Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Babamı ikna ettim acil yardım

REKLAM ALANI

http://www.motosiklet.net/forum/moto...-gibi-ama.html
    Geçenlerde linkteki konuyu açmıştım. Sonunda bütün paramla gittim babamın yanına dedim ben motor istiyorum(tabi bu kadar kolay demedim) önceden de bu konuları konuşmuştuk zaten. Valla ne olduysa tamam dedi. İlk ehliyet sonra motoru alırız dedi. Ama sıkıntı şu cbr 125 düşünüyorum boy 188 kilo 94 civarı babam altında çok küçük kalır diyor. Scooter zaten hiç olmuyor gidon dizime çarpıyor. Sadede gelirsek ben babamı bu cbr 125 e nasıl ikna ederim (bu arada yaş 16 ehliyet a1) yardımlarınızı bekliyorum

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    halo1925 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Ninja ZX636R
    cbr 125 biraz daha ufak cbr250ye göre. boyum 198 kilom 105. cbr 250 ile başlamıştım motora. gayet de rahat sığıyordum. doğru pozisyonda oturursan cbr125e de sığarsın

Motosikleti
    Belirtmek İstemiyor
    Alıntı FrkD adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    http://www.motosiklet.net/forum/moto...-gibi-ama.html
    Geçenlerde linkteki konuyu açmıştım. Sonunda bütün paramla gittim babamın yanına dedim ben motor istiyorum(tabi bu kadar kolay demedim) önceden de bu konuları konuşmuştuk zaten. Valla ne olduysa tamam dedi. İlk ehliyet sonra motoru alırız dedi. Ama sıkıntı şu cbr 125 düşünüyorum boy 188 kilo 94 civarı babam altında çok küçük kalır diyor. Scooter zaten hiç olmuyor gidon dizime çarpıyor. Sadede gelirsek ben babamı bu cbr 125 e nasıl ikna ederim (bu arada yaş 16 ehliyet a1) yardımlarınızı bekliyorum
    bajaj pulsar 200ns bak? hem daha performanslı hem de daha büyük.

A1 ehliyet sınırını aşıyor

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)