Herkese Merhaba,
Binlerce ikilem içerisindeyim. Yardım edin. Sizin şuan 30.000 TL bütçeniz olsa 0 deneyimli biri olsanız. Hangi scooter, ve ekipmanları tercih ederdiniz?
Ailem eşim motor almamı istemiyorlar bana bir şey olacak diye. Benim şu hayatımdaki 3 hayalimden biri motor sahibi olmak. Yaşım 32 her şeyin bilincinde olan birisiyim. Motor sahibi olup kullanmanın risklerini de zevkini de biliyorum. Boyum 1.90 kilom 80.
İlk ehliyet ve eğitim alacam oda bu bütçenin içerisinde olacak.
Ev Şişli iş Gebze temden git gel 120 km hafta içi çalışıyorum hafta sonu da gezerim. Ayda 2.500 Km yol yaparım 6 ay da rahat gider gelirim dersek 15.000 km yapacam demektir 1 yılda. 3 yıl kullansam 45.000 km olacak 0 alsam ki 0 alamayacam gibi duruyor.
Düşünce tarzım baştan beri önce aksesuarlarımı alıp kalana göre motoru almaktı fakat önce şunu şunu şunu alayıma karar veremiyorum.
Bir tek kafama uyarsa kask bu olsun dediğim MT Matrix.
Onun dışında ne motora karar verebildim. Ne diğer aksesuarlara. Mont bakıyorum yazlık filelilerden olsun kış olunca kışlığını alırım diyorum çat AIRBAG li ler çıkıyor aklım oraya gidiyor.
XMAX 250 lere bakıyorum (çok hoşuma da gidiyor) pat bir yerden NMAX 155 yok XMAX 400 yok piagio ..... kafayı yiyecem yaa.
Bir yer dizlik alma pantalon al diyor. Yok bellik yok sırtlık eldiven bilmem ne.
Ne yapıcam ben yaaaaa....