Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Çılgın Yayalar Ve Namus Bekçisi

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Mondial mash -Hero dash- Hero Thriller- Cbr 250
    Alıntı frankestayn1 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Teşekkür ederim. Kesinlikle haklısınız ki ben normalde erkek/kadın fark etmez hakaret etmem birine o an ne oldu bende anlamadım...

Buraya yazmamın sebebi bu gibi durumlar yaşanmasın belki bi kardeşimiz/abimiz görür daha yavaş gider o gibi durumlarda kendini tutar.
    Eyvallah bro belli aklı başında bi kardeşimizsin bizde ilk okuyunca hemen bi öfkeleniyoruz işte geçmiş olsun tekrar böyle bişey yaşamazsın umarım

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    frankestayn1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Pulsar 200 NS
    Doğrudur hocam dediğim gibi bi anlık sinirle küfür ettim ki ben kolay kolay küfür etmem.

O an korkuyla ağzımdan öyle bir küfür çıktı ki ben a... Koyim dedim yani kadına hakaret değil olaya tepki olarak. Kadına bir tek aptal diye bağırdım.

Bunu okuyan motorcu dostlar veya arabacı dostlar lütfen bu gibi durumlarda kendini tutsun veya o kişiyi uyarsın.

Ve Allah aşkına karşıdan karşıya geçerken 10 defa sağınıza solunuza bakın.

Ben bana yeşil ışık yanarken bile durup yol veren bir insanım ama beni bile çileden çıkardı bunlar.

Motosikleti
    Yamaha Xmax 250 Ironmax 2019
    Motosiklet sürücüsü o tehlikeyi önceden sezip önlem alan kişidir. Bu tip durumlarda sinirlenen kişiye motorcu denir.

Motosikleti
    R25
    Tamam hatalı olabilir ama senin ne olursa olsun küfür etmemen lazım bazı şeylerin özrü olmaz laf ağızdan çıktımı bir kere o iş biter.Birisi senin anana bacına sovse nr yaparsın ben cevap vereyim şahsen hastanelik ederim.
    Geçen benimde önüme bir tane aplastik çıktı telefonla oynayarak geliyor en fazla önüne bak diye bağırabildim ama ben orda senin yaptığın gibi küfürde edebilirdim.Demek ki küfürbaz birisisin..Bir gün birisine yine sinirle bir küfür edersin yanlış kişiye denk düşersin o dilini keserler yanlış anlama senin için diyorum biraz empati yap.

MFTaşkıran - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Şuanlık Yok
    Yolun kenarın da yaya görünce onun yola atlama ihtimali geliyor aklıma. Yavaşlıyorum o daha yola atlamaya yeltenmeden ya da bazı durumlar da hareket halindeyken bile durup yol veriyorum. Çok zor değil görünce hızını düşürmek ya da durmak. Bence denemeni tavsiye ederim. Tamam olan oldu yola atladılar zor kurtardın ama bu sana yine de o kişiye küfür etme hakkını vermiyor üstelik kullandığın küfür ağır yani. Bu durumlar da ne yazık ki biraz empati yoksunuyuz ülke olarak.

muhahha306 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    FAZER 800
    Trafikte yayalar her zaman haklıdır. Yol geçiş üstünlükleri vardır. Yaya geçidi olsun olmasın. Dikkatli olması gereken kişi araç kullanan kişidir.
    Mesajları okuyunca ne halde olduğumuza üzüldüm. O yayaları ortaya alıp bir dövmediğiniz kalmış.

rollcycle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R1250GS ADV
    Alıntı frankestayn1 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar dün 11 gibi sefaköye giderken hızım 60 ışıkları geçtim biraz daha gittim önümde ki araba sola girdi ön boşalınca önüme 2 kadın atladı 1 inde kucağında çocuk vardı.

Ve Allah aşkına insan bir kere ne sağına ne solun bakmaz mı???

Lastiklerim kötüydü Allah korudu hafif fren yaptım o an kontra ile kurtarıp ''NAPIYORSUN LAN SEN A... KO... APTALLL'' DİYE BAĞIRDIM.(Küfür ettiğime pişman oldum haklı olmama rağmen)

Hemen bi namus bekçisi bi adam ''nediyon lan'' sen diye bağırdı etrafıma baktım adamı bulamadım yoksa o an ki sinirle o adama kötü şeyler olabilirdi ki ben kavgayı hiç sevmem.

Ben normalde kolay kolay küfür eden veya sinirlenen bir insan değilim ama o an onlara çarpsam o çocuğa bir şey olsa ben o vicdan azabıyla bir daha motosiklet kullanabilir miydim?

Dua etsin araba yoktu yoksa altına almıştı
    Dostum bana göre motor gücünü elinde tutan taraf herzaman haksızdır. Evet kurallar var fakat istanbul trafiği başlı başına hata herkes panik atak gibi araç kullanıyor. Önümdeki araç sola geçti diyorsun. Belliki hızlısınki o aracın daha önünde bir yaya çarpma tehlikesi atlatmışsın. Belki araç şöförü kalp krizi geçirebilirdi olduğu yerde frene abanabilirdi ? Birşeyi sakın yanlış anlama sana sen hatalısın veya bu konunun bunun doğrusu böyledir demiyorum. Fakat herzaman trafikte güçsüz olanı kollamamız gerekir. Bu adalet için gereklidir. Allah korusun çarpsaydın ve ölmüş olsaydı sonra o suçluydu ben haklıydım diye mi düşünecektin ? Herzaman kendimizi bu tip olaylardan sakınarak daha dikkatli kullanmalıyız toplum olarak bu şekilde gelişebiliriz. Otobanda 80 km hızla önüne çıkan yaya vurduğu için 5 sene hapis yatan insanlar var. Bu haksızlık değil dikkatsizliktir. Herkesin aklı başında olmayabilir önüne atlayan yaya bilinçli olmayabilir.

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)