bemewe cies adeve al.
hiç sürmedim ama sürenlerin yalancısıyım, fena bişeymiş.
bemewe cies adeve al.
hiç sürmedim ama sürenlerin yalancısıyım, fena bişeymiş.
Bence sat 1200s i git 2-3 tane farklı motosiklet al. Bi cruiser bi enduro ne bileyim cross falan. Her gün başka motora bin :D
Doyumsuzluk, tatminsizlik. Hayatı sadece maddi şeylerle değerlendirme durumu. Bunun sadece motor ile sınırlı kalmadığını , genelde de hayatı bu şekilde yaşadığını düşünüyorum. Bence bir adet ybr 125- cbf 150 gibi bir motor al ve tam bir yıl bunu kullan. Düşük cc motorlarda da alınacak keyifler olabileceğini keşfet.
MT7-9 al öhlins falan tak dicemde zaten monster 1200 e biniyon
üzücü durum tabi
150 cc chopper - 250 naked - 600 cc Enduro ve Sport Touring - 900 cc Naked.
Şimdi 50 cc scooter kullanıyorum
Daha çok gençsin Çağlar, mutluluğun altındaki motosikletin markası ve beygir gücü olmadığını 10-15 sene içinde anlayacaksın.
O zamana kadar nispeten genel toplumdan daha zengin ve şanslı bir birey olarak doyumsuz yaşamaya devam edeceksin maalesef.
Bende basligi okuyunca benim gibi GARIP biri sandim. Benim hayatimda bitek 125lik scoter oldu. Simdide onu bile alacak para yok. Vay dunya
aynı durum bende de var yok mu bilinmedik bir motor
Sana üzülmeyi isterdim ama hiç samimi gelmedi açıkçası.
özlesen mi
vay arkadaş içime oturdu o yaşlarda 100cc motorum vardı.
3 yıldır 200 cc motoru değiştiremiyorum
cross yap adrenalin ihtiyacını arazide karşıla, 100 hp motorun zevk vermemesi sıkıntı.
Odağını değiştir. Harley al, rüzgardan zevk almaya alış güç isteğinin ucu bucağı yok.
Güçten lüksten değilde iki tekerde olmaktan zevk almayı tekrardan öğrenmek gerek.
Motosiklet arasaydınız bulurdunuz. Bu devirde motorsiklet bulamazsınız.
tabi ki yol gösteririz, kesin bir yol var!
Emek ver çalışarak al, aldığın parayla, ekipman, servis, kasko vs. harca, o zaman asıl zevki alacak ve baba parasıyla motorları eskitmeyecek, zamanla motordan motora geçeceksin, bu kesin yöntemdir!
not: aman sakın bana emeğimle bu motorları aldım deme bir tarafımla gülerim..
Allah başka dert vermesin...
Hocam biz de öğrenciyiz senelerdir çalışa çalışa anca bi cbf 150 alabildim. Sen ne iş yapıyosan bize de söyle de ben de biraz m1200s e bineyim de sıkılayım. Cbf 150yle paketci gibi geziyoruz kampüste.
HONDA
#BZ3082
Motorunun lastiğini değistirmek için bikaç ay kenara para koyup aldıktan sonra yol tutuşundan aldığın keyfi yaşayamıyorsan, yağını değiştirirken iyi yağ filtresinide degistirebildim diyip yeni yağla rahat rahat çalışan motorun sesini eğilipte dinleyemiyorsan sıkılırsın tabi. Fakir olmak güzel şey :D
Benim tencere'yi al , bende 50cc'ye düşecem söz
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)