Hayirli olsun, naked ve yuvarlak far 🖒
Allah Kazasiz belasiz binmek nasip etsin
Hayirli olsun, naked ve yuvarlak far 🖒
Allah Kazasiz belasiz binmek nasip etsin
hayırlı olsun ben de eski bir GS500 kullanıcısıyım.
hatta 3 tane ayrı GS500'üm oldu.
Bir taenesini modifiye ediyorum diye baya rezil bir hale getirmiştim hatta forumda konusu vardır Komple Carbon folyo falan kaplatmıştım.
biri 2001 model diğer ikisi de seninki gibi 2004 idi.
Temiz olduğu zaman keyfine doyulmaz bir motor. Hem şehir içi çok rahat hem de gerektiğinde uzun yolda her türlü iş görür.
Çok güzelmiş uzun yıllar sağlık ve mutlulukla binersiniz umarım.
Bağımsızlık benim karakterimdir.
ATATÜRK
Cok beğendiğim motorlardan sahibindende bakip bakip alinir mi bu acaba diye kaç tanesini düşündüm.
Gule gule kullan.
Suzuki Gs 500, Honda Cbf 500 , Kawasaki Er5 bunlar hayatımda hiç kullanmadığım ama görüntülerine fetiş derecesinde bayıldığım motorlar. Hayırlı olsun hocam, kazasız belasız sürmen dileğiyle..
Hayırlı olsun...Hikaye,anlatım çok güzel.metalica da süper soundtrack olmuş.GS500 ü 3 sene kullandım aynı senıkı gibi mavi 2004 modeldi...Hep hayalimdi gs500, hayalimdeki motoru aldım ve hiç hayal kırıklığı yaşatmadı.müthiş dengeli kaliteli bir motordur...
Daha öncede söyledim bunu, sıfırını aynı tasarım üretseler MT-07 mi satıp hemen alırdım.çok özendim size,sakın satmayın bence böyle temizini bulmak çok zor artık.
Güle güle kullanın...
Arkadaşlar, hepinize güzel duygularınız, güzel dilekleriniz için teşekkür ederim. MT'nin ne kadar güzel bir aile olduğunu unutmuşum. İyi ki geri dönmüşüm dedirttiniz, hepinizin tekeri düz bassın, hepinizin deposu dolu virajı bol zevki çok olsun.
Kazasız belasız İnşaAllah. Makine tüm forumun içini gıdıkladı, resmen orjinalin oğlu diyebiliriz
Arkadaş yaşamak başka bir şey. Bunu anlatabilme yeteneği kapasitesi başka. Çoğumuz bunu yaşasak burdurda motur vardı aldım geldim masreaf ettim ama değdi der bırakırız.
Günde bir kez girip bakıyorum fotoğrafına valla. tü tü tü maşallah.
Hayırlı olsun hocam. Biraz cafe racer-scrambler vb şeyler bekliyorum senden çok yakışır bu motora
Maşallah cillop gibi,"motor samanlıktan çıktı dayı"sözünü canlı görmüş olduk kazasız belasız ve arızasız günlerde kullanman dileği ile.
Çok güzel yaa hem zevkle okudum hem de imrendim tertemiz bi motorunuz olmuş kazasız belasız kullanın inşallah
yaptığın tek yanlış motoru olduğu yerden çıkartmadan önce yağını değiştirmemen.
Bende de er-5 vardı 2005 model harika motordu.
Yamaha YBR-125 2008/Honda DYLAN 2008/Honda CBF-150 2011/Kawasaki ER-5 2005/Yamaha fazer8 2011/YAMAHA YZF R1 2010/YAMAHA YZF R1 2014/HONDA CBR 1000RR 2014+YAMAHA YBR-125 2012
Çok güzel bir motosiklet, çok şasnlısınız. Bir çok arkadaşımın da dediği gibi eskiler, hele de temizse, bir başka oluyor
Maşallah diyelim kardeşim. Güle güle kazasız belasız kullan inşallah. Ben de olsam düşünmeden alırdım.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)