Cbf 150'den Kuba 200 Superlıght'a
Reklamlar
-
21 Haziran 2018, 14:49
hokahey adlı üyeden alıntı
sebebi neydi ki?
Neyin sebebi neydi?
Reklamlar
-
21 Haziran 2018, 16:37
5-6 bütçem var diyorsun.
7 olsa pulsar alırım diyorsun.
Benim fikrim: Elindeki motorun bakımını yaptır Pulsar alacak para biriktirip elindeki motorunu sat.
Sonra da git Pulsar al.
-
21 Haziran 2018, 16:42
sdt adlı üyeden alıntı
5-6 bütçem var diyorsun.
7 olsa pulsar alırım diyorsun.
Benim fikrim: Elindeki motorun bakımını yaptır Pulsar alacak para biriktirip elindeki motorunu sat.
Sonra da git Pulsar al.
Aynı öyle düşünüyorum abi.
-
21 Haziran 2018, 16:45
pulsar'la cbf'deki gibi öyle seri hareketler yapma, bloğu eline alırsın.
-
21 Haziran 2018, 16:59
Bence Pulsar alana kadar cbf ile devam etmelisin. Ben olsam öyle yapardım.
-
21 Haziran 2018, 17:12
Boldpilot adlı üyeden alıntı
Bence Pulsar alana kadar cbf ile devam etmelisin. Ben olsam öyle yapardım.
Öyle yapmaya karar verdim abi
-
21 Haziran 2018, 20:34
Bence git SL200 al. Pulsar'ıda alırsın zamanı gelince. CBF'in her yerine aksesuar taksan ne olacak? Ben daha çok seviyorum SL200'ü, dediğim gibi SL200'ün bittiği yerde Pulsar daha yeni yeni açılıyor. Lakin SL200'le gezmek daha güzel, virajlara akmayacaksan
-
21 Haziran 2018, 20:53
Angrypower adlı üyeden alıntı
Bence git SL200 al. Pulsar'ıda alırsın zamanı gelince. CBF'in her yerine aksesuar taksan ne olacak? Ben daha çok seviyorum SL200'ü, dediğim gibi SL200'ün bittiği yerde Pulsar daha yeni yeni açılıyor. Lakin SL200'le gezmek daha güzel, virajlara akmayacaksan
Hep de 80-90 gidilmez be abi. Ben cbfe çantaları taksam istanbula kadar rahat rahat gelirim. Rahattan kastım titreşimsiz sıkıntısız. O yüzden vazgeçtim. Seneye martta parayı biriktirirsem bişeyler bakarım artık.
-
21 Haziran 2018, 21:58
Sen bilirsin. Keşke dememek için yapacağın max 1000-2000tl zarardan korkmamalısın bence. Öyle deme büyük para desen bile ayda 500tl ye cafe'lerde çalışan bizim üniversitede yaptığımız gibi gene o parayı telafi edersin. Bakma bende şimdiki motorumu satmak istiyorum lakin sürerken hiç keşke cümlesini kurmadım yada dışarıda bir yere koyduğumda. Tek keşke dediğim yer tur camı ile çanta demiri ve çanta taktığımdaydı, onlarıda hemen söktüm zaten
Ayrıca gerçekten sevmesemde cruiser motorları binince bir insan kendine camdan falan bakıyor. Ne hoş oldu bea die
-
21 Haziran 2018, 22:00
usta bana cbf aldırıyosun,kendin satıp kuba mı alcan,boşver cbf candır
-
21 Haziran 2018, 22:52
Angrypower adlı üyeden alıntı
Sen bilirsin. Keşke dememek için yapacağın max 1000-2000tl zarardan korkmamalısın bence. Öyle deme büyük para desen bile ayda 500tl ye cafe'lerde çalışan bizim üniversitede yaptığımız gibi gene o parayı telafi edersin. Bakma bende şimdiki motorumu satmak istiyorum lakin sürerken hiç keşke cümlesini kurmadım yada dışarıda bir yere koyduğumda. Tek keşke dediğim yer tur camı ile çanta demiri ve çanta taktığımdaydı, onlarıda hemen söktüm zaten
Ayrıca gerçekten sevmesemde cruiser motorları binince bir insan kendine camdan falan bakıyor. Ne hoş oldu bea die
Abi okuduğumuz okul epey sıkıntılı hocalar imanımızı gevretiyor. 5 gün sabah 9 akşam 4 okuldayım. Hafta sonu da hafta içini tekrar ediyorum. Motor alıcam diye okulu da sallamaya gerek yok. Çalışacak durumda değilim açıkçası. Yazları anca.
