Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Çılgın Yayalar Ve Namus Bekçisi

REKLAM ALANI
    frankestayn1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Pulsar 200 NS
    Arkadaşlar dün 11 gibi sefaköye giderken hızım 60 ışıkları geçtim biraz daha gittim önümde ki araba sola girdi ön boşalınca önüme 2 kadın atladı 1 inde kucağında çocuk vardı.

Ve Allah aşkına insan bir kere ne sağına ne solun bakmaz mı???

Lastiklerim kötüydü Allah korudu hafif fren yaptım o an kontra ile kurtarıp ''NAPIYORSUN LAN SEN A... KO... APTALLL'' DİYE BAĞIRDIM.(Küfür ettiğime pişman oldum haklı olmama rağmen)

Hemen bi namus bekçisi bi adam ''nediyon lan'' sen diye bağırdı etrafıma baktım adamı bulamadım yoksa o an ki sinirle o adama kötü şeyler olabilirdi ki ben kavgayı hiç sevmem.

Ben normalde kolay kolay küfür eden veya sinirlenen bir insan değilim ama o an onlara çarpsam o çocuğa bir şey olsa ben o vicdan azabıyla bir daha motosiklet kullanabilir miydim?

Dua etsin araba yoktu yoksa altına almıştı

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Alıntı frankestayn1 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar dün 11 gibi sefaköye giderken hızım 60 ışıkları geçtim biraz daha gittim önümde ki araba sola girdi ön boşalınca önüme 2 kadın atladı 1 inde kucağında çocuk vardı.

[COLOR="#B22222"]

Hemen bi namus bekçisi bi adam ''nediyon lan'' sen diye bağırdı etrafıma baktım adamı bulamadım yoksa o an ki sinirle o adama kötü şeyler olabilirdi ki ben kavgayı hiç sevmem.

O içinden gelen sestir.
    Onu içinde ki ""frankestayn1 "" söylemiştir.
    İtlik mesai ili bir iştir , sabah erken kalkmak gerek.

If you try and fail, congratulations. Most people don't even try.

BikeManiac - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bmw f700 gs
    Işıkların olduğu bölgede hız sınırı 30 değil mi, hadi 50 diyelim.
    Ne olursa olsun bir sürücünün başına gelebilecek en kötü şey bir yayaya çarpmaktır. İstersen %100 haklı ol hakim karşısında derdini anlatamazsın. Hele ki çocuğa çarptın, kendini bittin say.
    Sana tavsiyem hata yapan yayalara küfredecegine, onların hatalarını da öngörerek sürüş yapman. Yoksa çok başın ağrır.
    yokon, mombohunter, EthanHunt ve 2 diğerleri bunu beğendiler..

Motosikleti
    falcon flash 100
    bir kadına ( burada anladığın kadarı ile iki kadın var ) hiç tanımadığı ( gerçi tanısada bir şey değişmez ) biri sokak ortasında ağız dolusu ile a... k .... aptalı diyor vatandaşın biride tepki gösterince namus bekçisi luzumsuzun biri oluyor öylemi. Bir iki kelime daha yazacaktım ama içimden boş ver adamı değil dedim.
    allegromod bunu beğendi.

hokahey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    bu tür durumlarda serinkanlı olun. duruşunuzu bozmayın. küfür etmeyin. karşıdaki kişiye "iyi misin?" ya da "are you okey?" deyin. ortamı yumuşatın ve sakince yolunuza devam edin.

hachiko - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Piaggio X9 500
    fail fail fail fail fail..
    100 tlye 1300 km yol giden Volta vs5im

Motosikleti
    xv250
    eğer küfür etmeseydin haklısın insanlar yolda yürümeyi bilmiyor diyecektim ama sen hangi hakla vatandaşa küfür ediyorsun adam ne diyon lan sen der tabi muhtemelen kavga çıakrdı orda

oldcockroach - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2014 HONDA CBR 125R
    Alıntı yaşlıveacemi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bir kadına ( burada anladığın kadarı ile iki kadın var ) hiç tanımadığı ( gerçi tanısada bir şey değişmez ) biri sokak ortasında ağız dolusu ile a... k .... aptalı diyor vatandaşın biride tepki gösterince namus bekçisi luzumsuzun biri oluyor öylemi. Bir iki kelime daha yazacaktım ama içimden boş ver adamı değil dedim.
    Öyle deme işin içinde can olunca her şey çıkıyor ağızdan arkadaşın dediği o anlık kabul edilir diğer vatandaşın tepkiside kabul edilir.O anlık çıkar ağızdan ama ''namus bekçisi lafı'' yersiz olmuş bende tepki gösteririm öyle bir şey duysam.

Motosikleti
    Pulsar 200 NS
    Işıkları geçmiştik yani nasıl anlatayım ışıkları geçtik hani ana yola gireceğiz artık yavaşca hızımı arttırmaya başlamıştım

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:35 ----------

Hocam zaten küfür ettiğime pişman oldum ki ciddiyim ben asla küfür etmem kolay kolay. Ama o an kan beynime sıçradı sokak ortası değildi yoldu.

BEN ORADA DURAMASAM TEKER KİTLENSE KARŞIDAN O HIZLA GELEN ARAÇ BENİ ALTINA ALMIŞTI EE TRAFİK KURALLARINDAN HABERSİZ Bİ İNSAN YÜZÜNDEN BEN NİYE CANIMDAN OLAYIM?

YADA ALLAH KORUSUN O ÇOCUĞA BİR ŞEY OLSAYDI SÖZDE ANNESİ NE YAPACAKTI? OLAN BANA OLACAKTI EHLİYETİ YENİ ALDIM ZATEN.

