Yıllar sonra tekrar başa döndüm - ''Bir motosiklet hikayesi''
Reklamlar
-
24 Haziran 2018, 01:55
Reklamlar
-
24 Haziran 2018, 09:15
Günlük kaç km yapıyor Sun. Araba olsa bu kadar km yapilmaz
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:14 ----------
Bende ybr mi satıp CBF almak istiyordum. Vazgeç tim simdi
-
24 Haziran 2018, 10:59
-
24 Haziran 2018, 11:35
Babanın kazası için çok üzüldüm. Ancak kesinlikle okulu bırakma ileride çok pişman olursun. Motor vs herşey gelip geçer. Kendini unutma.
-
24 Haziran 2018, 12:54
nigdeli48 adlı üyeden alıntı
Günlük kaç km yapıyor Sun. Araba olsa bu kadar km yapilmaz
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:14 ----------
Bende ybr mi satıp CBF almak istiyordum. Vazgeç tim simdi
Günlük ortalama olara 100ila 130 km yol yapiyorum, cbf de güzel motor ancak daha ikinci yag degisminde yag eksiltince hemen sattim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:53 ----------
uzay gemisi adlı üyeden alıntı
Yengeyle düğün ne zaman
Yenge özgur ruhlu evlilik istemiyor, geziyoruz oyle
-
24 Haziran 2018, 12:54
YasinC adlı üyeden alıntı
Babanın kazası için çok üzüldüm. Ancak kesinlikle okulu bırakma ileride çok pişman olursun. Motor vs herşey gelip geçer. Kendini unutma.
Arkadaş çok doğru söylüyor. Eminim bu arada okuluda götürebilirsin senin ki biraz okulu bırakmak için bahane olmuş gibi me geliyor.
-
24 Haziran 2018, 12:57
YasinC adlı üyeden alıntı
Tesekkurler. Okula devam edicem, gecen her gun icin bile pismanlik duyuyorum.
Yamaha YBR 125 150.000 km, Yarın olmayacak gibi kullanırsan yarın olmaz.
-
24 Haziran 2018, 14:05
Daha önce yanlış hatırlamıyorsam 100.000 km lere yakın bir fotoğraf paylaşılmıştı forumda sanırım sizdiniz. Bende 2 kez YBR 125 alıp uzun yollar yaptım ve sattım. Her iki satışımda da pişman oldum. Pek fazla esprisi olmayıp ama kendine bağlayan bir motosiklettir. Bazen gözüme çarpıyor sağda solda acayip şekilde tekrardan alma isteği doğuyor. Çok daha fazla kmler görmeniz dileğiyle. Hoşçakalın
-
24 Haziran 2018, 18:30
adm12 adlı üyeden alıntı
Daha önce yanlış hatırlamıyorsam 100.000 km lere yakın bir fotoğraf paylaşılmıştı forumda sanırım sizdiniz. Bende 2 kez YBR 125 alıp uzun yollar yaptım ve sattım. Her iki satışımda da pişman oldum. Pek fazla esprisi olmayıp ama kendine bağlayan bir motosiklettir. Bazen gözüme çarpıyor sağda solda acayip şekilde tekrardan alma isteği doğuyor. Çok daha fazla kmler görmeniz dileğiyle. Hoşçakalın
Ybr 125 çok garip bir motor insanın algısını bozuyor. oyuncak kadar dişliler piston v.s ancak kolayca bozulmuyor. sizde bu durumdan kopamıyorsunuz yag değişimi geçeli 1000 km oluyor takmadan binebiliyorsunuz, yola çıkarken içinizde bir korku olmuyor ulan zaten bozulmaz bozulsada parçası bakkalda bile var deyip yola devem ediyorsunuz.
-
24 Haziran 2018, 19:07
ramazan_06 adlı üyeden alıntı
Ybr 125 çok garip bir motor insanın algısını bozuyor. oyuncak kadar dişliler piston v.s ancak kolayca bozulmuyor. sizde bu durumdan kopamıyorsunuz yag değişimi geçeli 1000 km oluyor takmadan binebiliyorsunuz, yola çıkarken içinizde bir korku olmuyor ulan zaten bozulmaz bozulsada parçası bakkalda bile var deyip yola devem ediyorsunuz.
Her şeyin karma karışık olduğu bu zamanda son derece basit ve işlevsel olan ender makinelerden biridir ybr 125.
-
24 Haziran 2018, 23:29
Allah nazar değdirmesin. Nazar boncuğu falan takın bir yerine. Göze gelmesin...
Respect
-
25 Haziran 2018, 01:19
Kardeşim babana büyük geçmiş olsun, sağlığına ve haklarına kavuşmuştur inşaallah.
Motosiklete zaten denecek söz yok, kitap gibi maaşallah. Kat be kat iyileride nasip olacaktır eminim, düzgün adam her zaman kazanır.
-
25 Haziran 2018, 08:48
Boldpilot adlı üyeden alıntı
Kardeşim babana büyük geçmiş olsun, sağlığına ve haklarına kavuşmuştur inşaallah.
Motosiklete zaten denecek söz yok, kitap gibi maaşallah. Kat be kat iyileride nasip olacaktır eminim, düzgün adam her zaman kazanır.
Teşekkurler abi, babam saglina kavustu ancak haklarini tam olarak alamadik yinede bu günlere sükür olsun.
-
25 Haziran 2018, 09:56
Nice kilometreler dilerim, keyfinizce sürün.
Ben de uzun yıllardır kullanmaktayım, işte bir yolculuk hikayesi;
https://ortac.net/2017/06/26/pupa-yelken-ama-iki-teker/
https://ortac.net/2017/07/10/pupa-ye...-iki-teker-ii/
YBR candır
-
25 Haziran 2018, 11:27
halojen farı nasıl montaj ettiğinizi anlatır mısınız? Tam olarak detaylarını bilmiyorum bende de yuvarlak farlı ybr var ve aydınlatması çok yetersiz geliyor.
-
25 Haziran 2018, 20:01
ynslky adlı üyeden alıntı
halojen farı nasıl montaj ettiğinizi anlatır mısınız? Tam olarak detaylarını bilmiyorum bende de yuvarlak farlı ybr var ve aydınlatması çok yetersiz geliyor.
Yaklasik 250 liraya halloluyor grenaj isi yuvarlak fara led,xenon v.s herturlu ampul taktim ama aydinlatma sifir, set olarak aliyosunuz grenaj,far,demir,yan kapaklar seklinde tesisati hazir geliyor sokup takiyorsunuz.
-
26 Haziran 2018, 00:40
Peki duy tipi s2 mi h4 mi birde bulamadım dediğiniz gibi komple varsa link rica edebilir miyim? Aydınlatmadan bende müzdaripim bu ilaç gibi oluyor mu?
-
26 Haziran 2018, 09:38
S2 tip duyu direk soketinden sokup h4 duyu takiyosunuz sokete islem bitiyor,ben internetten almadan burda parcacim var ondan aldim isterseniz size yardimci olurum.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)