Honda cbf 150
Mondial mh drift 150
Mondial 180 Z one
Kuba cr1
Tvs Apache rtr 150
3-4 gune arasindan birini secip onu alacağım tavsiye ve okumalariniz icin teşekkürler
Honda cbf 150
Mondial mh drift 150
Mondial 180 Z one
Kuba cr1
Tvs Apache rtr 150
3-4 gune arasindan birini secip onu alacağım tavsiye ve okumalariniz icin teşekkürler
Hangisi icin su daha iyi desek kavga cikar buna benzer bir cok baslik var altinda ne mühendisler harcandi o yüzden soruyu söyle cevapliyim ben olsam tvs apache 150 alirdim ben Türkiyede motora basladigimda olsaydi tereddütsüz apacheyi alirdim
temiz bir cbf alamıyorsan apache al önceliğin cbf olsun 2 motorda öğrenciyi üzmez
Kendim sahsen apche sahibi degilim bir arkadasimda var yürkiyeye geldigimde kullaniyorum cok memnun yolda birakmadi hic senede bir km den bagimsiz yagini filtresini degisiyor sanayide 6 senedir tik yok motorda bildigim kadariyla 100-200 tl ye halloluyor o konuyu iyice arastir ama.
Sevmek için yaşlanmayı,frene basmak için yolun bitmesini bekleme..
Kaç kere daha sorarsın bilmiyorum ama cbf al. Laf dinle bence.
HONDA
#BZ3082
Eğer şıklar arasında cbf 150 varsa iş bitmiştir.
ben cbf alacağım ama fiyatlar çok ucuk. 2015 model 10 binde cbf buldum,6250 fiyat yazmış,yarın bakmaya gideceğiz
Şunu anket şeklinde yap bence oylara göre bak bu tarz çok seçenekli durumlarda anket seni daha iyi yönlendirir. Benim fikrim honda hayat onda
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)