(MOTORCULAR) Dalga Geçilecek Duruma Düştük, Farkındalık Oluşturalım Derken
Reklamlar
-
14 Haziran 2018, 22:30
Motovlog sektörü 2011-2012 yıllarında yeni yeni başlamışken, insanları bilgilendirmek-bilinçlendirmek ve farkındalık oluşturmak adına bunun iyi bir fikir olabileceğini düşünmüştüm ta ki kaskına kamera takıp ünlü olma peşinde koşanlar YouTube'a video yüklemeyi öğrenene kadar... Artık, bu tip motovloggerlar yüzünden insanlar bilinçlenmek şöyle dursun, motosiklet ve sürücüleriyle alay eder duruma geldi. Ben de ne yazık ki bir sürücü olarak motorcuları eleştiren ve (Söylediğiyle yaptığı tutmadığı için) alay eden taraftayım. Konuşmamı, anlattıklarımı özetleyen videolar ile bitiriyorum.
Reklamlar
-
14 Haziran 2018, 22:35
bu kanalı severek takip ediyorum
-
14 Haziran 2018, 22:37
hahahahah anlatım süper.
-
14 Haziran 2018, 22:42
her şeyin bktan yürüdüğü bir ülkede böyle şeyler normal ya, haliyle o videoları yapan lavuk da dışardan gördükleriyle yalan yanlış komediyi iyi yapıyor
-
14 Haziran 2018, 23:45
Mizah bence gayet yerinde, güldürdü. Adam haklı beyler
He görsellerin çoğu, belki de hepsi Amerika'dan.
-
15 Haziran 2018, 00:09
Bu güne kadar motorculardan Altın Elbiseli Adam harici hiç bir yayıncıyı takibe almamıştım. Oda rahmetli olunca takibi bıraktım.
Bu andan itibaren tek takip ettiğim kanal bu olacak.
-
15 Haziran 2018, 01:38
Buna mizah deniyor. Alay edilmek farklı birşey. Gayet de yerinde bir mizah anlayışı bence.
instagram.com/gerivites
youtube.com/user/nimbus8222
-
15 Haziran 2018, 02:00
paylastıgın ıyı oldu kanala abone olayım barı . dalga konuusuna gelınce vıdeolardan bahsedıyorsan saglam mızah dönmüş .
-
15 Haziran 2018, 10:09
Doğru trafikte kafasına kamerayı takıp olay arayan binlerce motor sürücüsü yok mu özellikle genç yaşlardaki arkadaşlarımız.Onlar yüzünden bize de saygı kalmıyor git gide...
-
15 Haziran 2018, 11:05
Mizah ama IQ'su oldukça düşük bir mizah. Magazin programlarında arka planda konuşan iğrenç ses kalitesinde.
-
17 Haziran 2018, 22:34
Arkadaş ben bilgiye açım. Mizah arasam komedi filmi izler ya da mizah dergisi okurum. Bilgi paylaşımı maksadıyla bu siteye girer, okuyarak anlamadığım birşeyi görerek anlamak için malum video sitesini kullanırım. Sizin kullanım amacınız farklı olabilir kesinlikle. Bunun adı özgürlüktür. Ama bnm oyum gereksiz, aşağılayıcı ve bilgi paylaşmaktan çok uzak faydasız bir paylaşım silsilesi olduğu yönünde.
Respect
-
25 Haziran 2018, 13:07
sash_009 adlı üyeden alıntı
Arkadaş ben bilgiye açım. Mizah arasam komedi filmi izler ya da mizah dergisi okurum. Bilgi paylaşımı maksadıyla bu siteye girer, okuyarak anlamadığım birşeyi görerek anlamak için malum video sitesini kullanırım. Sizin kullanım amacınız farklı olabilir kesinlikle. Bunun adı özgürlüktür. Ama bnm oyum gereksiz, aşağılayıcı ve bilgi paylaşmaktan çok uzak faydasız bir paylaşım silsilesi olduğu yönünde.
Bu postu; -AŞAĞILAYICI- motosikleti ve vlog işini yukarıda tanımladığım amaçla kullananları aşağılamak, -GEREKSİZ- 1000 tane gereksiz post atılacağına 1 tane atılsın(Bkz. Osmanlı taht kavgaları) da insanlar bir şeylerin farkına varsın, ota çöpe trafikte millete saldırıp sonar sopa yediği videoyu foruma atmasın, -BİLGİ PAYLAŞMAK- (Video içeriği) Trafikte her türlü haltı yapıp, 1 hata yapan otomobil sürücüsüne sallamanın ne kadar aptalca olduğu ve ne kadar aptalca gözüktüğü bilgisini paylaşmak için attım.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)