Ne Bajaj ne Hero ne de Benelli girer bu ülkeye
    Haklısın kriz var ancak simdi sen insanlarin para biriktirip zor sartlarda aldiğı,kendi icin degerli gördukleri motoru ve kullanicilarini aşagilarsan iş ister istemez kelle avina döner.Ben bajaj superdir mukemmeldir demiyorum ama ulkemizde kendi segmentinde lider geldiginden beri en cok satis yapan motosiklet.Ben boyle hazir cevap insanlari severim gel bi cay kahve ismarliyim sana kosuyolu avrasya tuneli polis kontrol noktasindaki shell deyim
    oialdemir bunu beğendi.

Motosikleti
    XMAX 250
    Haklısın kriz var ancak simdi sen insanlarin para biriktirip zor sartlarda aldiğı,kendi icin degerli gördukleri motoru ve kullanicilarini aşagilarsan iş ister istemez kelle avina döner.Ben bajaj superdir mukemmeldir demiyorum ama ulkemizde kendi segmentinde lider geldiginden beri en cok satis yapan motosiklet.Ben boyle hazir cevap insanlari severim gel bi cay kahve ismarliyim sana kosuyolu avrasya tuneli polis kontrol noktasindaki shell deyim
    Insanlar bir çok konuda gerçeği kabul etmiyor genelde . Mesela arabacılara diyoruz ki. Yav beni görmüyorsun eziyordun. Adam konuşma lueyn diyor. Bu satın alınan ürün ile de alakalı. Bir ürün alıp ikinci eli düşmesin diye yere göğe çıkaranlar mesela. Benim TNT 25 im vardı. Çok net 2 kronik sorun vardı. Belki İlk ben dile getirdim. Ama Pulsar i olan adama diyorum. Bunda böyle bir sorun varmış. Adam hemen kim diyor kim söyledi diye dert yanıyor. Yav sorun varsa sorun vardır. Birde benim genel Pulsar sürücüsüne böyle bakmamin sebebi onlara karşı çok dolmam. E5 te sağ da giderken arkandan sıkıştırması yada sen sağda giderken önüne atlaması veya acayip acayip kazalara karışması. Çok düzgün sürücüsü de var. Ama nadir. Bu arada çay daveti için teşekkür ederim. Bugün hanımı dışarı çıkarmam lazım. Ama kayın valide ağzıma börek çörek tıkamaya devam ediyor. Motor yakında beni de çekemeye bilir

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    WR 250 R
    Şu an garajımda 1 adet s1000rr var önümüzdeki hafta sonuna kadar alayınıza gider, hepiniz apaçisiniz benim için 😁
    oialdemir bunu beğendi.

Motosikleti
    XMAX 250
    Alıntı Boldpilot adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Şu an garajımda 1 adet s1000rr var önümüzdeki hafta sonuna kadar alayınıza gider, hepiniz apaçisiniz benim için ��
    Ovvvv herkese diss attın reis. Panigale vardı bir tane onu buraya bekliyoruz hemen

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:19 ----------

Şu an garajımda 1 adet s1000rr var önümüzdeki hafta sonuna kadar alayınıza gider, hepiniz apaçisiniz benim için 😁
    Ovvvv herkese diss attın reis. Panigale vardı bir tane onu buraya bekliyoruz hemen

Motosikleti
    MT-07 ABS
    Insanlar bir çok konuda gerçeği kabul etmiyor genelde . Mesela arabacılara diyoruz ki. Yav beni görmüyorsun eziyordun. Adam konuşma lueyn diyor. Bu satın alınan ürün ile de alakalı. Bir ürün alıp ikinci eli düşmesin diye yere göğe çıkaranlar mesela. Benim TNT 25 im vardı. Çok net 2 kronik sorun vardı. Belki İlk ben dile getirdim. Ama Pulsar i olan adama diyorum. Bunda böyle bir sorun varmış. Adam hemen kim diyor kim söyledi diye dert yanıyor. Yav sorun varsa sorun vardır. Birde benim genel Pulsar sürücüsüne böyle bakmamin sebebi onlara karşı çok dolmam. E5 te sağ da giderken arkandan sıkıştırması yada sen sağda giderken önüne atlaması veya acayip acayip kazalara karışması. Çok düzgün sürücüsü de var. Ama nadir. Bu arada çay daveti için teşekkür ederim. Bugün hanımı dışarı çıkarmam lazım. Ama kayın valide ağzıma börek çörek tıkamaya devam ediyor. Motor yakında beni de çekemeye bilir
    Dolma konusunda haklısın ben daha oncede baska bir baslik altinda tartistim bunu ancak kurunun yaninda yaş yanma olayi oldugundan malesef bende buna kiziyorum. Yoksa en apaçiler r-25 gang zaten kafalar ls 2 ustde t shirt hadi kavga başlasin

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:25 ----------

Şu an garajımda 1 adet s1000rr var önümüzdeki hafta sonuna kadar alayınıza gider, hepiniz apaçisiniz benim için ��
    Bad boi
    oialdemir bunu beğendi.

HappyPuppy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha YBR 2005
    Şecaat arzederken merd-i kıpti sirkatin söyler.

Motosikleti
    XMAX 250
    Dolma konusunda haklısın ben daha oncede baska bir baslik altinda tartistim bunu ancak kurunun yaninda yaş yanma olayi oldugundan malesef bende buna kiziyorum. Yoksa en apaçiler r-25 gang zaten kafalar ls 2 ustde t shirt hadi kavga başlasin
    Diss atan atana. Pulsar - R25 var mı arttıran

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    WR 250 R
    Ls2 gayet iyi bi marka yadırgamamak lazım, moto gp de yarışçısı olan bi marka . Bana göre herkesin içinde 1 miktar apaçilik var bu ülkede, daha dün benim motosikleti mt25 sanıp sağımdan gazlayarak geçen cbr500r cı arkadaş ne kadarda düzgün bi insana benziyordu oysaki neyseki bendeki mt25 değilmişte son nefesinde aldım canını 😃 Festivalden Dönüştede Varaderoyla Transalpçi kapışıyordu , biri 53 diğeri 62 yaşında pilotların 😁
    oialdemir bunu beğendi.

Motosikleti
    yamaha ybr 125
    Ls2 gayet iyi bi marka yadırgamamak lazım, moto gp de yarışçısı olan bi marka . Bana göre herkesin içinde 1 miktar apaçilik var bu ülkede, daha dün benim motosikleti mt25 sanıp sağımdan gazlayarak geçen cbr500r cı arkadaş ne kadarda düzgün bi insana benziyordu oysaki neyseki bendeki mt25 değilmişte son nefesinde aldım canını �� Festivalden Dönüştede Varaderoyla Transalpçi kapışıyordu , biri 53 diğeri 62 yaşında pilotların ��
    festivalde denk gelemedik bak görüyonmu abi
    Yamaha YBR 125 150.000 km, Yarın olmayacak gibi kullanırsan yarın olmaz.

Motosikleti
    XMAX 250
    Ls2 gayet iyi bi marka yadırgamamak lazım, moto gp de yarışçısı olan bi marka . Bana göre herkesin içinde 1 miktar apaçilik var bu ülkede, daha dün benim motosikleti mt25 sanıp sağımdan gazlayarak geçen cbr500r cı arkadaş ne kadarda düzgün bi insana benziyordu oysaki neyseki bendeki mt25 değilmişte son nefesinde aldım canını �� Festivalden Dönüştede Varaderoyla Transalpçi kapışıyordu , biri 53 diğeri 62 yaşında pilotların ��
    LS2 nin Arrow modeli hakikaten çok iyi bir kask NXR dan önce kafamı karıştırdı

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    WR 250 R
    Alıntı ramazan_06 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    festivalde denk gelemedik bak görüyonmu abi
    Dün oradaydık biz Ramazan, bu gün kamp attı bizimkiler ama ben işten geç çıktım. Bu hafta yıllık izindeyim şöyle en az git gel 500-600km lik bi yere günü birlik giderim diye gelmedim bu gün.
    Sizin gurup ne alemde, gezme tozma yokmu hiç? O guruba transfer olayım ben burada Köksal beğ tehlike saçıyor 😁

ashes35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 250 R --> CBR 650F
    Niye 250 den 650 ye çıktık. Aradaki 400cc keyif, hız ve sınıf atlamak için değil miydi. Bayiye gidip çıkarken aaaaa ulan ben bunu ne zaman aldım mı dediniz Senin motoru da ayrı severim.
    1000rr alsaydım daha yüksek bir sosyal sınıfta mı olacaktım ?

RoofRoof - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DRZ400SM
    LS2 nin Arrow modeli hakikaten çok iyi bir kask NXR dan önce kafamı karıştırdı
    Ne kadar iyi bilmem ama 3 aylık kaskın visor mekanizması bozuldu kask sadece yarı kapalı yada tam kapalı duruyor. Yine param olsa almayacağım bir kask

Motosikleti
    XMAX 250
    Alıntı ashes35 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    1000rr alsaydım daha yüksek bir sosyal sınıfta mı olacaktım ?
    Bahsettiğim sosyal sınıf değildi. Daha büyük motor alınca bir üst sınıftan motor almaktadı. Başlangıç motoru, orta sınıf ya da büyük seyahat endurosu gibi.

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:08 ----------

Alıntı RoofRoof adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ne kadar iyi bilmem ama 3 aylık kaskın visor mekanizması bozuldu kask sadece yarı kapalı yada tam kapalı duruyor. Yine param olsa almayacağım bir kask
    Bir arkadaşım çok severek kullanıyor. Bende ufak bir gezide takıp memnun kalmıştım. Ama dediğin gibiyse NXR almam çok doğru olmuş

YasinC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı RoofRoof adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    1.5 yıldır kullanıyorum k5'ten geçtim. Sanırım yine olsa yine alırım
    oialdemir bunu beğendi.

4. sayfa BirinciBirinci ... 23456 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)