Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

KTM RC 390 VS YAMAHA R25

REKLAM ALANI

Selam arkadaşlar.İkisi motor arasında kaldım.0 alacağım ve ikisinin de fiyatı neredeyse aynı.R25 i çok beğensem de aynı fiyata yine çok şık bir motor olan Rc 390 la aynı fiyattalar ve beni biraz daha RC 390 a yaklaştırıyor.Fakat youtube ta ve internette herkes R25 e biniyor neredeyse özellikle yeni yeni başlamış olanlar ki ben de öyleyim.Ne dersiniz Rc 390 yeni başlayanlar için çok tehlikeli mi neden fiyatı r25 le aynı saçma geldi birçok şey bana.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    WR 250 R
    Hissediyorum , geliyorlar...
    bu arada
    rc390 32 bin TL, r25abs 26 bin TL

Motosikleti
    Yoqhtır...
    Bu konu bitmez, şurada bira ile fıstık alıp oturayım.

http://www.spormoto.com/supersport/ktm-rc-390/

28.500 diğeri ile arasında 2000 tl fark var yanlış bilgilendirmeyelim

Motosikleti
    nc70x dct/dio/pcx
    İkisini ayni kareye koy ve bak...sence..)) r 25 tabiki

valla ikisi de çok güzel kararsızım.

Motosikleti
    R25
    YouTuberların r25 kullanması veya çoğunluğun bir model yada markayı kullanması onun iyi olduğu anlamına gelmez. Bana kalırsa bir r25 kullanıcısı olarak kesinlikle ktm alırdım r25'i o kadar gözünde büyütme o paraya r25 bence verilmez ama sen bilirsin. Şimdiden hayırlı olsun kardeşim

---------- Mesajlar birleştirildi - 02:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:36 ----------

Şu var birde : Bence bu motorlar sıkı bir motosiklet eğitimi almadan tehlikeli başlangıç için.

---------- Mesajlar birleştirildi - 02:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:40 ----------

Alıntı matay adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Tabiki mi? Why? 😂
    wing41 bunu beğendi.

Ktm e çok daha yakınım.başlangıç için tehlikeli olma durumuna birşey diyemem.ama ben öz kontrolümü yitirmediğim sürece hız yapmam tehlikeli işlere asla kalkışmam.

Bu arada Ktm stok tekerlekler nasıl? İyi deniyor.R25 alınca mecburen bir de lastik almak gerekecek

Alıntı matay adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    R25
    aynı konunun 40. açılışını tebrik ederim.40 ında da sonuç çıkmadı durum 0 0.tek farkın daha önce motora binmemiş olman sanırım o yüzden r25 al.rc 2 3 beden büyük gelir sürüşüde zordur parçasıda pahalıdır

Gerçekten r25 le rc390 ı nasıl bir tutarsınız merak ediyorum hiç düşünme ev 390

ahe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bence sen şeyin önünde donsuz geziyorsun ama haberin yok

Sana bir şey diyeyim mi insan düşünce ve davranışlarıyla ilgili mesleği olan biri olarak. Gönlün kaydığında zaten durmamalısın. İçinden de inşallah herkes ktm der diyor olmalısın şu an ikisi de tarzım değil cruiser sürüyorum. İkisine de bindiğim an önü bana fazla yakın geliyor korkuyorum tarz farkı malum biz de motor hemen bitmez önde. Diyeceğim o ki gözün kaymış zaten. Yamaha alsan aklın kalır

exlem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YBR 125 ESD
    Eğer sadece iki seçeneğin varsa R25 ama bu iyi olduğu için değil RC390 gaz tepkisi olarak daha sert bir motor.
    Ne kadar hız yapmam desen de elinin altında güç olduğu sürece içinde o gücü kullanma isteği olacaktır.

Güç seninle olsun

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)