Bayramın 1. Günü Herkeş Bayramlaşmaya, Ben Gazlamaya. Yaa siz?
Reklamlar
-
14 Haziran 2018, 17:22
Evet arkadaşlar Bayramın 1.günü herkes hısım akraba ziyaretine giderken ben Uçmakdere virajlarına gidip şöyle tepeden uzaklara anlamlı bakışlar atıp, Kendimi ödüllendirmeyi planlıyorum.
Peki siz neler yapacaksınız???
Reklamlar
-
14 Haziran 2018, 17:43
Pazar günü Ankara'dan döndüğümden beri hastalıkla boğuşuyorum, önce soğuk algınlığı, sonra ishal, en sonunda da boğaz ağrısı..daha yeni yeni kendime geliyorum. Pazartesi'den beri 4 kilo vermişim. Bayramın ilk gününü atlatayım da 2. gün kısmetse ben de biryerlerde turlayayım.
-
14 Haziran 2018, 18:01
Geçmiş olsun. Ben herkesi uyardım ama, hasta olmayın yatağa mıhlıyor die. Geçen haftada bende hastaydım, 7gün yatakta kaldım.
-
14 Haziran 2018, 18:05
1-2 Akraba ziyareti,3.gunu köy.brandayi çekerim artık.
-
14 Haziran 2018, 18:08
Ben bayramlaşmaya motosikletle gidiyorum. İkisini de aksatmadan devam
-
14 Haziran 2018, 18:11
Ailem yeni motoru da bilmiyor, ya yarın uzağa parkedeceğim ya da görürlerse maviye boyattım diyeceğim. 38 yaşında adamım, aile üzülmesin diye şekilden şekle giriyorum.
-
14 Haziran 2018, 18:53
Kısmetse akşam Erdek
-
14 Haziran 2018, 19:02
oguncelik adlı üyeden alıntı
Kısmetse akşam Erdek
Akşam yağmurlu,hava kapali,önlemini al.
-
14 Haziran 2018, 19:14
İşin gerçeği yarın bir gaza gelip çıkacağım lakin Uçmakdere'yi aşıp, Şarköy, Çanakkale yaparsam, İzmir'de arkadaşlara uğramadan geri gelmem. Motorun tüm aksesuarlarını söktüğüm içinde kararsızım
-
14 Haziran 2018, 19:55
Teşekkürler hocam
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:54 ----------
levend84 adlı üyeden alıntı
Akşam yağmurlu,hava kapali,önlemini al.
Teşekkürler hocam
-
14 Haziran 2018, 20:02
Angrypower adlı üyeden alıntı
İşin gerçeği yarın bir gaza gelip çıkacağım lakin Uçmakdere'yi aşıp, Şarköy, Çanakkale yaparsam, İzmir'de arkadaşlara uğramadan geri gelmem. Motorun tüm aksesuarlarını söktüğüm içinde kararsızım
Kendi gazıma kendim yenildim. 601km diyor benim güzergahtan gidersem. Uçmakdere'ye giderim de Şarköy'e yeltenmeden geri dönerim herhalde. Çanta demiri, çanta, ön siperliği tekarar monte etmekte zor geldi akşam akşam.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:57 ----------
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...79282077/detay
Bu olsa giderdim ama Dominar tek marşta izmir'e girecek motor değil gözümde. Lakin bu linkteki motor ile TR'yi turlardım sahilden
-
14 Haziran 2018, 20:04
Kendi gazıma kendim yenildim. 601km diyor benim güzergahtan gidersem. Uçmakdere'ye giderim de Şarköy'e yeltenmeden geri dönerim herhalde. Çanta demiri, çanta, ön siperliği tekarar monte etmekte zor geldi akşam akşam.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:57 ----------
Bu olsa giderdim ama Dominar tek marşta izmir'e girecek motor değil gözümde. Lakin bu linkteki motor ile TR'yi turlardım sahilden
tek marşta gidilirmi hocam o yol dinlenmeden 1 saat gidemiyom ben
Sevmek için yaşlanmayı,frene basmak için yolun bitmesini bekleme..
-
14 Haziran 2018, 20:09
Masti...
Mastika bile oynar yolda..
Seleye yattinmi dadindan yenmez.
Idrarda yanma..
Çavuşta ereksiyon
Götte mayasıl..
