Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Bunu deneyen varmı?

REKLAM ALANI

Honda CRF250 kulanıcıları sele yüzünden uzun yolculuklarda sıkıntı çekiyorlar. Silikon pedlerle sıkıntı birazda olsa gideriliyor. Merak ettiğim, bu fotoğraftaki gibi bisiklette kullanılan bu pedi motorsiklette kullanan varmı?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Yamaha Xmax 250 Ironmax 2019
    Kullanmadım ancak bu bisiklet selesi boyutuna göre yapıldığından motosiklet için çok bir etkisi olacağını sanmam. İçinize giyeceğinizden takımların daha da çok terlemesine neden olacaktır.

splender - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA YZF R25
    Ben aktif olarak 1200 km kulandım. Kesinlikle tavsiye ederim. Tabi içinize giyeceğiniz malzemenin kalitesi önemli. Sonuçta bisiklette hareket ederken bile bu malzemenin terletmemesi lazım. Motorda inanılmaz rahat ettirdi bana, kendi tecrübem sadece yanlış yönlendirmek istemem.
    orhanay06 bunu beğendi.

serconline - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Mt25 ABS
    Bu adamı pişik eder benden söylemesi bunun yerine daha başka ürünler var internette daha mantıklı bence

https://urun.n11.com/yedek-parca/mtb-sele-gel-285-x-143-mm-siyah-stilmoto-P178259079?cid=604001&gclid=CjwKCAjw68zZBRAnEiwACw 0eYSuGXnshDG1s6RgrK0ITLcyLLvxMMjSn3nLFb2_av1rG5urL mP6zjRoC8RoQAvD_BwE&gclsrc=aw.ds

bassturbin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Xj6 Diversion F
    Hava alan terletmeyen koltuk kılıfı daha işe yarar gibi.Bu ürünü ilk defa gördüm güzele benziyor.Bizim buralarda öyle açıkta turunculu falan giyilirse sıkıntı çıkabilir

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler