Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Güncel Fiyatlar ile Motosiklet Tavsiyesi

REKLAM ALANI
    E-CC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 100 MFM
    Merhaba, Mondial 100 MFM(ilk motorum) ile 3000-3500km'yi devirdim. Yeni motor için bakınıyordum sitede fakat okuduğum yorumlar da 9.000TL denilen motor olmuş 12.000-15.000TL(ikinci ellerden bahsediyorum, sıfırı konuşmak bile istemiyorum). Şuan da A1 ehliyetim var. Şubat'da A2 ehliyetimi alacağım. O Yüzden 125CC(A1 sınırı)'den yüksek bir motor bakınıyorum çünkü motoru babam alacak. Motoru 4-5 yıl(üniversiteye başlayacağım seneye, o yüzden biraz fiyakalı motor bakınıyorumda )kullanacağım. Bu açıdan düşünerekten bir motor tavsiye ederseniz; hem güncel olarak motorlara bakınan abi, kardeşlere bilgi olur, hemde bana yardım etmiş olursunuz. Şimdiden teşekkür ederim.

BÜTÇE: 10.000TL + motorumu satacağım(2000TL) + Pazarlık yapsak = 13.000TL
    FİZİK: 1.86-87m, 110KG
    Parça durumunu unutmayalım lütfen!
    Not: Babam biraz katı bir adam. Bir motor alıyorsa 4-5 sene değiştirtmez.

Bu arada baktıiğım motorlar hakkında değerlendirmelerimi(duyduklarım) size söyleyeyim, tartışmak mantıklı olur belki;

Honda CB125F = Şuanda en mantıklı seçenek bu ama görüntü olarak en alt sırada. Hem enjeksiyonlu, hem sıfır, hemde Honda. 4-5 yıl sıkıntı çıkarmayacağını düşünüyorum.(9.990TL)

Regal Raptor DD250E-6C = Fiyakalı, havalı motor. İstediğim tarz. Fakat sorun çıkarmasından korkuyorum. Babam biraz katı bir adam. Bir motor alıyorsa 4-5 sene değiştirtmez. Bu motor da beni 4-5 sene götürür mü emin değilim.(2013 model, 8000-15000km, 10-12K TL)

CF Moto 150 NK = Bu da fiyakalı, enjeksiyonlu, su soğutmalı bir motor. 150cc olması ve çinli olması gözümü korkutuyor.(2016, 8k-15k km, 7-10K TL arası)

Falcon Freedom 250 = Fiyaka = tamam, CC = tamam, sağlamlık = (2015-2017 model, 5-15k km, 7-500,-8k TL)

Kawasaki Z250SL = Herşey tamam ama 4-5 yılı hesaba katınca acaba oluyorum. KM'leri yüksek 2.ellerin :S(2015-?, 11-27k km,12-15k TL)

KTM Duke 200 = boy yüzünden eledim.

Mondial X-treme Max 200 = Buna da sıcak gözle bakıyorum ama sağlamlık açısından terettüdüm var.(Sıfır, 7K TL)

Mondial RX3i = Keşke sorun çıkarmayacağından emin olabilsemde bunu alsam :(, çinli 2.el korkuyorum. (2015-2017, 8k-20K, 8-10.5K TL)

Aklımdan geçenler bunlar, sizinde aklınız da ki fikirleri merak ediyorum.
    Fıtıfıfıtıfıtıfıtıfıtıfıtıfıtıfıtıfıtıfıtıtı

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    vergi
    yaktı
    çalındı
    konuları önemli !

Stock Sever - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    RS200
    110 kg için ve 4-5 yıl için listedekilerin çoğu sıkar. İkinci el 200 cc üstü bak. Geri kalanı bikaç ay sonra sıkar seni. Gitmiyo diye hep tapagaz hep tapagaz olursun. Haberin olsun.
    E-CC bunu beğendi.
    HONDA

#BZ3082

Motosikleti
    Mondial 100 MFM
    Alıntı Stock Sever adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    110 kg için ve 4-5 yıl için listedekilerin çoğu sıkar. İkinci el 200 cc üstü bak. Geri kalanı bikaç ay sonra sıkar seni. Gitmiyo diye hep tapagaz hep tapagaz olursun. Haberin olsun.
    Yorumunlarınız için teşekkürler. Hızdan korkan birisiyim, o yüzdendir ki 5HP'lik Mondial'im bile yokuş haricinde(otoyola felan çıkmıyorum ama çıksam en sağdan 90'la giderim.) canımı sıkmadı (:

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:22 ----------

Alıntı (ツ) adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    vergi
    yaktı
    çalındı
    konuları önemli !
    Vergiden gayri bir sıkıntım yok. Yakıtdan da öyle(abartı olmadığı sürece tabi ). Çalındı konusu tek sorun olabilir benim için.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Alıntı E-CC adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Çalındı konusu
    bu konuda en azından
    hırsız
    vergilerimizi
    çalamasa

taşıtı çalınan
    yenisini alırken
    devlet yanında olsa

Motosikleti
    Mondial 100 MFM
    Alıntı (ツ) adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bu konuda en azından
    hırsız
    vergilerimizi
    çalamasa

taşıtı çalınan
    yenisini alırken
    devlet yanında olsa
    Haklı veya haksız, konudan sapmayalım lütfen.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    taşıtımız çalınsada
    ödediğimiz vergi
    çalınmamalı !

yerine(yenisini) alırken
    muaf(bağışık) olmalıyız

jimi_hendrix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yohhh
    z250sl diyorum
    "ONE DAY YOU WILL WALK ALONE"

Son Ütücü - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha mt-07
    wr125x ???

ozan1991 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    tvs apache/Bajaj dominar 400/yamaha mt07
    ben olsam 0 sym wolf 250 alırdım
    E-CC bunu beğendi.