2000 lira değil sene başından beri 1000 lira anca koydum o da yaz okuluna gitcek şimdi. Kısaca maddiyat benim önümü kesiyor ondan ufak tefek bakımları yapıp binmeye devam
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:50 ----------
snappy x adlı üyeden alıntı
usta bana cbf aldırıyosun,kendin satıp kuba mı alcan,boşver cbf candır
Satmıyom satmıyom binmeye devam
-
23 Haziran 2018, 00:16
-
23 Haziran 2018, 18:26
Sadece okul ve görsellik gerekçesi yeter. Diğerleri tali unsura düşer cruiser süren bir abin olarak çok iyi anlıyorum. Şehir içi dezavantajın olacak manevra daha zor bunu unutma. İmaj artacak zaten biliyorsun kimse parlayan kromları görünce pideci paketçi demez. Tek önerim rks cruiser 250 ve blackster de bak 2.el. bütçen yetebilir gibi geliyor.
-
23 Haziran 2018, 19:43
reberemo adlı üyeden alıntı
Sadece okul ve görsellik gerekçesi yeter. Diğerleri tali unsura düşer cruiser süren bir abin olarak çok iyi anlıyorum. Şehir içi dezavantajın olacak manevra daha zor bunu unutma. İmaj artacak zaten biliyorsun kimse parlayan kromları görünce pideci paketçi demez. Tek önerim rks cruiser 250 ve blackster de bak 2.el. bütçen yetebilir gibi geliyor.
Uzun zaman askıya aldım abi şuan bu mevzuyu. Yorumunuz için teşekkür ediyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:41 ----------
peugeotcu103 adlı üyeden alıntı
Cbf 250 var o paralara
Cbf 250 alacam bu gidişle.
-
23 Haziran 2018, 19:49
İyi marka elektrikli bir bisiklet o paraya alınabilir.
-
23 Haziran 2018, 19:53
polo34 adlı üyeden alıntı
İyi marka elektrikli bir bisiklet o paraya alınabilir.
Zaten halihazırda motorum var elektrikliyi neden alayım ki?
-
23 Haziran 2018, 20:36
Titreşim sorun değil diyorsan al.
-
23 Haziran 2018, 22:43
-
24 Haziran 2018, 15:04
Stock Sever adlı üyeden alıntı
Zaten halihazırda motorum var elektrikliyi neden alayım ki?
Spor yapmış da olmak için
Gelecekse beklenen, beklemek güzeldir. Özleyecekse özlenen, özlemek güzeldir. Ve sevecekse sevilen; O hayat her şeye bedeldir. Özdemir Asaf...
-
24 Haziran 2018, 17:20
Stock Sever adlı üyeden alıntı
Uzun zaman askıya aldım abi şuan bu mevzuyu. Yorumunuz için teşekkür ediyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:41 ----------
Cbf 250 alacam bu gidişle.
cbf 250 benim de zamanında çok istediğim ve ilgimi çeken bir model ancak çok eskidi ve temizini bulmak çölde vaha bulmaktan daha zor, ha temizini bulursan şans eseri çok mutlu eder tipi, yol tutuşu, nispeten iyice performansı (yine de çok şey bekleme) vs gayet makul bir motosiklet ha bu arada parçaları pahalı ve bulmak zor olabilir bunu da ekleyelim ve motorunda bazı kronik sorunları da vardı sanırım yani adamı rezil de edebilir vezir de edebilir ben şahsen o topa girmekten vazgeçtim her ne kadar güzel bir motosiklet olsa da
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)