Teknik kanallar çok hoşuma gider ama çok az kişi ilgilenir böyle kanallarla benim kendi görüşüm.
Teknik kanallar çok hoşuma gider ama çok az kişi ilgilenir böyle kanallarla benim kendi görüşüm.
açıkcası bende böyle bir kanal arıyordum. Eğer kanal açar ve kanalın üstüne düşerseniz ilk takipçilerinizden biri ben olurum.
Eğer bu tipte kanallar varsa paylaşırsanız ayrıca mutlu olurum, zira ben bu tipte kanal bulamıyorum şu sıra.
kim ne derse desin ben abone olurum yeter ki bilgilendirme olsun öğrenecek birşeyler olsun. yapmak istediğim projemde çok lazım şeyler
öncelikle kamera kaliteli olmalı ve ses bunun için gopro hero 5 black yada 6 black alman gerekiyor ve 5 6 video cektiktem sonra kanalını bana atarsan sana destek cıkarım iyi günler.
Yağ boşaltma tapasınında mıknatıs uçlu olmasına önemseyin. Çok işe yarıyor
abone sayisi kesinlikle az olacaktir. bir diger husus da konu bulmak konusunda sikinti yasayabilirsin ve belirli bir yerden sonra da tikanabilirsin.
Bence eger kanali motor bakimi uzerine acacaksan yutup geliri elde etmeyi cok umursama ve bu isi hobi gibi dusun.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)