Ben o fiyat aralığında kalsam biraz daha koyar mt25 almaya çalışırdım.
    Listelediklerin arasından çinlileri eleyince elde kalan Honda CB125F, Kawasaki Z250SL, KTM Duke 200.

Z250SL cb125f'den bile küçük olabilir çok çok ince bir motor 110 kilo ile etrafa uçuyormuş gibi bir görüntü verebilirsin.
    Duke diğerlerinden çok daha küçük olmayabilir sadece küçük diye eleme istersen.
    CB125f şu an kullanıyorum (0 olarak arkadaşıma aldık) bana şaşırtıcı derecede atik geldi, dişli boyutlarından olabilir. Ama yeterli bir motora benziyor.
    E-CC bunu beğendi.

Motosikleti
    Belirtmek İstemiyor
    4-5 yıl sorun çıkarmayacak motor istersen sana tavsiyem;

sıfır alınacaksa; honda cb125f, tvs apache rtr 180,
    ikinci el alınacaksa; suzuki inazuma, rks blackster
    E-CC bunu beğendi.

Merhaba, Mondial 100 MFM(ilk motorum) ile 3000-3500km'yi devirdim. Yeni motor için bakınıyordum sitede fakat okuduğum yorumlar da 9.000TL denilen motor olmuş 12.000-15.000TL(ikinci ellerden bahsediyorum, sıfırı konuşmak bile istemiyorum). Şuan da A1 ehliyetim var. Şubat'da A2 ehliyetimi alacağım. O Yüzden 125CC(A1 sınırı)'den yüksek bir motor bakınıyorum çünkü motoru babam alacak. Motoru 4-5 yıl(üniversiteye başlayacağım seneye, o yüzden biraz fiyakalı motor bakınıyorumda )kullanacağım. Bu açıdan düşünerekten bir motor tavsiye ederseniz; hem güncel olarak motorlara bakınan abi, kardeşlere bilgi olur, hemde bana yardım etmiş olursunuz. Şimdiden teşekkür ederim.

BÜTÇE: 10.000TL + motorumu satacağım(2000TL) + Pazarlık yapsak = 13.000TL
    FİZİK: 1.86-87m, 110KG
    Parça durumunu unutmayalım lütfen!
    Not: Babam biraz katı bir adam. Bir motor alıyorsa 4-5 sene değiştirtmez.

Bu arada baktıiğım motorlar hakkında değerlendirmelerimi(duyduklarım) size söyleyeyim, tartışmak mantıklı olur belki;

Honda CB125F = Şuanda en mantıklı seçenek bu ama görüntü olarak en alt sırada. Hem enjeksiyonlu, hem sıfır, hemde Honda. 4-5 yıl sıkıntı çıkarmayacağını düşünüyorum.(9.990TL)

Regal Raptor DD250E-6C = Fiyakalı, havalı motor. İstediğim tarz. Fakat sorun çıkarmasından korkuyorum. Babam biraz katı bir adam. Bir motor alıyorsa 4-5 sene değiştirtmez. Bu motor da beni 4-5 sene götürür mü emin değilim.(2013 model, 8000-15000km, 10-12K TL)

CF Moto 150 NK = Bu da fiyakalı, enjeksiyonlu, su soğutmalı bir motor. 150cc olması ve çinli olması gözümü korkutuyor.(2016, 8k-15k km, 7-10K TL arası)

Falcon Freedom 250 = Fiyaka = tamam, CC = tamam, sağlamlık = (2015-2017 model, 5-15k km, 7-500,-8k TL)

Kawasaki Z250SL = Herşey tamam ama 4-5 yılı hesaba katınca acaba oluyorum. KM'leri yüksek 2.ellerin :S(2015-?, 11-27k km,12-15k TL)

KTM Duke 200 = boy yüzünden eledim.

Mondial X-treme Max 200 = Buna da sıcak gözle bakıyorum ama sağlamlık açısından terettüdüm var.(Sıfır, 7K TL)

Mondial RX3i = Keşke sorun çıkarmayacağından emin olabilsemde bunu alsam :(, çinli 2.el korkuyorum. (2015-2017, 8k-20K, 8-10.5K TL)

Aklımdan geçenler bunlar, sizinde aklınız da ki fikirleri merak ediyorum.
    Bir tavsiye...

Bazı bayilerimizde 2017 model euro-4 uyumlu uygun fiyatlı PULSAR NS 160 bulunabilir. Kesinlikle tavsiye ederim. ABS çok önemli bir avantaj. Çok memnun kalacağınızın güvencesini de veriyorum.
    E-CC bunu beğendi.

Motosikleti
    Mondial 100 MFM
    Alıntı ozan1991 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ben olsam 0 sym wolf 250 alırdım
    Sayenizde araştırdım, parça sıkıntısı aşırı yok. Naked tarzda ve hoş tasarıma sahip. Diğer forumdaşlar da onaylarsa bu motora talip olacağım.

ozan1991 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    tvs apache/Bajaj dominar 400/yamaha mt07
    Sayenizde araştırdım, parça sıkıntısı aşırı yok. Naked tarzda ve hoş tasarıma sahip. Diğer forumdaşlar da onaylarsa bu motora talip olacağım.
    sym wolf sayfasınada bakın genelde memnunlar diye biliyorum
    E-CC bunu beğendi.
    Sevmek için yaşlanmayı,frene basmak için yolun bitmesini bekleme..

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)