başlıktan belli musluk suyu ve hortum bulamıyorum evim 5. kat.
başlıktan belli musluk suyu ve hortum bulamıyorum evim 5. kat.
Gerekli Kuvvet Damarlarındaki ASİL KANDA MEVCUTTUR!
M.Kemal ATATÜRK
ya bütçe olsa almazmıyım ah gözü kor olası butce
Uzaktan tut ve dijital yerlere tutma
Önce uzaktan ıslat, sonra zarar görmeyecek kaba parçalara(jant, amortisör, şase) yakından tutarak çamuru sök, en son temiz bir bezle bastırarak silip kurula.
Sirtta ilaçlama makinesi taşima yorar , koldan basınç vermesi falan, basıncı az..
Şu sekiz litrelik beş litrelik hava basıncli manuel pompalar zayıf kalır, su yetmez.
2 zamanli benzinli motorlu honda lar falan var ilaçlama için deli para...
Motora çakmaklik-usb takip 12voltlük linkteki makinelerden ve bir damacana aldım 10 liraya, iki su yıkarsin Dolu akü bir saatten fazla çalıştırabiliyor makineyi teknik olarak. .
Makine 150 lira civarına geliyor,30 dolara ücretsiz nakliye olanlardan aldım iki yıl önce sıkıntısız çalışıyor. Basıncı; çamurda yatirip kaldırmiyorsan motoru gayet yeterli, satıcıları da araştırmak lazim tabii..
https://tr.aliexpress.com/item/Conve...ceBeautifyAB=0
ben manyağım. asla direk su uygulamam. deterjanlı su kovasını yanıma koyar, bez vasıtasıyla her yerini güzelce temizler ve yine başka bir bez ile durulayarak temizlerim. bezin ve elimin girmediği yerlere diş fırçası ile müdahale ederim. ben manyağım. bunu söylemişmiydim?
Respect
Yüzey kirliyse ilk önce su vurup çamuru , kiri bi yumuşatmak lazım. Direk girişirseniz boyalı alanlar çizilir. Tabii bu çizikler güneş altında yada ışık altında belli olan kılcal çizikler. Önemsiz gibi görünse de bu çizikler çoğalırsa boyanın parlaklığı azalır , polisaj ister. Ben daha manyağım.
07
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)