İstanbulda motosiklet çalışması için alan?
Reklamlar
-
29 Haziran 2018, 05:13
Varmı bildiğiniz Avrupa yakası Beşiktaş yakınlarında , baltalimanında bi eğitim yeri varmış ama hiç gitmedim giden yada bilen varmı ?
Reklamlar
-
29 Haziran 2018, 10:07
met06 adlı üyeden alıntı
Varmı bildiğiniz Avrupa yakası Beşiktaş yakınlarında , baltalimanında bi eğitim yeri varmış ama hiç gitmedim giden yada bilen varmı ?
Kemerburgaz tarafında motto akademi var. temel eğitimler ve ileri sürüş teknikleri eğitimleri de mevcut. Araştır derim.
-
29 Haziran 2018, 10:27
4.levent belediye otobüs parkı var, son durak.
Geniş bir alanı var, orada çalışabilirsin.
-
29 Haziran 2018, 12:16
-
29 Haziran 2018, 14:19
BikeManiac adlı üyeden alıntı
4.levent belediye otobüs parkı var, son durak.
Geniş bir alanı var, orada çalışabilirsin.
buranın konumu varmı yada şunu yanı bunun karşısı diyebileceğiniz bir yer?
-
29 Haziran 2018, 14:21
met06 adlı üyeden alıntı
Evet var öyle bir yer. Ama bisiklet eğitimine daha uygun bence. Düdük kadar.
-
30 Haziran 2018, 02:08
Size biraz uzak kalabilir, ama ben trafiğe kapalı alan çalışmalarımı avrupa yakasında olimpiyat stadının otoparklarında yapıyorum. Ana otoparkta güvenlik oluyor - bazen sorun çıkarabiliyorlar. Ama otopark ücreti ödeyince (10-20 tl) ses çıkarmıyorlar. Hatta gece ışıkları bile açtırabiliyorum. Bir de daha altta küçük bir otoparkı var, orayı pek kimse bilmiyor - güvenlik de yok. Asfaltı çok güzel. Yeterince geniş, son zamanlarda oraya gidiyorum. Yan yoldan Altınşehir istikametine giderken Ağaoğlu my world'ü geçtikten sonra ikinci sapaktan sağa girince 10-15 mt ileride girişi var.
https://www.google.com.tr/maps/place...6!4d28.7669873
-
30 Haziran 2018, 02:52
Tengri adlı üyeden alıntı
Size biraz uzak kalabilir, ama ben trafiğe kapalı alan çalışmalarımı avrupa yakasında olimpiyat stadının otoparklarında yapıyorum. Ana otoparkta güvenlik oluyor - bazen sorun çıkarabiliyorlar. Ama otopark ücreti ödeyince (10-20 tl) ses çıkarmıyorlar. Hatta gece ışıkları bile açtırabiliyorum. Bir de daha altta küçük bir otoparkı var, orayı pek kimse bilmiyor - güvenlik de yok. Asfaltı çok güzel. Yeterince geniş, son zamanlarda oraya gidiyorum. Yan yoldan Altınşehir istikametine giderken Ağaoğlu my world'ü geçtikten sonra ikinci sapaktan sağa girince 10-15 mt ileride girişi var.
https://www.google.com.tr/maps/place...6!4d28.7669873
Hocam orası bana biraz uzak kalır ya :D beşiktaşan ama tavsiyen için teşekkürler
-
30 Haziran 2018, 03:48
kağıthanede sınav yeri var...
"ONE DAY YOU WILL WALK ALONE"
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)