Vay be, benimde 5 sene olacak.
Vay be, benimde 5 sene olacak.
Arkadaşlar bazıları sitem etmiş çok eski değilim diye kusura bakmayın 1 yıldan fazla oldu foruma girmiyorum eskiden konuştuğum insanlar hala burada mı merak ettim üyeliğim yeni sayılır haklısınız ama liseden beri takip ediyorum.
Bu konuyu hortlatıyorum çünkü çooook uzun süredir buralarda yoktum
bir selam da ben vereyim. uyelik mart2007 . o zamanlar camia daha bir haraketliydi.
2010 Kanuni Breton 21.000km|2013 Kuba XR 125 8.000km|2012 Hyosung GT250R 25.500km|2016 Bajaj Pulsar 200NS 14.500km|2018 Motolux Rossi 50(King 139)|2013 Mondial Mash 150 6.000km|2017 Mondial Drift 135 6000km|2021 RKS Azure 50|2022 Arora Freedom 50|2023 Hero Dash 125
Forum kültürü artık kalmadı ya. 7-8 saniyelik videolara kaldı internet
Kimler kaldı bilemiyorum ancak ben geldim
Şaka bir yana, forumun altyapısı çok eski olduğundan (üye olduğum birkaç farklı siteden biliyorum), üyelik sürecim sancılı oldu. Buradan yardımları için moderatör Alper_tim 'e tekrar teşekkür edeyim.
Aktivasyon linkine tıklamama rağmen uzun bir süre profilime ulaşamadım, yanıt yazamadım. Bir ara profili görür gibi olduk, sonra kaybettik Baktım olacak gibi değil, başka bir isim ve adresle başka bir üyelik alayım dedim, bu sefer aktivasyon linki bile gelmedi
Neyse, aktif üyelere de yazdım, sağolsunlar yardımcı da olmaya çalıştılar ama nafile. Sonunda bu hesap bir şekilde aktif oldu ve aranıza katıldım. Bu kez de forum bilgisayar seçmeye başladı İşyerimden yanıt yazamazken, evden yazabildim falan.
Hemen her forumun kaderi gibi, özellikle sosyal ağların etkisiyle forum kültürü ciddi yara aldı. Yoğun ve ciddi bilgi paylaşımları, yerini eski üyelerin hatırına ayakta durmaya çalışan, yavaş ve köhne forum muhabbetlerine bıraktı. Tabii bu tür web altyapılarının maliyeti ve buna zaman ayıracak moderatör eksikliği de cabası oldu.
Yine de seviyorum ben bu ortamı. Sanal mecranın tüm yapaylığına meydan okuyan bir tür buluşma mekanı olarak algılıyorum.
Tabii her forumun mutlaka bir yaramaz çocuğu oluyor. Keşke atmasaydınız şu "hırbonen"i yav Sırf onun hatırına okuyan bir kitle vardı eminim
Ne kadar eski lazım
Hiç gitmedim.
Eskisi gibi gezemez, rapor yapamaz, yazamaz olsam da hep buralardaydım, yine buralardayım.
yeleği olanlar el kaldırsın bakalım benım kı hala dolapta duruyor sınbo reklamlı bı defa sıfreyı unutuk bu ıkıncı hesap 2006 dan berı burdayım
13 Eylül 2013'te kayıt olmuşum
10 seneyi geçmiş resmen.
Vay anasını be. 10 senede neler değişti. Elektrikli scooterim vardı o zamanlar.
Neleeer neler değişti, forumun tasarımı gram değişmedi.
2000'lerin ortalarında bu motosiklet işlerine başlamayan aklıma tüküreyim.
EN YAKIN YOL,BİLDİĞİN YOLDUR.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)