SOKAK ARASI FALAN DEĞİL ANLATTIĞIM OLAY ANA YOLA ÇIKAN BİR YOL.

gerivites - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    D400
    Alıntı hokahey adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bu tür durumlarda serinkanlı olun. duruşunuzu bozmayın. küfür etmeyin. karşıdaki kişiye "iyi misin?" ya da "are you okey?" deyin. ortamı yumuşatın ve sakince yolunuza devam edin.
    are you sex de diyebilir miyiz hocam. Konuda gereksiz bir gerginlik sezdim. Herkesin başına geliyor. Adam demiş ki pişman oldum, hala tatava yapanlar var. Ben duymayacakları şekilde saydırıyorum, bakışlarımla anlatmaya çalışıyorum. Dikkat etmek lazım.
    instagram.com/gerivites
    youtube.com/user/nimbus8222

Ben de sana şimdi burdan sadece refleksle a.b.c.d.g...z. diye küfür ediyorum.
    Bu kendinde sifir hata görüp butun malligi karşıda görme cehaleti ne zaman başladı ne zaman bitecek.

Motosikleti
    Kawasaki Ninja 250 sl gitti MT 25 geldi
    Geçmiş olsun öncelikle yayalar ölümsüzlermiş gibi hareket ediyorlar yollarda ne yazık ki. Buna göre sürmemiz gerekir. En kısa zamanda lastiklerinizi değiştirin bence. Sürüş hızınızı da gözden geçirmenizi öneririm. Geçmiş olsun tekrardan hatalarımızdan ders çıkarmalıyız.
    Bağımsızlık benim karakterimdir.

ATATÜRK

hokahey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı gerivites adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    are you sex de diyebilir miyiz hocam. Konuda gereksiz bir gerginlik sezdim. Herkesin başına geliyor. Adam demiş ki pişman oldum, hala tatava yapanlar var. Ben duymayacakları şekilde saydırıyorum, bakışlarımla anlatmaya çalışıyorum. Dikkat etmek lazım.
    olmaz. bakışlarınla karşı tarafı tahrik edebilirsin. karşı taraf bunu bir tehdit olarak yorumlayıp saldırıya geçebilir.

önce ortamı sakinleştireceğiz. sonra hatalarımız ile yüzleşeceğiz.

ortadoğulu refleksleri ile hareket etmeyin!
    kalidor bunu beğendi.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    WR 250 R
    Böyle namus bekçilerinin....

Allah sayısını artırsın.

Motosikleti
    Pulsar 200 NS
    Aynen suçlu olsa bile kadın diye savunan başkasının canını düşünmeyen kadın yalakalarının sayısını arttırsın.

bursagsli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kanuni Seyhan (2012-2017), Sym Wolf 250
    Millet öküz gibi sağına soluna bakmadan yoluna atlıyorlar. Zaten araçları saymıyorum bile. En iyisi kamyon kornası.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    WR 250 R
    Bence" ne diyon lan "diyen adamı gördün, ben bu kadınlara teoride sövdüm ama bu adam bana pratikte uygular bunu deyip topukladın. Sende o ışığı gördüm.
    yaşlıveacemi bunu beğendi.

kalidor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Anlaşılan boş bulunup, o anın şokuyla küfretmişsin ama bu yaptığın doğru değil. Ülkemizde küfür hoş karşılanmıyor ve cinayete dahi sebep oluyor. O an da farketmezsin kadının kocası falan olur, agresif bir insandır sana saldırabilir ve istenmeyen sonuçlar cereyan eder. Allah korusun diyelim ve özellikle trafik gibi sıcak ortamlarda küfürden kaçınalım. Bizim milletin öfke kontrolü sorunu var çünkü...Avrupada, Abd'de millet birbirine küfrediyor ama fiili hareketlerin hukuksal ağır sonuçları olduğu için pek bir girişimde bulunmuyorlar; yalnız bizim ülkede farklı tabi... Geçmiş olsun kardeşim.

Motosikleti
    Mondial mash -Hero dash- Hero Thriller- Cbr 250
    Alıntı frankestayn1 adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Ve Allah aşkına insan bir kere ne sağına ne solun bakmaz mı???

Lastiklerim kötüydü Allah korudu hafif fren yaptım o an kontra ile kurtarıp ''NAPIYORSUN LAN SEN A... KO... APTALLL'' DİYE BAĞIRDIM.(Küfür ettiğime pişman oldum haklı olmama rağmen)

Ben normalde kolay kolay küfür eden veya sinirlenen bir insan değilim ama o an onlara çarpsam o çocuğa bir şey olsa ben o vicdan azabıyla bir daha motosiklet kullanabilir miydim?

Dua etsin araba yoktu yoksa altına almıştı
    Haklı veya haksız olman farketmez bir bayana küfür etmen çok yanlış emin ol bende o adamın yerinde olsaydım fazlasını yapardım sadece senin için konuşmuyorum kusura bakma ama o bayan senin benim veya burdaki bi arkadaşın aile bireyi de olabilir birgün unutma sağlıcakla.

Motosikleti
    Pulsar 200 NS
    Teşekkür ederim. Kesinlikle haklısınız ki ben normalde erkek/kadın fark etmez hakaret etmem birine o an ne oldu bende anlamadım...

Buraya yazmamın sebebi bu gibi durumlar yaşanmasın belki bi kardeşimiz/abimiz görür daha yavaş gider o gibi durumlarda kendini tutar.

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)