ben pek bayramlaşmam milletle, yarın abimler gelir ve birde annem babam tamamdır
bugün tahta kömürlüğü yıktık, peder az kalsın rahmetli oluyordu, tavandan önce duvarları yıkmış ve son duvarı yıkınca tavan üstüne çökmüş ve şans eseri mermerler tavanın tam çökmesini engellemiş. allah korusun, ailenizin değerini bilin arkadaşlar, onları üzmeyin.
neyse işte tahta kömürlüğü yıktıktan sonra zemine beton attık bugün ve yarında duvarını öreriz ve 10 gündür sahip çıktığımız kediye küçük boyda zemini strafor tipi malzeme ile döşemeli bir klube yapacağım.
sonraki gün motorumu benzinliğe doğru gezdirmeye çıkaracağım ve yıkayıp geri getireceğim.
o kadar, benim için bayram günlerinin bir ekstrası yok, ben eğlence ve tatil anlayışı olmayan bir insanım. benim için bayram demek yeni bir şey demek(yeni bir şey olmalı yani), yani ben bugün bayram deyip standart psikolojisini değiştiremeyen biriyim. kızgın olduğum insanlarla da bütün bir sene küs kalıp bayram günü barışmam.
öyle. (10 kere editledim, anlatım hatasından tut yazım yanlışına, bugün yorulmuşum ben)