Ellerde zıngırdama
Kemiklerde uzun süreli vibrasyon.
-
14 Haziran 2018, 20:12
Birde yolda gelen uuuu beybi sesleri
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:11 ----------
ozan1991 adlı üyeden alıntı
tek marşta gidilirmi hocam o yol dinlenmeden 1 saat gidemiyom ben
Gidemezsin tabi. Taktım 40t dişi, İstanbul içinde hüsran, dışında rüzgar yoksa rahatlık oluyor lakin orjinal'e geçmek düşündürmüyor da değil. Tabi 120 ile aynayı göremediğimden hep iptal ediyorum.
-
14 Haziran 2018, 20:22
Birde yolda gelen uuuu beybi sesleri
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:11 ----------
Gidemezsin tabi. Taktım 40t dişi, İstanbul içinde hüsran, dışında rüzgar yoksa rahatlık oluyor lakin orjinal'e geçmek düşündürmüyor da değil. Tabi 120 ile aynayı göremediğimden hep iptal ediyorum.
Uçmakdereye git turla dön evine..
Bayramda yollarda,sabırsiz ibne kasap şoför gırla...takar geçer elin lavuğu..saygiyi,kuralı geçtim,insan caninin gram kiymeti yok..boşver hiç riske girme.bayramdan sonra turlarsin..
-
14 Haziran 2018, 20:34
levend84 adlı üyeden alıntı
Uçmakdereye git turla dön evine..
Bayramda yollarda,sabırsiz ibne kasap şoför gırla...takar geçer elin lavuğu..saygiyi,kuralı geçtim,insan caninin gram kiymeti yok..boşver hiç riske girme.bayramdan sonra turlarsin..
Walla MT-07 olsa 1sn bile düşünmezdim ama bu motor hemen sınırlarına ulaşıyor. Şeytan diyorki git bir Suzuki GSR 600, Honda VFR 800 interceptor falan bul bir yerden.
-
14 Haziran 2018, 20:45
Walla MT-07 olsa 1sn bile düşünmezdim ama bu motor hemen sınırlarına ulaşıyor. Şeytan diyorki git bir Suzuki GSR 600, Honda VFR 800 interceptor falan bul bir yerden.
Aynen yeni nesil otomobillerde baya seri.
Sollamada,gazı sıktınmı hemen 160-180km/h lara çikacak
Min 70hp olacak.
Geçen yaz arkadaşimin Cbr la sollamaya çikmiştim 120-125-130-140 diyene kadar arkamdaki audi plakaya kadar yanaşti ulen ne ara geldin..gozum surekli aynadaydi.bide selektor yapti ne ayar oldum ibneye..
Motorun suçu yok varı yoğu 27hp
Mt7 olaydi bak o zaman gör nasil uzuyor
-
14 Haziran 2018, 20:58
İşte sözde 35hp die 40t ye düştük arka tekere bu hile ile 39hp gönderdik ama aerodinami yüzüden torkta düşünce 31nm'ye düşünce 35ten fena büzülüyor motor. 2gece öncede bir tane audi bırakmamıştı peşimi, 150'de kapışırken ben herif 180le gidiyordu en az.
-
14 Haziran 2018, 21:02
İşte sözde 35hp die 40t ye düştük arka tekere bu hile ile 39hp gönderdik ama aerodinami yüzüden torkta düşünce 31nm'ye düşünce 35ten fena büzülüyor motor. 2gece öncede bir tane audi bırakmamıştı peşimi, 150'de kapışırken ben herif 180le gidiyordu en az.
A5 ler dehşet gidiyor hacı,domiyle 0-100 de aklini alirsin ama iş uzun yokuş,ruzgarli havada,ve uzun düzlukte 230-240a ibreyi yaslar..
Benim ceed(power kitli 155hp) ile cbr500 ün ifadesini alirim.var gerisini sen düşün.
-
14 Haziran 2018, 21:08
bendeniz her sene olduğu gibi klasik bayramlaşma faslı yapıyorum. eskiden tüm akrabayı gezerdim. şimdi seremoniyi sadece anne baba'ya kadar indirgedim. çok sıkıcı geliyor bu bayramlaşma mevzusu bana. çocuklar olmasa vururum kendimi yola. dağ, taş, dere, tepe gezerim.
size de iyi yolculuklar dilerim.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler