Cbf 150'den Kuba 200 Superlıght'a
Reklamlar
-
24 Haziran 2018, 19:40
buteo adlı üyeden alıntı
cbf 250 benim de zamanında çok istediğim ve ilgimi çeken bir model ancak çok eskidi ve temizini bulmak çölde vaha bulmaktan daha zor, ha temizini bulursan şans eseri çok mutlu eder tipi, yol tutuşu, nispeten iyice performansı (yine de çok şey bekleme) vs gayet makul bir motosiklet ha bu arada parçaları pahalı ve bulmak zor olabilir bunu da ekleyelim ve motorunda bazı kronik sorunları da vardı sanırım yani adamı rezil de edebilir vezir de edebilir ben şahsen o topa girmekten vazgeçtim her ne kadar güzel bir motosiklet olsa da
Valla ben kafayı bozdum hocam. Motoru satsam 500 1000 eklesem alabiliyorum. Temizi denk gelmez elbet ama 6 liraya da safkan japon 250liğe bineceğiz. İlla masraf yaparız. Parçaları var ancak yan sanayi ağırlıkta ve orj parçaları pahalı. Peki yeni model iyi marka bi 250lik alsak minimum 13 lirayı gözden çıkaracağız.
Ben şahsen bu topa girecem. Eksantrikten ses yapıyormuş o da kronikmiş. En baba 2 lira masraf yaparım ama düzgün motora binerim. Sollamaya çıkıp geri girmek zorunda kalmam
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:39 ----------
ayetlervaray adlı üyeden alıntı
düşünme al.
Vazgeçtim hocam.
Reklamlar
-
24 Haziran 2018, 21:18
Stock Sever adlı üyeden alıntı
Valla ben kafayı bozdum hocam. Motoru satsam 500 1000 eklesem alabiliyorum. Temizi denk gelmez elbet ama 6 liraya da safkan japon 250liğe bineceğiz. İlla masraf yaparız. Parçaları var ancak yan sanayi ağırlıkta ve orj parçaları pahalı. Peki yeni model iyi marka bi 250lik alsak minimum 13 lirayı gözden çıkaracağız.
Ben şahsen bu topa girecem. Eksantrikten ses yapıyormuş o da kronikmiş. En baba 2 lira masraf yaparım ama düzgün motora binerim. Sollamaya çıkıp geri girmek zorunda kalmam
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:39 ----------
Vazgeçtim hocam.
e alırsan mutlaka burada da bildir son durumu :D
-
24 Haziran 2018, 21:19
buteo adlı üyeden alıntı
e alırsan mutlaka burada da bildir son durumu :D
İlla konu açarım
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)